I Kiev slår Georgiy Sudakov en corner fra venstre.
    Valerii Bondar (FC Shakhtar Donetsk) header mot mål, men ballen går utenfor.
    Sheriff Tiraspol fosser fremover, men Donatas Rumsas blåser for offside på Olimpiysky National Sports Complex.
    6'
    Manor Solomon
    Målsjanse! Manor Solomon (FC Shakhtar Donetsk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    7'
    Manor Solomon (FC Shakhtar Donetsk) løfter inn en corner fra høyre på Olimpiysky National Sports Complex.
    10'
    Gult kort til FC Shakhtar Donetsk
    Fernando
    Fernando (FC Shakhtar Donetsk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    10'
    Sheriff Tiraspol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark for FC Shakhtar Donetsk på egen banehalvdel.
    12'
    Skudd på mål, FC Shakhtar Donetsk
    15'
    Sheriff Tiraspol, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Donatas Rumsas tildeler FC Shakhtar Donetsk en corner. Manor Solomon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Artem Bondarenko
    Artem Bondarenko (FC Shakhtar Donetsk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Skudd utenfor mål, FC Shakhtar Donetsk
    18'
    Frispark FC Shakhtar Donetsk.
    18'
    Gult kort til Sheriff Tiraspol
    Edmund Addo
    Dommeren gir Edmund Addo (Sheriff Tiraspol) et gult kort.
    18'
    Georgiy Sudakov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    19'
    FC Shakhtar Donetsk slipper å klare seg uten Georgiy Sudakov som kommer tilbake på banen igjen.
    19'
    En av Sheriff Tiraspols spillere blir avblåst for offside på Olimpiysky National Sports Complex.
    22'
    Manor Solomon skyter i stolpen! Nesten mål for FC Shakhtar Donetsk.
    24'
    Georgiy Sudakov (FC Shakhtar Donetsk) slår en corner fra venstre side på Olimpiysky National Sports Complex.
    26'
    Donatas Rumsas signaliserer et frispark til FC Shakhtar Donetsk.
    29'
    Cristiano
    Cristiano (Sheriff Tiraspol) kommer seg fri på Olimpiysky National Sports Complex, men avslutningen går utenfor.
    32'
    Bruno
    Sjanse! Sheriff Tiraspol avanserer forover, men Bruno avslutter utenfor.
    34'
    Frispark til FC Shakhtar Donetsk på halvdelen til Sheriff Tiraspol.
    35'
    Viktor Korniienko
    FC Shakhtar Donetsk angriper, men avslutningen til Viktor Korniienko går utenfor.
    36'
    Donatas Rumsas signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    38'
    Mål for FC Shakhtar Donetsk!
    FC Shakhtar Donetsk 1 - 0 Sheriff Tiraspol
    Mål: Fernando
    Målgivende: Sergey Krivtsov
    FC Shakhtar Donetsk leder 1-0 etter en scoring av Fernando. Det er en fin assist fra Sergey Krivtsov.
    42'
    43'
    44'
    Manor Solomon (FC Shakhtar Donetsk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Sheriff Tiraspol
    Inn: Boban Nikolov
    Ut: Dimitrios Kolovos
    Sheriff Tiraspol gjør sitt første bytte. Dimitrios Kolovos erstattes av Boban Nikolov.
    46'
    Spillerbytte - FC Shakhtar Donetsk
    Inn: Tete
    Ut: Georgiy Sudakov
    Roberto De Zerbi (FC Shakhtar Donetsk) gjør sitt første bytte for dagen. Tete erstatter Georgiy Sudakov.
    46'
    Inn: Mykhailo Mudryk
    Ut: Fernando
    FC Shakhtar Donetsk bytter ut Fernando med Mykhailo Mudryk.
    46'
    FC Shakhtar Donetsk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Tete
    FC Shakhtar Donetsk angriper. Tete får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    48'
    48'
    Donatas Rumsas tildeler FC Shakhtar Donetsk en corner. Tete sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    FC Shakhtar Donetsk angriper i Kiev, men blir avblåst for offside.
    50'
    Bruno
    Bruno (Sheriff Tiraspol) kommer til en målsjanse på Olimpiysky National Sports Complex, men klarer ikke å score.
    51'
    Hjørnespark til FC Shakhtar Donetsk
    53'
    En av FC Shakhtar Donetsks spillere går i offside.
    54'
    55'
    Skudd utenfor mål, Sheriff Tiraspol
    57'
    I Kiev har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    Sebastien Thill
    Sjanse til Sheriff Tiraspol! Sebastien Thill er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    FC Shakhtar Donetsk, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    I Kiev slår Sebastien Thill en corner fra venstre.
    60'
    Sheriff Tiraspol fosser forover og Sebastien Thill fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    Tete
    Sjanse! FC Shakhtar Donetsk avanserer forover, men Tete avslutter utenfor.
    62'
    Mykhailo Mudryk
    Mykhailo Mudryk (FC Shakhtar Donetsk) avanserer forover på Olimpiysky National Sports Complex. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    63'
    Sebastien Thill (Sheriff Tiraspol) løfter inn en corner fra høyre på Olimpiysky National Sports Complex.
    65'
    I Kiev har et frispark blitt tildelt bortelag.
    65'
    Inn: Maycon
    Ut: Artem Bondarenko
    Artem Bondarenko (FC Shakhtar Donetsk) erstattes av Maycon.
    67'
    Inn: Ismaily
    Ut: Viktor Korniienko
    Bytte for FC Shakhtar Donetsk. Ismaily kommer inn for Viktor Korniienko på Olimpiysky National Sports Complex.
    67'
    69'
    71'
    Frispark Sheriff Tiraspol.
    73'
    Momo Yansane
    Målsjanse til Sheriff Tiraspol! Momo Yansane treffer mål, men keeper redder.
    73'
    73'
    Frispark til Sheriff Tiraspol på halvdelen til FC Shakhtar Donetsk.
    74'
    En av Sheriff Tiraspols spillere blir avblåst for offside.
    75'
    Mykhailo Mudryk (FC Shakhtar Donetsk) slår en corner fra venstre side på Olimpiysky National Sports Complex.
    77'
    Donatas Rumsas signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol.
    78'
    Mykhailo Mudryk (FC Shakhtar Donetsk) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    FC Shakhtar Donetsk angriper, men Donatas Rumsas blåser for offside.
    80'
    Donatas Rumsas signaliserer et frispark til FC Shakhtar Donetsk på egen banehalvdel.
    81'
    82'
    Dulanto
    Dulanto (Sheriff Tiraspol) pådrar seg et gult kort.
    83'
    85'
    86'
    Inn: Oleksey Shevchenko
    Ut: Andriy Pyatov
    Roberto De Zerbi gjør dagens femte bytte i Kiev, når han tar ut Andriy Pyatov og setter inn Oleksey Shevchenko.
    86'
    Adama Traore
    Sjanse til Sheriff Tiraspol! Adama Traore er nær ved å score, men keeper redder.
    87'
    87'
    Marcos Antonio
    Marcos Antonio (FC Shakhtar Donetsk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Tete
    Tete (FC Shakhtar Donetsk) header utenfor.
    90'
    Tete
    FC Shakhtar Donetsk fosser forover og Tete fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+2
    90'+2
    Målsjanse på Olimpiysky National Sports Complex! Manor Solomon fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+3
    90'+3
    Mål for Sheriff Tiraspol!
    FC Shakhtar Donetsk 1 - 1 Sheriff Tiraspol
    Mål: Boban Nikolov
    Mål! Sheriff Tiraspol utligner på Olimpiysky National Sports Complex. Målscorer: Boban Nikolov.