Målsjanse! Danilo Arboleda (Sheriff Tiraspol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    Frispark for Dinamo Zagreb på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    14'
    Dimitrios Kolovos
    Sjanse! Sheriff Tiraspol avanserer forover, men Dimitrios Kolovos avslutter utenfor.
    15'
    I Tiraspol slår Sebastien Thill en corner fra venstre.
    17'
    VAR sjekker om det er straffe til Sheriff Tiraspol
    18'
    Ingen straffe til Sheriff Tiraspol
    18'
    19'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dino Peric (Dinamo Zagreb) vrir seg av smerte i gresset.
    20'
    Spillerbytte - Dinamo Zagreb
    Inn: Francois Moubandje
    Ut: Dino Peric
    Dino Peric, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Francois Moubandje kommer inn for Dinamo Zagreb.
    21'
    Kristijan Jakic
    Dinamo Zagreb angriper, men avslutningen til Kristijan Jakic går utenfor.
    25'
    Mislav Orsic
    Mislav Orsic (Dinamo Zagreb) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Dinamo Zagreb.
    28'
    Sheriff Tiraspol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Cuneyt Cakir tildeler Sheriff Tiraspol en corner. Dimitrios Kolovos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    33'
    Sebastien Thill
    Målsjanse! Sebastien Thill (Sheriff Tiraspol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Mislav Orsic (Dinamo Zagreb) løfter inn en corner fra høyre på Sheriff Stadium.
    35'
    Adama Traore
    Sjanse! Sheriff Tiraspol avanserer forover, men Adama Traore avslutter utenfor.
    36'
    Dimitrios Kolovos (Sheriff Tiraspol) slår en corner fra venstre side på Sheriff Stadium.
    41'
    Luvannor (Sheriff Tiraspol) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Frispark til Sheriff Tiraspol på halvdelen til Dinamo Zagreb.
    42'
    Frispark Sheriff Tiraspol.
    44'
    Mål for Sheriff Tiraspol!
    Sheriff Tiraspol 1 - 0 Dinamo Zagreb
    Mål: Adama Traore
    Målgivende: Cristiano
    Sheriff Tiraspol leder 1-0 etter en scoring av Adama Traore. Det er en fin assist fra Cristiano.
    45'+1
    Edmund Addo
    Sheriff Tiraspol angriper, men avslutningen til Edmund Addo går utenfor.
    45'+3
    48'
    Spillet på Sheriff Stadium er stoppet midlertidig fordi Keston Julien ligger nede.
    50'
    Sheriff Tiraspol slipper å klare seg uten Keston Julien som kommer tilbake på banen i Tiraspol.
    51'
    Keston Julien ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    52'
    Spillerbytte - Sheriff Tiraspol
    Inn: Fernando Costanza
    Ut: Keston Julien
    Sheriff Tiraspol gjør sitt første bytte. Keston Julien erstattes av Fernando Costanza.
    52'
    Sheriff Tiraspol slipper å klare seg uten Keston Julien som kommer tilbake på banen igjen.
    53'
    Sheriff Tiraspol 2 - 0 Dinamo Zagreb
    Mål: Dimitrios Kolovos
    Målgivende: Momo Yansane
    Dimitrios Kolovos øker Sheriff Tiraspols ledelse til 2-0! Momo Yansane var nest sist på ballen.
    54'
    Dimitrios Kolovos (Sheriff Tiraspol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Sebastien Thill (Sheriff Tiraspol) slår en corner fra høyre side på Sheriff Stadium.
    57'
    Sheriff Tiraspol angriper og Danilo Arboleda får avsluttet. Headingen treffer ikke Dinamo Zagreb-målet.
    57'
    58'
    Frispark Dinamo Zagreb.
    61'
    61'
    Luka Ivanusec
    Dinamo Zagreb angriper. Luka Ivanusec får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    Sheriff Tiraspol, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    I Tiraspol slår Mislav Orsic en corner fra høyre.
    63'
    Inn: Luka Menalo
    Ut: Josip Misic
    Damir Krznar gjør dagens andre bytte i Tiraspol, når han tar ut Josip Misic og setter inn Luka Menalo.
    64'
    Inn: Amer Gojak
    Ut: Lovro Majer
    Dinamo Zagreb bytter ut Lovro Majer med Amer Gojak. Dette er det tredje byttet som Damir Krznar gjør i dagens kamp.
    64'
    Luvannor (Sheriff Tiraspol) kommer til en målsjanse på Sheriff Stadium, men klarer ikke å score.
    65'
    Adama Traore (Sheriff Tiraspol) kommer seg fri på Sheriff Stadium, men avslutningen går utenfor.
    68'
    I Tiraspol har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    73'
    Cuneyt Cakir tildeler Dinamo Zagreb en corner. Mislav Orsic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    76'
    Gult kort til Dinamo Zagreb
    Luka Menalo
    Luka Menalo (Dinamo Zagreb) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Tiraspol fordi Edmund Addo får behandling for en skade på banen.
    77'
    Edmund Addo kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Sheriff Stadium.
    78'
    79'
    Sheriff Tiraspol 3 - 0 Dinamo Zagreb
    Målgivende: Silva Henrique de Sousa
    Adama Traore setter ballen i mål og øker Sheriff Tiraspols ledelse til 3-0 i Tiraspol. Luvannor sto for den målgivende pasningen.
    80'
    Inn: Duje Cop
    Ut: Mislav Orsic
    Dinamo Zagreb bytter ut Mislav Orsic med Duje Cop.
    80'
    82'
    85'
    Frispark til Dinamo Zagreb på halvdelen til Sheriff Tiraspol.
    85'
    Amer Gojak (Dinamo Zagreb) løfter inn en corner fra høyre på Sheriff Stadium.
    87'
    Kévin Théophile-Catherine
    Dinamo Zagreb angriper, men avslutningen til Kévin Théophile-Catherine går utenfor.
    87'
    Inn: Lovro Bizjak
    Ut: Dimitrios Kolovos
    Yuriy Vernydub (Sheriff Tiraspol) gjør sitt andre bytte for dagen. Lovro Bizjak erstatter Dimitrios Kolovos.
    87'
    Inn: Charles Petro
    Ut: Edmund Addo
    Edmund Addo (Sheriff Tiraspol) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Charles Petro.
    87'
    Dinamo Zagreb angriper i Tiraspol. Kristijan Jakic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'
    90'
    Inn: Stjepan Radeljic
    Ut: Silva Henrique de Sousa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sheriff Tiraspol. Inn kommer Stjepan Radeljic, mens Luvannor tar plass på benken.
    90'+2
    Sebastien Thill (Sheriff Tiraspol) slår en corner fra venstre side på Sheriff Stadium.
    90'+3
    Sebastien Thill (Sheriff Tiraspol) løfter inn en corner fra venstre på Sheriff Stadium.