Balotelli90'+7 (Str.)
    Kampen er i gang på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    I Sivas har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    1'
    Max Gradel (Sivasspor) slår en corner fra høyre side på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    5'
    Mustapha Yatabare
    Sivasspor angriper, men avslutningen til Mustapha Yatabare går utenfor.
    5'
    Mål for Sivasspor!
    Sivasspor 1 - 0 Adana Demirspor
    Mål: Max Gradel
    Målgivende: Erdogan Yesilyurt
    Mål! Max Gradel gir Sivasspor ledelsen 1-0 i Sivas. Det er en fin assist fra Erdogan Yesilyurt.
    7'
    Max Gradel (Sivasspor) løfter inn en corner fra høyre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    11'
    I Sivas slår Matias Vargas en corner fra høyre.
    13'
    Sivasspor angriper, men Bahattin Simsek blåser for offside.
    14'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Adana Demirspor.
    17'
    Adana Demirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Bahattin Simsek tildeler Adana Demirspor en corner. Matias Vargas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Adana Demirspor på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark til Sivasspor på halvdelen til Adana Demirspor.
    22'
    Matias Vargas
    Adana Demirspor angriper. Matias Vargas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    Sivasspor, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Frispark Adana Demirspor.
    27'
    Frispark for Adana Demirspor på egen banehalvdel.
    30'
    Mario Balotelli
    Målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium! Mario Balotelli fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    31'
    Pedro Henrique
    Sivasspor avanserer forover i Sivas. Pedro Henrique avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    I Sivas slår Max Gradel en corner fra venstre.
    34'
    Frispark til Adana Demirspor på halvdelen til Sivasspor.
    36'
    Kan Adana Demirspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    37'
    Mario Balotelli (Adana Demirspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Bahattin Simsek tildeler Adana Demirspor en corner. Matias Vargas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Yunus Akgun
    Adana Demirspor angriper i Sivas. Yunus Akgun fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    39'
    Adana Demirspor angriper i Sivas, men blir avblåst for offside.
    41'
    I Sivas har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Sivasspor på egen banehalvdel.
    45'+1
    En av Sivasspors spillere blir avblåst for offside på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    47'
    47'
    Frispark for Sivasspor på egen banehalvdel.
    49'
    51'
    Gult kort til Sivasspor
    Pedro Henrique (Sivasspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    51'
    51'
    52'
    Max Gradel (Sivasspor) løfter inn en corner fra venstre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    54'
    Skudd utenfor mål, Sivasspor
    54'
    Yunus Akgun (Adana Demirspor) slår en corner fra høyre side på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    55'
    Målsjanse! Matias Vargas (Adana Demirspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Spillerbytte - Adana Demirspor
    Inn: David Akintola
    Ut: Benjamin Stambouli
    Vincenzo Montella gjør dagens første bytte i Sivas, når han tar ut Benjamin Stambouli og setter inn David Akintola.
    57'
    Inn: Younes Belhanda
    Ut: Yunus Akgun
    Adana Demirspor gjør sitt andre bytte. Yunus Akgun erstattes av Younes Belhanda.
    57'
    Adana Demirspor fosser fremover, men Bahattin Simsek blåser for offside på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    59'
    Inn: Tarik Camdal
    Ut: Jonas Svensson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Adana Demirspor. Inn kommer Tarik Camdal, mens Jonas Svensson tar plass på benken.
    60'
    Dommer Bahattin Simsek venter med å sette i gang spillet fordi Samet Akaydin ligger nede.
    63'
    Samet Akaydin er tilbake på banen igjen.
    64'
    65'
    Mustapha Yatabare (Sivasspor) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    65'
    Adana Demirspor, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Andre gule kort til Sivasspor
    Pedro Henrique (Sivasspor) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    67'
    Inn: Gokhan Inler
    Ut: Sinan Kurt
    Adana Demirspor bytter ut Sinan Kurt med Gokhan Inler. Dette er det fjerde byttet som Vincenzo Montella gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Britt Assombalonga
    Ut: Birkir Bjarnason
    Vincenzo Montella (Adana Demirspor) gjør sitt femte bytte for dagen. Britt Assombalonga erstatter Birkir Bjarnason.
    70'
    Sivasspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    Dommer Bahattin Simsek viser Mustapha Yatabare (Sivasspor) det gule kortet.
    74'
    75'
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: Sefa Yilmaz
    Ut: Olarenwaju Kayode
    Olarenwaju Kayode (Sivasspor) erstattes av Sefa Yilmaz.
    75'
    Inn: Leke James
    Ut: Mustapha Yatabare
    Sivasspor bytter ut Mustapha Yatabare med James Leke.
    75'
    76'
    Mario Balotelli (Adana Demirspor) kommer til en målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men klarer ikke å score.
    79'
    Frispark Sivasspor.
    80'
    Erdogan Yesilyurt ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    83'
    Gult kort til Adana Demirspor
    Britt Assombalonga
    Dommer Bahattin Simsek gir Britt Assombalonga (Adana Demirspor) et gult kort.
    84'
    Rødt kort til Adana Demirspor
    David Akintola
    Adana Demirspor må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Bahattin Simsek viser David Akintola det røde kortet.
    84'
    Erdogan Yesilyurt
    Erdogan Yesilyurt (Sivasspor) får et gult kort av dommer Bahattin Simsek.
    84'
    Sivasspor slipper å klare seg uten Erdogan Yesilyurt som kommer tilbake på banen igjen.
    85'
    86'
    VAR sjekker om det er straffe til Adana Demirspor
    89'
    Ingen straffe til Adana Demirspor
    89'
    Max Gradel
    Dommer Bahattin Simsek gir Max Gradel (Sivasspor) et gult kort.
    90'+1
    Inn: Ahmet Oguz
    Ut: Max Gradel
    Bytte for Sivasspor. Ahmet Oguz kommer inn for Max Gradel på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    90'+1
    90'+2
    90'+5
    Dommeren dømmer straffe til Adana Demirspor
    90'+6
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Adana Demirspor får straffe av Bahattin Simsek på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.