Dommeren blåser i gang dagens kamp i Uppsala.
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IK Sirius på egen banehalvdel.
    1'
    Frisparket tildelt IK Sirius er farlig nær IF Elfsborgs målområde.
    15'
    Laorent Shabani
    Laorent Shabani (IK Sirius) avanserer forover på Studenternas Ip. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    19'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    20'
    Sveinn Aron Gudjohnsen
    Sveinn Aron Gudjohnsen (IF Elfsborg) kommer seg fri på Studenternas Ip, men avslutningen går utenfor.
    21'
    IK Sirius tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Andre Romer
    IF Elfsborg angriper i Uppsala. Andre Romer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    IK Sirius, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Jeppe Okkels
    Målsjanse på Studenternas Ip! Jeppe Okkels fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    24'
    Frispark IK Sirius.
    31'
    Dommer Fredrik Klitte venter med å sette i gang spillet fordi Jamie Roche ligger nede.
    32'
    Jamie Roche er tilbake i kampen igjen.
    33'
    IK Siriuss Christian Kouakou blåses av for offside på Studenternas Ip.
    34'
    Hjørnespark til IK Sirius
    35'
    Fredrik Klitte tildeler IF Elfsborg en corner. Johan Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra høyre på Studenternas Ip.
    38'
    IF Elfsborg angriper og Sveinn Aron Gudjohnsen får avsluttet. Headingen treffer ikke IK Sirius-målet.
    38'
    I Uppsala har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) slår en corner fra høyre side på Studenternas Ip.
    40'
    Gustaf Lagerbielke
    Sjanse i Uppsala! Gustaf Lagerbielke (IF Elfsborg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    40'
    40'
    Noah Soderberg
    Sjanse! IF Elfsborg avanserer forover, men Noah Soderberg avslutter utenfor.
    41'
    44'
    Jamie Roche
    Jamie Roche (IK Sirius) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Frispark for IK Sirius på egen banehalvdel.
    45'+1
    45'+2
    Jamie Roche
    Målsjanse på Studenternas Ip! Jamie Roche fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+2
    IF Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    I Uppsala slår Patrik Karlsson Lagemyr en corner fra venstre.
    45'+3
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    52'
    Jacob Ondrejka
    IF Elfsborg angriper. Jacob Ondrejka får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    Mål for IK Sirius!
    IK Sirius 1 - 0 IF Elfsborg
    Mål: Christian Kouakou
    Målgivende: Adam Hellborg
    Christian Kouakou setter ballen i nettet og IK Sirius leder nå 1-0. Adam Hellborg var nest sist på ballen.
    56'
    Gult kort til IF Elfsborg
    Gustaf Lagerbielke (IF Elfsborg) pådrar seg et gult kort.
    57'
    Johan Larsson (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra venstre på Studenternas Ip.
    59'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Alexander Bernhardsson
    Ut: Jeppe Okkels
    Bytte for IF Elfsborg. Alexander Bernhardsson kommer inn for Jeppe Okkels på Studenternas Ip.
    60'
    Inn: Rasmus Alm
    Ut: Jacob Ondrejka
    Jimmy Thelin gjør dagens andre bytte i Uppsala, når han tar ut Jacob Ondrejka og setter inn Rasmus Alm.
    60'
    62'
    Andre Romer
    Dommer Fredrik Klitte gir Andre Romer (IF Elfsborg) et gult kort.
    62'
    IK Sirius 2 - 0 IF Elfsborg
    Mål: Aron Bjarnason
    Målgivende: Laorent Shabani
    Mål! Aron Bjarnason gir IK Sirius en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Laorent Shabani.
    63'
    Gult kort til IK Sirius
    Marcus Mathisen
    Marcus Mathisen (IK Sirius) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    Spillerbytte - IK Sirius
    Inn: Yukiya Sugita
    Ut: Patrik Karlsson Lagemyr
    Daniel Backstrom (IK Sirius) gjør sitt første bytte for dagen. Yukiya Sugita erstatter Patrik Karlsson Lagemyr.
    67'
    Inn: Michael Baidoo
    Ut: Noah Soderberg
    Noah Soderberg (IF Elfsborg) erstattes av Michael Baidoo.
    68'
    Inn: Oliver Zandén
    Ut: Johan Larsson
    IF Elfsborg bytter ut Johan Larsson med Oliver Zanden.
    68'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til IK Sirius.
    72'
    73'
    Inn: Oscar Aga
    Ut: Sveinn Aron Gudjohnsen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IF Elfsborg. Inn kommer Oscar Aga, mens Sveinn Aron Gudjohnsen tar plass på benken.
    73'
    74'
    Hjørnespark til IF Elfsborg
    75'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IF Elfsborg.
    80'
    Inn: Filip Olsson
    Ut: Moustafa Zeidan
    IK Sirius bytter ut Moustafa Zeidan med Filip Olsson. Dette er det andre byttet som Daniel Backstrom gjør i dagens kamp.
    81'
    Fredrik Klitte tildeler IF Elfsborg en corner. Simon Strand sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Oscar Aga
    Oscar Aga (IF Elfsborg) kommer til en målsjanse på Studenternas Ip, men klarer ikke å score.
    82'
    Inn: Edi Sylisufaj
    Ut: Christian Kouakou
    IK Sirius gjør sitt tredje bytte. Christian Kouakou erstattes av Edi Sylisufaj.
    89'
    Inn: Johan Karlsson
    Ut: Aron Bjarnason
    IK Sirius bytter ut Aron Bjarnason med Johan Karlsson.
    89'
    Inn: Tim Björkström
    Ut: Adam Hellborg
    Daniel Backstrom gjør dagens femte bytte i Uppsala, når han tar ut Adam Hellborg og setter inn Tim Björkström.
    89'
    89'
    Laorent Shabani (IK Sirius) slår en corner fra høyre side på Studenternas Ip.
    90'
    I Uppsala har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IK Sirius.
    90'+4
    Filip Olsson (IK Sirius) løfter inn en corner fra høyre på Studenternas Ip.
    90'+5
    Dommer Fredrik Klitte ser at linjemannen løfter flagget, og IK Siriuss Filip Olsson blåses av for offside.