Kampen er i gang på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    Mål for Sivasspor!
    Sivasspor 1 - 0 Fatih Karagumruk
    Mål: Olarenwaju Kayode
    Målgivende: Pedro Henrique
    Sivasspor leder 1-0 etter en scoring av Olarenwaju Kayode. Pedro Henrique sto for den målgivende pasningen.
    1'
    Max Gradel
    Sivasspor angriper i Sivas. Max Gradel avslutter på mål, men greier ikke å score.
    3'
    Fatih Karagumruk, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    I Sivas slår Faycal Fajr en corner fra venstre.
    4'
    Ervin Zukanovic
    Ervin Zukanovic (Fatih Karagumruk Istanbul) avanserer forover på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    Sivasspor, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Caner Erkin (Fatih Karagumruk Istanbul) slår en corner fra høyre side på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    10'
    Caner Erkin (Fatih Karagumruk Istanbul) løfter inn en corner fra venstre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    13'
    Alper Ulusoy signaliserer et frispark til Fatih Karagumruk Istanbul på egen banehalvdel.
    15'
    Kerim Frei
    Kerim Frei (Fatih Karagumruk Istanbul) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Alper Ulusoy signaliserer et frispark til Fatih Karagumruk Istanbul.
    21'
    Alper Ulusoy tildeler Fatih Karagumruk Istanbul en corner. Caner Erkin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Caner Erkin (Fatih Karagumruk Istanbul) løfter inn en corner fra høyre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    25'
    Max Gradel
    Sjanse! Sivasspor avanserer forover, men Max Gradel avslutter utenfor.
    26'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ahmet Oguz (Sivasspor) vrir seg av smerte i gresset.
    30'
    Ahmet Oguz kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    31'
    Pedro Henrique
    Sivasspor avanserer forover i Sivas. Pedro Henrique avslutter, men treffer ikke mål.
    31'
    Fatih Karagumruk Istanbul angriper, men Alper Ulusoy blåser for offside.
    33'
    Fatih Karagumruk Istanbul tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    I Sivas har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Frispark til Fatih Karagumruk Istanbul på halvdelen til Sivasspor.
    38'
    I Sivas slår Caner Erkin en corner fra venstre.
    40'
    Ahmed Musa
    Fatih Karagumruk Istanbul fosser forover og Ahmed Musa fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    41'
    Alper Ulusoy tildeler Fatih Karagumruk Istanbul en corner. Caner Erkin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Frispark for Sivasspor på egen banehalvdel.
    41'
    Spillerbytte - Fatih Karagumruk
    Inn: Jure Balkovec
    Ut: Medhi Benatia
    Francesco Farioli (Fatih Karagumruk Istanbul) gjør sitt første bytte for dagen. Jure Balkovec erstatter Medhi Benatia.
    42'
    Frispark Sivasspor.
    43'
    Pedro Henrique (Sivasspor) kommer til en målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men klarer ikke å score.
    44'
    Faycal Fajr (Sivasspor) slår en corner fra venstre side på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    45'+1
    45'+2
    Inn: Efe Tatli
    Ut: Adnan Ugur
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fatih Karagumruk Istanbul. Inn kommer Efe Tatli, mens Adnan Ugur tar plass på benken.
    46'
    Aleksandar Pesic
    Målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium! Aleksandar Pesic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    46'
    Fatih Karagumruk Istanbul fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    49'
    Max Gradel
    Målsjanse til Sivasspor! Max Gradel treffer mål, men keeper redder.
    50'
    50'
    I Sivas slår Max Gradel en corner fra venstre.
    50'
    Sivasspor 2 - 0 Fatih Karagumruk
    Mål: Dimitris Goutas
    Målgivende: Max Gradel
    Mål! Dimitris Goutas (Sivasspor) header inn 2-0 på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium. Max Gradel var nest sist på ballen.
    50'
    52'
    Sivasspor 3 - 0 Fatih Karagumruk
    Mål: Jorge Felix
    Jorge Felix setter ballen i mål og øker Sivasspors ledelse til 3-0 i Sivas.
