0-1
Pepe25' (Str.)
1-2

Ble dekket av Christina Paulos Syversen

God søndag! Klokken 14 starter oppgjøret som avgjør hvem av Sheffield United og Arsenal som sikrer seg en semifinalebillett i FA cupen.
    SHEFFIELD UNITED XI: Henderson – Basham, Egan, Robinson – Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens – McGoldrick, McBurnie. Innbyttere: Jagielka, Zivkovic, Mousset, Moore, K. Freeman, L. Freeman, Sharp, Osborn, Berge.
    ARSENAL XI: Martinez – David Luiz, Mustafi, Tierney – Maitland-Niles, Willock, Xhaka, Kolasinac – Pepe, Lacazette, Saka. Innbyttere: Macey, Bellerin, Sokratis, Holding, Smith, Ceballos, Nelson, Nketiah, Aumbameyang.
    Sheffield United-manager Chris Wilder gjør tre endringer på laget fra forrige kamp: Dean Henderson tar igjen plass mellom stengene, mens John Egan og Oli McBurnie også får tillit fra start.
    Sander Berge må igjen finne seg en plass på benken fra start i dette oppgjøret.
    Også Arsenal-manager Mikel Arteta gjør en rekke endringer – hele fem i tallet. Bellerin, Holding, Ceballos, Aumbameyang og Nketiah går ut. Inn kommer Maitland-Niles, David Luiz, Willock, Kolasinac og Lacazette.
    Hverken Matteo Guendouzi eller Mesut Özil er med i dagens Arsenal-tropp.
    Lagene står klare ute på banen. Snart avspark.
    Arsenal sparker i gang kampen.
    1'
    Frispark til vertene på Arsenals halvdel. Slås inn mot bakre stolpe, men Egan rekker ikke frem på innlegget.
    3'
    Ikke voldsomt mye action de første fem minuttene.
    5'
    Arsenal med ball nå. Forsøker å bygge seg opp bakfra.
    6'
    Mister ball på egen halvdel og Sheffield United kan ta over. Ender med å slå helt tilbake til Henderson som igjen klinker ballen helt over til Martinez i motsatt ende av banen.
    7'
    Robinson kommer til avslutning innenfor hjørnet av seksten etter en pasning fra McGoldrick. Avslutningen går via Xhaka og til corner.
    8'
    Fleck slår corneren. Luiz stusser videre og Stevens prøver nytt innlegg. Blokkeres til ny corner.
    8'
    Lundstram stanger ballen i nettet, men VAR må sjekke den. Det sjekkes om Lundstram er på feil side før scoringen.
    10'
    Scoringen annulleres. Lundstram står i offside.
    10'
    Pepe får frispark på et stykke inn på egen halvdel.
    11'
    McGoldrick presser Mustafi til en feil og vertene får innkast høyt i banen.
    12'
    Robinson kaster langt inn i feltet. Den stusses helt inn mot bakre – der er McGoldrick centimetre unna å styre den i mål!
    13'
    Tierney prøver et innlegg fra kanten. Enkelt for hjemmelagets forsvar å klarere ut til kast.
    14'
    Luiz løfter frem mot Saka – som får frispark mot seg.
    16'
    Feilpasning fra Mustafi gir vertene muligheten, men det blir litt upresist. Arsenal forsvarer seg godt, ender med et innkast til vertene.
    19'
    Arsenal jobber frem en corner – deres første i kampen. Nå kommer David Luiz & co opp i feltet.
    22'
    Blir ingenting av corneren, men Arsenal beholder ball.
    23'
    Straffe til Arsenal! Lacazette går i bakken når han får Basham i ryggen. Det skjer innenfor feltet. Klønete av Sheffield United-stopperen.
    23'
    Arsenal scorer på straffe!
    Sheffield United 0 - 1 Arsenal
    Mål: Nicolas Pepe
    Setter den sikkert! Dundrer den nede i høyre hjørne bak Henderson.
    25'
    Liten vannpause for lagene nå.
    26'
    ... og så er vi i gang igjen.
