Dagens dommer, Li Ma, blåser i gang kampen.
    Shenzhen FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Guangzhou FC bytter ut Deng Hanwen med Wu Shaocong. Dette er det andre byttet som Zhiyu Liu gjør i dagens kamp.
    5'
    Shenzhen FC fosser fremover, men Frank Acheampong går rett i offsidefella.
    6'
    Guangzhou FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Shenzhen FC.
    6'
    Juan Quintero (Shenzhen FC) slår en corner fra venstre side på Shenzhen Universiade Sports Centre.
    11'
    Juan Quintero
    Juan Quintero (Shenzhen FC) kommer seg fri på Shenzhen Universiade Sports Centre, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Alan
    Målsjanse til Guangzhou FC! Alan treffer mål, men keeper redder.
    13'
    Shenzhen FC, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Liao Lisheng (Guangzhou FC) løfter inn en corner fra høyre på Shenzhen Universiade Sports Centre.
    18'
    Spillet på Shenzhen Universiade Sports Centre er stoppet midlertidig fordi Gao Zhunyi ligger nede.
    19'
    Gao Zhunyi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Shenzhen.
    20'
    Frispark til Shenzhen FC på halvdelen til Guangzhou FC.
    22'
    I Shenzhen slår Juan Quintero en corner fra høyre.
    23'
    Gult kort til Guangzhou FC
    Wei Shihao
    Wei Shihao (Guangzhou FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Shenzhen Universiade Sports Centre.
    24'
    Zheng Dalun
    Shenzhen FC angriper, men avslutningen til Zheng Dalun går utenfor.
    34'
    Dommer Li Ma ser at linjemannen løfter flagget, og Shenzhen FCs Li Yuanyi blåses av for offside.
    36'
    Frispark for Guangzhou FC på egen banehalvdel.
    37'
    Li Ma tildeler Guangzhou FC en corner. Liao Lisheng sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Liao Lisheng
    Liao Lisheng (Guangzhou FC) kommer til en målsjanse på Shenzhen Universiade Sports Centre, men klarer ikke å score.
    39'
    Mål for Shenzhen FC!
    Shenzhen FC 1 - 0 Guangzhou FC
    Mål: Zheng Dalun
    Målgivende: Gao Lin
    Mål! Zheng Dalun header ballen i mål og gir Shenzhen FC ledelsen 1-0 på Shenzhen Universiade Sports Centre. Gao Lin var nest sist på ballen.
    41'
    Li Ma signaliserer et frispark til Shenzhen FC på egen banehalvdel.
    43'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Guangzhou FC...
    45'+1
    Guangzhou FC scorer på straffe!
    Shenzhen FC 1 - 1 Guangzhou FC
    Mål: Elkeson
    Mål! Elkeson setter utligningen i mål på et straffespark.
    45'+3
    VAR sjekker om det er straffe til Shenzhen FC
    45'+6
    Ingen straffe til Shenzhen FC
    45'+8
    46'
    I Shenzhen slår Juan Quintero en corner fra venstre.
    47'
    Shenzhen FC 2 - 1 Guangzhou FC
    Mål: Gao Lin
    Målgivende: Juan Quintero
    Gao Lin header ballen i mål og Shenzhen FC tar ledelsen 2-1 på Shenzhen Universiade Sports Centre. Flott spill fra Juan Quintero før målet.
    47'
    Elkeson
    Sjanse! Guangzhou FC avanserer forover, men Elkeson avslutter utenfor.
    50'
    50'
    Li Ma signaliserer et frispark til Guangzhou FC på egen banehalvdel.
    51'
    Li Ma tildeler Guangzhou FC en corner. Liao Lisheng sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Wei Shihao (Guangzhou FC) slår en corner fra høyre side på Shenzhen Universiade Sports Centre.
    54'
    Det blir farlig! Frispark for Guangzhou FC er nær straffområde.
    54'
    Inn: Aloisio
    Ut: Wei Shihao
    Zhiyu Liu gjør dagens tredje bytte i Shenzhen, når han tar ut Wei Shihao og setter inn Aloisio dos Santos Goncalves.
    55'
    Inn: Yihao Zhong
    Ut: Liyu Yang
    Bytte for Guangzhou FC. Zhong Yihao kommer inn for Yang Liyu på Shenzhen Universiade Sports Centre.
    55'
    56'
    Liao Lisheng (Guangzhou FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    Li Ma signaliserer et frispark til Guangzhou FC.
    62'
    Elkeson
    Guangzhou FC angriper i Shenzhen. Elkeson fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Liao Lisheng (Guangzhou FC) løfter inn en corner fra venstre på Shenzhen Universiade Sports Centre.
    65'
    66'
    Spillerbytte - Shenzhen FC
    Inn: Zhang Yuan II
    Ut: Li Yuanyi
    Shenzhen FC gjør sitt første bytte. Li Yuanyi erstattes av Zhang Yuan II.
    67'
    Inn: Ricardo Goulart
    Ut: Alan
    Zhiyu Liu (Guangzhou FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ricardo Goulart erstatter Alan.
    68'
    Inn: Chao He
    Ut: Liao Lisheng
    Bytte for Guangzhou FC. He Chao kommer inn for Liao Lisheng på Shenzhen Universiade Sports Centre.
    68'
    Gult kort til Shenzhen FC
    Zhang Lu
    Dommer Li Ma viser Zhang Lu (Shenzhen FC) det gule kortet.
    70'
    Dinghao Yan
    Guangzhou FC avanserer forover i Shenzhen. Dinghao Yan avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    Frispark Shenzhen FC.
    72'
    74'
    Yeljan Shinar
    Dommeren gir Yeljan Shinar (Shenzhen FC) et gult kort.
    75'
    Gao Lin (Shenzhen FC) slår en corner fra høyre side på Shenzhen Universiade Sports Centre.
    75'
    Kan Guangzhou FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    76'
    Frispark i en god posisjon for Guangzhou FC!
    77'
    Elkeson
    Elkeson (Guangzhou FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    I Shenzhen slår Dinghao Yan en corner fra høyre.
    82'
    Li Ma tildeler Guangzhou FC en corner. Dinghao Yan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    Inn: Tsun Dai
    Ut: Juan Quintero
    Jordi Cruyff (Shenzhen FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Tsun Dai erstatter Juan Quintero.
    84'
    Juan Quintero (Shenzhen FC) får et gult kort av dommer Li Ma.
    84'
    Inn: Jiang Zhipeng
    Ut: Yuan Zhang I
    Yuan Zhang I (Shenzhen FC) erstattes av Jiang Zhipeng.
    84'
    Elkeson
    Guangzhou FC avanserer forover i Shenzhen. Elkeson avslutter, men treffer ikke mål.
    89'
    Ricardo Goulart
    Ricardo Goulart (Guangzhou FC) header utenfor.
    89'
    Gao Lin (Shenzhen FC) løfter inn en corner fra venstre på Shenzhen Universiade Sports Centre.