    56'
    Jorge Felix
    Sivasspor angriper i Sivas. Jorge Felix fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Inn: Munir Levent Mercan
    Ut: Erhun Oztumer
    Francesco Farioli gjør dagens tredje bytte i Sivas, når han tar ut Erhun Oztumer og setter inn Munir Levent Mercan.
    58'
    Sivasspor angriper, men blir avblåst for offside.
    63'
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: Mustapha Yatabare
    Ut: Olarenwaju Kayode
    Sivasspor gjør sitt første bytte. Olarenwaju Kayode erstattes av Mustapha Yatabare.
    63'
    Målet til Sivasspor sjekkes av VAR
    63'
    Målet til Sivasspor blir annullert
    63'
    Gult kort til Fatih Karagumruk
    Caner Erkin
    Dommeren gir Caner Erkin (Fatih Karagumruk Istanbul) et gult kort.
    63'
    Mustapha Yatabare
    Sivasspor avanserer forover på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium og Mustapha Yatabare kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Fatih Karagumruk Istanbul.
    65'
    65'
    66'
    Sjanse i Sivas! Pedro Henrique (Sivasspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    67'
    67'
    Hjørnespark til Sivasspor
    67'
    Ahmet Oguz
    Ahmet Oguz (Sivasspor) kommer seg fri på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men avslutningen går utenfor.
    67'
    Munir Levent Mercan
    Sjanse i Sivas! Munir Levent Mercan (Fatih Karagumruk Istanbul) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    Alper Ulusoy signaliserer et frispark til Sivasspor.
    70'
    Sivasspor 4 - 0 Fatih Karagumruk
    Mål: Max Gradel
    Målgivende: Faycal Fajr
    Mål! Max Gradel øker Sivasspors ledelse til 4-0 på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium. Det er en fin assist fra Faycal Fajr.
    71'
    Inn: Yann Karamoh
    Ut: Jimmy Durmaz
    Fatih Karagumruk Istanbul bytter ut Jimmy Durmaz med Yann Karamoh. Dette er det fjerde byttet som Francesco Farioli gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Vato Arveladze
    Ut: Aleksandar Pesic
    Aleksandar Pesic (Fatih Karagumruk Istanbul) erstattes av Vato Arveladze.
    73'
    Frispark for Fatih Karagumruk Istanbul på egen banehalvdel.
    74'
    Alper Ulusoy signaliserer et frispark til Sivasspor på egen banehalvdel.
    74'
    Ahmed Musa
    Kjempesjanse! Ahmed Musa (Fatih Karagumruk Istanbul) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    75'
    Inn: Okechukwu Azubuike
    Ut: Jorge Felix
    Sivasspor bytter ut Jorge Felix med Okechukwu Azubuike.
    76'
    Frispark til Sivasspor på halvdelen til Fatih Karagumruk Istanbul.
    77'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sivas fordi Faycal Fajr får behandling for en skade på banen.
    77'
    79'
    Offside! Pedro Henrique (Sivasspor) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    80'
    Inn: Sefa Yilmaz
    Ut: Faycal Fajr
    Faycal Fajr (Sivasspor) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Sefa Yilmaz.
    81'
    Inn: Erdogan Yesilyurt
    Ut: Max Gradel
    Bytte for Sivasspor. Erdogan Yesilyurt kommer inn for Max Gradel på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    81'
    Offside! Sefa Yilmaz (Sivasspor) er alene igjennom, men dommer Alper Ulusoy ser at linjemannen er oppe med flagget.
    82'
    83'
    Sjanse til Sivasspor! Pedro Henrique er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    85'
    85'
    Sivasspor angriper, men avslutningen til Mustapha Yatabare går utenfor.
    85'
    Mustapha Yatabare ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    86'
    Dommer Alper Ulusoy venter med å sette i gang spillet fordi Caner Osmanpasa ligger nede.
    86'
    Mustapha Yatabare er på beina igjen og fortsetter kampen på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.