Dagens dommer, Felix Zwayer, blåser i gang kampen.
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    Frispark Inter Milano.
    3'
    Frispark til Inter Milano på halvdelen til Sheriff Tiraspol.
    4'
    Felix Zwayer tildeler Sheriff Tiraspol en corner. Sebastien Thill sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Adama Traore
    Adama Traore (Sheriff Tiraspol) kommer seg fri på Sheriff Stadium, men avslutningen går utenfor.
    6'
    Inter Milano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Lautaro Martinez
    Inter Milano avanserer forover i Tiraspol. Lautaro Martinez avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    En av Sheriff Tiraspols spillere blir avblåst for offside.
    16'
    I Tiraspol har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Federico Dimarco (Inter Milano) løfter inn en corner fra høyre på Sheriff Stadium.
    18'
    Edin Dzeko
    Inter Milano angriper på Sheriff Stadium, men Edin Dzeko header utenfor.
    18'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Inter Milano) kommer til en målsjanse på Sheriff Stadium, men klarer ikke å score.
    20'
    Frispark for Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    23'
    23'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Inter Milano.
    24'
    Federico Dimarco (Inter Milano) slår en corner fra høyre side på Sheriff Stadium.
    28'
    I Tiraspol slår Federico Dimarco en corner fra venstre.
    29'
    29'
    Matteo Darmian
    Målsjanse! Matteo Darmian (Inter Milano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Edin Dzeko
    Målsjanse på Sheriff Stadium! Edin Dzeko fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    Sheriff Tiraspol, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    35'
    Gult kort til Sheriff Tiraspol
    Edmund Addo
    Dommer Felix Zwayer gir Edmund Addo (Sheriff Tiraspol) et gult kort.
    35'
    Lautaro Martinez skyter i stolpen! Nesten mål for Inter Milano.
    40'
    Frispark Sheriff Tiraspol.
    43'
    Gult kort til Inter
    Matteo Darmian (Inter Milano) får et gult kort av dommer Felix Zwayer.
    43'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Denzel Dumfries
    Ut: Denzel Dumfries
    46'
    Felix Zwayer tildeler Inter Milano en corner. Federico Dimarco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    49'
    Frisparket tildelt Inter Milano er farlig nær Sheriff Tiraspols målområde.
    51'
    Cristiano
    Dommeren gir Cristiano (Sheriff Tiraspol) et gult kort.
    51'
    53'
    Mål for Inter!
    Sheriff Tiraspol 0 - 1 Inter
    Mål: Marcelo Brozovic
    Målgivende: Arturo Vidal
    Marcelo Brozovic dundrer ballen i mål og Inter Milano tar ledelsen 0-1 på Sheriff Stadium. Arturo Vidal sto for den målgivende pasningen.
    54'
    Sheriff Tiraspol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Sheriff Tiraspol angriper i Tiraspol, men blir avblåst for offside.
    56'
    Frank Castaneda
    Frank Castaneda (Sheriff Tiraspol) avanserer forover på Sheriff Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    58'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    59'
    Sebastien Thill
    Sheriff Tiraspol angriper, men avslutningen til Sebastien Thill går utenfor.
    60'
    61'
    Dimitrios Kolovos
    Dimitrios Kolovos (Sheriff Tiraspol) pådrar seg et gult kort.
    61'
    Spillerbytte - Sheriff Tiraspol
    Inn: Stjepan Radeljic
    Ut: Edmund Addo
    Yurii Vernydub (Sheriff Tiraspol) gjør sitt første bytte for dagen. Stjepan Radeljic erstatter Edmund Addo.
    61'
    I Tiraspol har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    63'
    Fernando Costanza
    Dommer Felix Zwayer viser Fernando Costanza (Sheriff Tiraspol) det gule kortet.
    63'
    Inn: Ivan Perisic
    Ut: Federico Dimarco
    Inter Milano bytter ut Federico Dimarco med Ivan Perisic. Dette er det første byttet som Simone Inzaghi gjør i dagens kamp.
    64'
    Marcelo Brozovic (Inter Milano) slår en corner fra høyre side på Sheriff Stadium.
    65'
    Sheriff Tiraspol 0 - 2 Inter
    Mål: Milan Skriniar
    Mål! Milan Skriniar øker ledelsen til 0-2.
    66'
    Frispark til Sheriff Tiraspol på halvdelen til Inter Milano.
    67'
    Milan Skriniar
    Milan Skriniar (Inter Milano) mottar sitt første gule kort for dagen på Sheriff Stadium.
    67'
    I Tiraspol slår Frank Castaneda en corner fra høyre.
    68'
    Sebastien Thill (Sheriff Tiraspol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Frispark for Inter Milano på egen banehalvdel.
    69'
    Sjanse i Tiraspol! Lautaro Martinez (Inter Milano) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    71'
    Dommer Felix Zwayer venter med å sette i gang spillet fordi Arturo Vidal ligger nede.
    72'
    Inn: Bruno
    Ut: Dimitrios Kolovos
    Bytte for Sheriff Tiraspol. Bruno kommer inn for Dimitrios Kolovos på Sheriff Stadium.
    73'
    Arturo Vidal er tilbake i kampen igjen.
    73'
    Inn: Joaquin Correa
    Ut: Edin Dzeko
    Inter Milano bytter ut Edin Dzeko med Joaquin Correa.
    81'
    Inn: Alexis Sanchez
    Ut: Lautaro Martinez
    Simone Inzaghi (Inter Milano) gjør sitt tredje bytte for dagen. Alexis Sanchez erstatter Lautaro Martinez.
    81'
    Inn: Keston Julien
    Ut: Jasurbek Yakhshiboev
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sheriff Tiraspol. Inn kommer Keston Julien, mens Jasurbek Yakhshiboev tar plass på benken.
    81'
    Sheriff Tiraspol 0 - 3 Inter
    Mål: Alexis Sanchez
    Målgivende: Marcelo Brozovic
    Alexis Sanchez setter ballen i mål og øker Inter Milanos ledelse til 0-3 i Tiraspol. Det er en fin assist fra Marcelo Brozovic.
    82'
    Inn: Andrea Ranocchia
    Ut: Stefan De Vrij
    Stefan De Vrij (Inter Milano) erstattes av Andrea Ranocchia.
    85'
    86'
    Dulanto
    Sheriff Tiraspol angriper og Dulanto får avsluttet. Headingen treffer ikke Inter Milano-målet.
    86'
    Sheriff Tiraspol angriper, men Felix Zwayer blåser for offside.
    87'
    Nicolo Barella
    Inter Milano angriper i Tiraspol. Nicolo Barella fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    Arturo Vidal
    Arturo Vidal (Inter Milano) kommer til avslutning på Sheriff Stadium, men headingen blir reddet.
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    Mål for Sheriff Tiraspol!
    Sheriff Tiraspol 1 - 3 Inter
    Mål: Adama Traore
    Målgivende: Sebastien Thill
    Mål! Sheriff Tiraspol reduserer til 1-3 på Sheriff Stadium. Adama Traore raget høyest og headet ballen i mål. Sebastien Thill var nest sist på ballen.
    90'+2
    Sjanse! Sheriff Tiraspol avanserer forover, men Frank Castaneda avslutter utenfor.