6'
    Frispark til SC Braga på halvdelen til Sheriff Tiraspol.
    10'
    Iuri Medeiros
    Sjanse i Tiraspol! Iuri Medeiros (SC Braga) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    Sheriff Tiraspol, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Frispark Sheriff Tiraspol.
    14'
    I Tiraspol har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Gult kort til Sheriff Tiraspol
    Charles Petro
    Charles Petro (Sheriff Tiraspol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    15'
    Sheriff Tiraspol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Iuri Medeiros (SC Braga) slår en corner fra venstre side på Sheriff Stadium.
    27'
    Ricardo Horta
    Målsjanse til SC Braga! Ricardo Horta treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    Frispark for Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    29'
    I Tiraspol slår Jasurbek Yakhshiboev en corner fra høyre.
    31'
    Stjepan Radeljic
    Sheriff Tiraspol angriper på Sheriff Stadium, men Stjepan Radeljic header utenfor.
    31'
    Sebastien Thill
    Sebastien Thill (Sheriff Tiraspol) kommer til en målsjanse på Sheriff Stadium, men klarer ikke å score.
    32'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol.
    32'
    Boban Nikolov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    33'
    Boban Nikolov kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Sheriff Stadium.
    34'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til SC Braga på egen banehalvdel.
    35'
    Skade: Sheriff Tiraspol
    37'
    Tilbake fra skade: Sheriff Tiraspol
    38'
    Danny Makkelie tildeler Sheriff Tiraspol en corner. Jasurbek Yakhshiboev sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Jasurbek Yakhshiboev (Sheriff Tiraspol) løfter inn en corner fra høyre på Sheriff Stadium.
    39'
    Sheriff Tiraspol fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    39'
    Målet til Sheriff Tiraspol sjekkes av VAR
    39'
    VAR sjekker om det er straffe til Sheriff Tiraspol
    41'
    Straffe til Sheriff Tiraspol!
    42'
    Dommeren dømmer straffe til Sheriff Tiraspol
    42'
    Sheriff Tiraspol scorer på straffe!
    Sheriff Tiraspol 1 - 0 SC Braga
    Mål: Sebastien Thill
    Sebastien Thill scorer og Sheriff Tiraspol leder nå 1-0. Målet kom på et straffespark.
    43'
    45'+2
    Frispark i en god posisjon for SC Braga!
    45'+7
    46'
    50'
    51'
    Iuri Medeiros (SC Braga) kommer seg fri på Sheriff Stadium, men avslutningen går utenfor.
    55'
    56'
    En av Sheriff Tiraspols spillere blir avblåst for offside på Sheriff Stadium.
    56'
    Jasurbek Yakhshiboev (Sheriff Tiraspol) slår en corner fra høyre side på Sheriff Stadium.
    60'
    Adama Traore
    Sheriff Tiraspol avanserer forover i Tiraspol. Adama Traore avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    Spillerbytte - SC Braga
    Inn: Andre Horta
    Ut: Andre Castro
    Andre Castro (SC Braga) erstattes av Andre Horta.
    64'
    Inn: Francisco Moura
    Ut: Rodrigo Gomes
    SC Braga gjør sitt andre bytte. Rodrigo Gomes erstattes av Francisco Moura.
    64'
    Inn: Abel Ruiz
    Ut: Vítor Carvalho
    Carlos Carvalhal (SC Braga) gjør sitt tredje bytte for dagen. Abel Ruiz erstatter Vítor Carvalho.
    64'
    68'
    Abel Ruiz
    SC Braga angriper i Tiraspol. Abel Ruiz fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Danny Makkelie tildeler Sheriff Tiraspol en corner. Boban Nikolov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Abel Ruiz
    SC Braga angriper i Tiraspol. Abel Ruiz avslutter på mål, men greier ikke å score.
    76'
    76'
    Spillerbytte - Sheriff Tiraspol
    Inn: Basit Khalid
    Ut: Momo Yansane
    Bytte for Sheriff Tiraspol. Basit Khalid kommer inn for Momo Yansane på Sheriff Stadium.
    78'
    Basit Khalid
    Sheriff Tiraspol avanserer forover i Tiraspol. Basit Khalid avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    Inn: Roger Fernandes
    Ut: Iuri Medeiros
    Carlos Carvalhal gjør dagens fjerde bytte i Tiraspol, når han tar ut Iuri Medeiros og setter inn Roger Fernandes.
    79'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    80'
    Mål for Sheriff Tiraspol!
    Sheriff Tiraspol 2 - 0 SC Braga
    Mål: Adama Traore
    Adama Traore setter ballen i mål og øker Sheriff Tiraspols ledelse til 2-0 i Tiraspol.
    82'
    Skade: SC Braga
    85'
    Inn: Miguel Maria Mariano Fale
    Ut: Roger Fernandes
    SC Braga bytter ut Roger Fernandes med Miguel Maria Mariano Fale. Dette er det femte byttet som Carlos Carvalhal gjør i dagens kamp.
    86'
    Tilbake fra skade: SC Braga
    86'
    Abel Ruiz
    Abel Ruiz (SC Braga) avanserer forover på Sheriff Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.