    28'
    Sheffield United får et frispark på 20-30 meter, midt foran mål.
    29'
    Frisparket tas kort til Fleck som fyrer av – rett i blokka.
    29'
    Kjemperedning av Henderson! Lacazette stormer fremover og spiller til Pepe. Han klinker til fra 17 meter mot nærmeste hjørne. Henderson kommer seg kvikt ned og får labben på avslutningen og dytter den til corner.
    29'
    Corneren heades unna på første stolpe.
    30'
    Gult kort til Sheffield United
    John Fleck
    Takler Lacazette bakfra.
    31'
    Arsenal presser frem en ny corner.
    31'
    McBurnie header corneren langt ut av feltet.
    32'
    Tierney sendes på løp ute på kanten og får slått inn. Stevens er sterkest i luften og får headet den ut igjen.
    33'
    Lundstram sitter på huk og holder seg til skulderen. Har tilsynelatende hatt smerter i den de siste minuttene. Må han ut? Sander Berge står klar på sidelinjen.
    34'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: Sander Berge
    Ut: John Lundstram
    Midtbanespilleren må gi seg og norske Berge kommer inn.
    35'
    Sheffield United bryter en dårlig Arsenal-pasning og stormer fremover. Willock og McBurnie kolliderer utenfor sekstenmeteren – skaller rett i hverandre. Det så ikke godt ut.
    37'
    Begge ligger nede og får behandling etter hodesmellen nå.
    38'
    McBurnie er oppe på beina igjen. Litt øm i ansiktet kan man se.
    39'
    Ser ut som det går greit med Willock også. Kommer seg opp på beina og rusler ut av banen.
    39'
    Spillet settes i gang igjen med at den slås helt over til Henderson.
    40'
    Berge får frispark i duell med Kolasinac.
    40'
    Ballen lempes inn i Arsenal-feltet et par ganger. Heades unna gang på gang.
    41'
    Arsenal med ballen nå. Prøver å jobbe seg fremover i banen. Mustafi slår langt mot Lacazette, men Basham stanger den vekk.
    42'
    Oi da, Henderson! Får voldsomt press på seg og mister nesten ballen til en Arsenal-angriper. Får pælmet ballen unna.
    42'
    Maitland-Niles med en slå-gå-variant til seg selv som lurer forsvareren. Kommer til innlegg fra dødlinja – Henderson slår den unna. Ender hos Tierney som avslutter litt svakt fra utenfor seksten.
    44'
    Norwood fyrer av fra 20 meter, men Martinez har ikke voldsomme problemer med å ta den.
    45'
    Nesten for Pepe! Tierney slår et legg tvers inn mot straffemerket. Der kommer Pepe helt fri og kan skyte på første touch – en meter utenfor.
    45'
    Robinson slår inn i feltet mot bakre stolpe og Sander Berge. Nordmannen kommer ikke over ballen og header et stykke utenfor.
    45'+1
    Syv minutter tillegg i den første omgangen.
    45'+1
    Baldock river i Willock. Frispark til Arsenal ute til venstre i banen.
    45'+2
    Pepe slår inn og treffer David Luiz, men brassen treffer bare med skulderen og ballen går opp og ut.
    45'+3
    Tierney får en smell i hodet i en duell med Baldock. Ser ut til å gå fint.
    45'+4
    Pepe får med seg ballen inn i feltet og Robinson henger på så godt han kan. Ender med frispark mot Arsenal der.
    45'+5
    Lacazette er sterk når han får ball feilvendt, men finner ingen å tre gjennom. Arsenal triller tilbake til David Luiz.
    45'+6
    John Lundstram satte ballen i mål etter bare ti minutter, men midtbanespilleren stod i offside. Arsenal hevet seg etter skremmeskuddet. Lacazette fikk straffe og Pepe satte den sikkert i mål. Dermed er det Arsenal som leder i kampen om en semifinalebillett i FA cupen med én omgang igjen.
    Hjemmelaget sparker i gang den andre omgangen.
    46'
    Berge får slått inn fra dødlinja, men treffer ingen i samme drakt i boksen. Klareres til innkast.
