Wang Qiuming (Hebei FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Shanghai Stadium.
    Inn: Hu Rentian
    Ut: Wang Qiuming
    Hu Rentian (Hebei FC) erstatter Wang Qiuming som ser ut til å måtte forlate Shanghai Stadium med en skade.
    36'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Shanghai Port FC får straffe!
    45'+1
    Shanghai Port FC scorer på straffe!
    Shanghai Port FC 1 - 0 Hebei China Fortune
    Mål: Oscar
    Shanghai Port FC går opp i en 1-0 ledelse etter at Oscar setter straffesparket sikkert i mål på Shanghai Stadium.
    45'+2
    Ole Kristian Selnæs (Hebei FC) løfter inn en corner fra venstre på Shanghai Stadium.
    45'+4
    Wenjun Lu
    Shanghai Port FC angriper. Lu Wenjun får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+5
    Hebei China Fortune, prøver et skudd, men det reddes
    45'+5
    Gult kort til Hebei China Fortune
    Samir Memisevic
    Samir Memisevic fra Hebei FC har fått et gult kort i pausen.
    46'
    49'
    Xuchen Yao
    Målsjanse til Hebei FC! Xuchen Yao treffer mål, men keeper redder.
    52'
    52'
    Dommer Jing Wang venter med å sette i gang spillet fordi Zhang Huachen ligger nede.
    55'
    Zhang Huachen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Shanghai Stadium.
    56'
    Shenchao Wang
    Sjanse! Shanghai Port FC avanserer forover, men Wang Shenchao avslutter utenfor.
    58'
    59'
    Inn: Zhang Wei
    Ut: Xuchen Yao
    Xuchen Yao (Hebei FC) erstattes av Zhang Wei.
    61'
    61'
    Ricardo Lopes (Shanghai Port FC) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    66'
    I Shanghai slår Oscar en corner fra venstre.
    66'
    Spillet på Shanghai Stadium er stoppet midlertidig fordi Hui Zhang ligger nede.
    69'
    Hui Zhang ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Shanghai.
    71'
    Zhang Wei
    Hebei FC angriper på Shanghai Stadium og Zhang Wei får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    71'
    73'
    Frispark Hebei FC.
    76'
    Spillerbytte - Shanghai Port FC
    Inn: Shenyuan Li
    Ut: Shenchao Wang
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Shanghai Port FC. Inn kommer Li Shenyuan, mens Wang Shenchao tar plass på benken.
    76'
    77'
    77'
    Jing Wang signaliserer et frispark til Hebei FC like utenfor Shanghai Port FC-området.