87'
2-1

Ble dekket av Henrik Myhrvold Simensen

Velkommen! Her skal vi følge Branns bortekamp i kvalifisering til Europa League mot irske Shamrock Rovers.
    Brann har gjort det vanskelig for seg selv med 2-2 i første kamp. På 0-0 eller 1-1 er irene videre, mens på 2-2 blir det ekstraomganger.
    BRANN (4-3-3): Opdal - Teniste, Acosta, Eggen Rismark, Kristiansen - Haugen, Ordagic, Strand - Koomson, Berisha, Rolantsson.
    Dårlig nytt for Brann er at kaptein Vito Wormgoor er ute med skade. De mangler også Barmen og Yttergård Jenssen.
    Der er kampen i gang i Irland!
    1'
    Brann gir bort ballen på egen halvdel. Shamrock angriper, men innlegget blir for høyt.
    3'
    Berisha jakter en ball i bakrom. Stresser midtstopperne, men Shamrock får kontroll.
    3'
    Nytt Shamrock-innlegg. Eggen Rismark renser unna.
    4'
    Jevn åpning på kampen.
    8'
    Haugen slår i bakrom, men hverken Berisha eller Koomson kommer på den.
    10'
    Brann prøver et par innlegg, men Shamrock er solide i eget felt.
    12'
    Haugen fyrer fra 20 meter, men ballen fyker over.
    15'
    Brukbar sjanse for Shamrock! Acosta mister ballen, en Shamrock-spiller får skutt fra 17-18 meter, men Opdal får slått skuddet ut til corner.
    19'
    Så ropes det på straffe. En Shamrock-spiller skyter ballen i armen på en Brann-spiller, men dommer signaliserer at armen var helt inntil kroppen.
    21'
    For å minne om det. På resultatet 0-0 er det Shamrock som er videre. Brann trenger scoring.
    24'
    En skade sørger for et lite opphold.
    27'
    Rolantsson slår et innlegg, til absolutt ingen.
    28'
    Det blir en småfarlig situasjon i Brann-feltet, men flagget kommer for offside.
    29'
    Frispark til Brann i god innleggsposisjon.
    32'
    Haugen slår frisparket inn i boksen, men Shamrock renser unna.
    33'
    Koomson prøver å utfordre, men dribler kun seg selv.
    34'
    Burn prøver for Shamrock, men stoppes effektivt av Brann-forsvaret.
    37'
    Teniste ligger nede. Faller forkjært etter en hodeduell.
    42'
    Opdal er ute og avverger et gjennomspill.
    43'
    Haugen løfter en ball inn i feltet, O'Brian må gi til corner. En siste sjanse for Brann i denne omgangen.
    45'+2
    Corneren heades ut.
    45'+2
    Det står 0-0 til pause, 2-2 sammenlagt, som betyr at Shamrock er videre på bortemål med dette resultatet.
    Det har forøvrig ikke vært en spesielt underholdende omgang.
    Bamba er på vei inn etter pause.
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Daouda Bamba
    Ut: Gilbert Koomson
    46'
    Acosta header ned ballen til en Shamrock-spiller. Det leder til et farlig innlegg, men ingen kommer på ballen i feltet.
    47'
    Brann roter stadig bort ballen på egen halvdel. Blir foreløpig ikke straffet.
    49'
    Mest dueller, lite finspill ogås etter hvilen her.
    52'
    Brann-supporterne holder koken på tribunen, leverer foreløpig bedre enn de ute på banen.
    54'
    Mål for Brann!
    Shamrock Rovers FC 0 - 1 Brann
    Mål: Daouda Bamba
    Målgivende: Veton Berisha
    BAMBA GJØR DET! Berisha stusser ballen gjennom i bakrom, Bamba løper fra alle, passerer keeper, beholder roen, og setter ballen i mål.
    57'
    Og da er Brann videre! 3-2 sammenlagt.
    57'
    Litt annet kampbilde nå. Shamrock må fremover.
    60'
    Brann foreløpig med god kontroll på kampen etter scoringen.
    64'
    Berisha slår inn, treffer ingen lagkamerater, men går ut til corner.
    67'
    Så får Shamrock en sjanse! Burn prikker Cummins med et innlegg, men headingen går rett på Opdal.
    70'
    Shamrock presser litt på nå.
    72'
    Mål for Shamrock Rovers FC!
    Shamrock Rovers FC 1 - 1 Brann
    SÅ SCORER SHAMROCK! Byrne kommer alene med Opdal etter en nydelig vending, og scorer sikkert.
    76'
    Slik det står nå, er Shamrock videre på bortemålsregelen.
    77'
    Brann må omstille nå. Sender flere spillere frem.
    80'
    Bamba går ned i feltet, han vil ha straffe. Dommer gir ingenting. Han får en kakk på hælen der.