Max Gradel (Sivasspor) slår en corner fra høyre side på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    2'
    Dimitris Goutas
    Dimitris Goutas (Sivasspor) kommer seg fri på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Frispark Giresunspor.
    3'
    Zeki Yavru
    Giresunspor avanserer forover i Sivas. Zeki Yavru avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    I Sivas har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Gult kort til Giresunspor
    Zeki Yavru
    Zeki Yavru (Giresunspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    8'
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Sivasspor på egen banehalvdel.
    8'
    Umit Ozturk tildeler Giresunspor en corner. Shapi Suleymanov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Pedro Henrique
    Sivasspor angriper i Sivas. Pedro Henrique fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Pedro Henrique (Sivasspor) vrir seg av smerte i gresset.
    13'
    Frispark for Sivasspor på egen banehalvdel.
    14'
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Giresunspor.
    16'
    Souleymane Doukara
    Souleymane Doukara (Giresunspor) pådrar seg et gult kort.
    16'
    Sivasspor slipper å klare seg uten Pedro Henrique som kommer tilbake på banen igjen.
    17'
    Sivasspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Max Gradel (Sivasspor) løfter inn en corner fra venstre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    19'
    Gult kort til Sivasspor
    Mustapha Yatabare
    Dommeren gir Mustapha Yatabare (Sivasspor) et gult kort.
    20'
    Frispark for Giresunspor på egen banehalvdel.
    20'
    Shapi Suleymanov
    Sjanse til Giresunspor! Shapi Suleymanov er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    Sivasspor, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    I Sivas slår Zeki Yavru en corner fra venstre.
    32'
    34'
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Giresunspor på egen banehalvdel.
    35'
    Souleymane Doukara (Giresunspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    37'
    Hamidou Traore
    Målsjanse til Giresunspor! Hamidou Traore treffer mål, men keeper redder.
    39'
    39'
    I Sivas slår Max Gradel en corner fra venstre.
    41'
    Fousseni Diabate
    Sjanse i Sivas! Fousseni Diabate (Giresunspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    43'
    43'
    Giresunspor fosser forover og Shapi Suleymanov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Zeki Yavru (Giresunspor) slår en corner fra høyre side på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    45'+2
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: Isaac Cofie
    Ut: Olarenwaju Kayode
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sivasspor. Inn kommer Isaac Cofie, mens Olarenwaju Kayode tar plass på benken.
    46'
    Flavio
    Flavio (Giresunspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    Frispark til Sivasspor på halvdelen til Giresunspor.
    53'
    Dommer Umit Ozturk ser at linjemannen løfter flagget, og Sivasspors Pedro Henrique blåses av for offside.
    55'
    57'
    Sjanse! Giresunspor avanserer forover, men Souleymane Doukara avslutter utenfor.
    58'
    Zeki Yavru (Giresunspor) løfter inn en corner fra venstre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    60'
    Giresunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Ugur Ciftci
    Ugur Ciftci (Sivasspor) kommer til en målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men klarer ikke å score.
    66'
    Inn: Leke James
    Ut: Mustapha Yatabare
    Sivasspor bytter ut Mustapha Yatabare med James Leke.
    69'
    69'
    Giresunspors Aziz Behich blåses av for offside på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    70'
    Spillerbytte - Giresunspor
    Inn: Ibrahima Balde
    Ut: Souleymane Doukara
    Hakan Keles gjør dagens første bytte i Sivas, når han tar ut Souleymane Doukara og setter inn Ibrahima Balde.
    70'
    Sivasspor fosser fremover, men Umit Ozturk blåser for offside på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    71'
    Umit Ozturk tildeler Sivasspor en corner. Faycal Fajr sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Max Gradel
    Max Gradel (Sivasspor) kommer seg fri på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men avslutningen går utenfor.
    76'
    Inn: Fredrik Ulvestad
    Ut: Hakan Arslan
    Sivasspor gjør sitt tredje bytte. Hakan Arslan erstattes av Fredrik Ulvestad.
    76'
    Inn: Sefa Yilmaz
    Ut: Pedro Henrique
    Bytte for Sivasspor. Sefa Yilmaz kommer inn for Pedro Henrique på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    76'
    Sivasspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    77'
    Dommer Umit Ozturk viser Hamidou Traore (Giresunspor) det gule kortet.
    79'
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Sivasspor.
    79'
    Inn: Joey Pelupessy
    Ut: Shapi Suleymanov
    Shapi Suleymanov (Giresunspor) erstattes av Joey Pelupessy.
    80'
    Hamidou Traore ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    83'
    Hamidou Traore er på beina igjen og fortsetter kampen.
    83'
    Rødt kort til Sivasspor
    Ugur Ciftci
    Rødt kort! Ugur Ciftci (Sivasspor) blir utvist.
    84'
    Umit Ozturk signaliserer et frispark til Giresunspor like utenfor Sivasspor-området.
    85'
    Inn: Ziya Erdal
    Ut: Faycal Fajr
    Sivasspor bytter ut Faycal Fajr med Ziya Erdal. Dette er det femte byttet som Riza Calimbay gjør i dagens kamp.
    86'
    Zeki Yavru
    Zeki Yavru (Giresunspor) kommer til en målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men klarer ikke å score.
    86'
    Andre gule kort til Giresunspor
    Dommer Umit Ozturk gir Hamidou Traore (Giresunspor) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!