Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    Frisparket tildelt Sheriff Tiraspol er farlig nær Real Madrids målområde.
    Dommer Szymon Marciniak viser Ferland Mendy (Real Madrid) det gule kortet.
    Real Madrids Karim Benzema blåses av for offside på Sheriff Stadium.
    10'
    Frispark til Sheriff Tiraspol på halvdelen til Real Madrid.
    11'
    Szymon Marciniak tildeler Sheriff Tiraspol en corner. Sebastien Thill sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    I Tiraspol slår Sebastien Thill en corner fra venstre.
    13'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Real Madrid.
    14'
    Toni Kroos (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Sheriff Stadium.
    16'
    Frispark Sheriff Tiraspol.
    16'
    Rodrygo
    Sjanse i Tiraspol! Rodrygo (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    19'
    Toni Kroos (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Sheriff Stadium.
    23'
    Karim Benzema
    I Tiraspol header Karim Benzema (Real Madrid) mot mål, men ballen går utenfor.
    23'
    I Tiraspol har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Sheriff Tiraspol fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    26'
    Sheriff Tiraspol må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Madrid.
    29'
    Gult kort til Sheriff Tiraspol
    Fernando Costanza
    Dommeren gir Fernando Costanza (Sheriff Tiraspol) et gult kort.
    29'
    Mål for Real Madrid!
    Sheriff Tiraspol 0 - 1 Real Madrid
    Mål: David Alaba
    Mål! Real Madrid tar ledelsen 0-1 ved David Alaba.
    30'
    Skudd på mål, Sheriff Tiraspol
    32'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    35'
    Sebastien Thill
    Målsjanse! Sebastien Thill (Sheriff Tiraspol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Frispark for Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    40'
    Dani Carvajal
    Dani Carvajal (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Sheriff Stadium, men klarer ikke å score.
    41'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Real Madrid like utenfor Sheriff Tiraspol-området.
    44'
    Sheriff Tiraspol 0 - 2 Real Madrid
    Mål: Toni Kroos
    Mål! Toni Kroos øker ledelsen til 0-2.
    45'+2
    47'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol.
    48'
    Fernando Costanza (Sheriff Tiraspol) kommer seg fri på Sheriff Stadium, men avslutningen går utenfor.
    50'
    52'
    Frispark Real Madrid.
    53'
    Sheriff Tiraspol angriper i Tiraspol, men blir avblåst for offside.
    54'
    Casemiro
    Casemiro (Real Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Sheriff Tiraspol 0 - 3 Real Madrid
    Mål: Karim Benzema
    Real Madrid går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Karim Benzema.
    55'
    Spillerbytte - Sheriff Tiraspol
    Inn: Keston Julien
    Ut: Bruno
    Sheriff Tiraspol bytter ut Bruno med Keston Julien.
    59'
    Inn: Boban Nikolov
    Ut: Dimitrios Kolovos
    Bytte for Sheriff Tiraspol. Boban Nikolov kommer inn for Dimitrios Kolovos på Sheriff Stadium.
    60'
    Inn: Momo Yansane
    Ut: Frank Castaneda
    Yurii Vernydub (Sheriff Tiraspol) gjør sitt tredje bytte for dagen. Momo Yansane erstatter Frank Castaneda.
    60'
    Adama Traore
    Sheriff Tiraspol avanserer forover i Tiraspol. Adama Traore avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Marcelo
    Ut: Ferland Mendy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Marcelo, mens Ferland Mendy tar plass på benken.
    61'
    Det blir farlig! Frispark for Sheriff Tiraspol er nær straffområde.
    62'
    I Tiraspol slår Sebastien Thill en corner fra høyre.
    63'
    Dulanto
    Sheriff Tiraspol angriper på Sheriff Stadium, men Dulanto header utenfor.
    63'
    Inn: Nacho
    Ut: David Alaba
    Real Madrid bytter ut David Alaba med Nacho. Dette er det andre byttet som Carlo Ancelotti gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Lucas Vazquez
    Ut: Dani Carvajal
    Real Madrid gjør sitt tredje bytte. Dani Carvajal erstattes av Lucas Vazquez.
    65'
    Toni Kroos (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Sheriff Stadium.
    66'
    Sheriff Tiraspol angriper i Tiraspol. Adama Traore avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    Keston Julien
    Sheriff Tiraspol avanserer forover og Keston Julien får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    68'
    Szymon Marciniak tildeler Real Madrid en corner. Luka Modric sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    Frispark til Real Madrid på halvdelen til Sheriff Tiraspol.
    76'
    Adama Traore (Sheriff Tiraspol) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Sheriff Stadium.
    79'
    Adama Traore er tilbake på banen igjen.
    80'
    80'
    Inn: Maxim Cojocaru
    Ut: Adama Traore
    Det virker som Adama Traore ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Maxim Cojocaru.
    81'
    Målsjanse på Sheriff Stadium! Sebastien Thill fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    81'
    81'
    Kan Sheriff Tiraspol utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    83'
    Skudd utenfor mål, Sheriff Tiraspol
    84'
    Inn: Marco Asensio
    Ut: Rodrygo
    Carlo Ancelotti gjør dagens fjerde bytte i Tiraspol, når han tar ut Rodrygo og setter inn Marco Asensio.
    85'
    Inn: Antonio Blanco
    Ut: Casemiro
    Casemiro (Real Madrid) erstattes av Antonio Blanco.
    85'
    Marco Asensio
    Marco Asensio (Real Madrid) avanserer forover på Sheriff Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    87'
    Sheriff Tiraspol, prøver et skudd, men det reddes
    87'
    Sjanse til Real Madrid! Marco Asensio er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    89'
    Hjørnespark til Real Madrid
    89'
    Skudd utenfor mål, Real Madrid
    89'
    90'
    Momo Yansane
    Sjanse i Tiraspol! Momo Yansane (Sheriff Tiraspol) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.