    47'
    Fleck gjør en god defensiv jobb når han snapper ballen fra Pepe på vei fremover.
    48'
    Langt kast fra Robinson. McBurnie vinner duellen på første stolpe og får til en hard stuss, men Martinez står der han skal og fanger den.
    49'
    Corner til Sheffield United nå. Fleck skal ta den.
    49'
    Slår inn mot midten av feltet. David Luiz stanger unna, men vertene tar over igjen.
    50'
    Kommer et legg inn mot en Sheffield spiller i feltet, men Martinez flyr ut og får slått den unna.
    50'
    David Luiz ser ut til å ha trøbbel. Har satt seg ned på banen.
    53'
    Arteta vinker bort Holding på benken.
    53'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Rob Holding
    Ut: David Luiz
    Brasilianeren må gi seg. Så ut som han fikk problemer med låret etter en duell.
    54'
    McBurnie får frispark når han havner i en sandwich mellom Kolasinac og Holding.
    57'
    FOR EN SJANSE! Innlegget slås lavt inn mellom keeper og spillerne. Ballen ender i mål, men det er vinket for offside. Nok en annullert scoring for Sheffield United.
    58'
    Ny stor sjanse for hjemmelaget! Innlegget crosses inn mot bakre stolpe. Basham stuper frem og får hodet på ballen – men den går like utenfor!
    60'
    Inn: Kieron Freeman
    Ut: George Baldock
    62'
    Sheffield United presser litt nå og prøver å finne en vei gjennom den gule forsvarsmuren.
    65'
    Arteta forbereder et dobbeltbytte på sidelinjen.
    65'
    Inn: Dani Ceballos
    Ut: Joseph Willock
    67'
    Inn: Edward Nketiah
    Ut: Alexandre Lacazette
    67'
    Vannpause nå.
    70'
    David Luiz sitter med en stor ispose på kneet på benken.
    71'
    Berge kan prøve seg på volley fra 12 meter, men et Arsenal-bein sniker seg inn i siste liten og dytter ballen unna.
    75'
    Jack Robinson
    75'
    Inn: Billy Sharp
    Ut: Chris Basham
    Et offensivt bytte der fra Wilder.
    76'
    Kolasinac ligger nede på sidelinjen og vrir seg i smerte. Blir meid ut av banen i en duell med McBurnie.
    77'
    McGoldrick jobber frem en corner. Den ble det ingenting ut av.
    77'
    Tierney slår inn lavt mot femmeteren. Nketiah kaster seg frem, men et Sheffield-bein når frem først og dytter til corner.
    81'
    Corneren klareres ut mot midtbanen.
    81'
    Mye frem og tilbake nå. Sheffield jakter en scoring, men kommer ikke helt til de store sjansene.
    85'
    McBurnie kommer til innlegg i god posisjon, men han treffer bare Holding.
    87'
    Mål for Sheffield United!
    Sheffield United 1 - 1 Arsenal
    Mål: David McGoldrick
    Så utligner Sheffield United! Et langt kast ender med at Kolasinac klarerer rett i Holding – ballen havner rett i beina på McGoldrick som setter den forbi Martinez.
    87'
    Ja, da har Vsport 1 gått i svart her hos oss i VG, men vi forsøker å følge med på hva som skjer via andre kanaler.
    90'
    Legges til fem minutter.
    90'+1
    Mål for Arsenal!
    Sheffield United 1 - 2 Arsenal
    Mål: Dani Ceballos
    Så scorer spanjolen! Ceballos fanger opp ballen fra Stevens og setter den i målet fra spiss vinkel i nærmeste hjørne.
    90'+1
    Inn: Sokratis Papastathopoulos
    Ut: Nicolas Pepe
    90'+3
    Ceballos ligger nede. Holder seg til ansiktet. Fleck hopper høyt i en duell og Ceballos får rumpa/hofta til Fleck rett i fleisen.
    90'+5
    Sharp rasende når han får frispark mot seg. Kunne blitt en god mulighet for hjemmelaget på tampen her.