Den første omgangen er sparket i gang.
    Real Madrid angriper i Kiev, men blir avblåst for offside.
    1'
    Karim Benzema
    Real Madrid avanserer forover i Kiev. Karim Benzema avslutter, men treffer ikke mål.
    3'
    Toni Kroos
    Sjanse i Kiev! Toni Kroos (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    FC Shakhtar Donetsk, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Vinicius Junior
    Målsjanse til Real Madrid! Vinicius Junior treffer mål, men keeper redder.
    7'
    7'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    12'
    Srdjan Jovanovic tildeler Real Madrid en corner. Toni Kroos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Srdjan Jovanovic signaliserer et frispark til Real Madrid.
    14'
    Toni Kroos (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Olimpiysky National Sports Complex.
    15'
    Real Madrid angriper i Kiev. Vinicius Junior fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    I Kiev slår Toni Kroos en corner fra venstre.
    19'
    En av FC Shakhtar Donetsks spillere blir avblåst for offside på Olimpiysky National Sports Complex.
    23'
    Toni Kroos
    Målsjanse på Olimpiysky National Sports Complex! Toni Kroos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    31'
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Karim Benzema avslutter utenfor.
    33'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    FC Shakhtar Donetsk scorer selvmål!
    FC Shakhtar Donetsk 0 - 1 Real Madrid
    Mål: Sergey Krivtsov
    Selvmål! En sønderknust Sergey Krivtsov kan bli kampens syndebukk på Olimpiysky National Sports Complex etter å ha rotet ballen i eget mål. 0-1.
    37'
    Sjanse til Real Madrid! Karim Benzema er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    39'
    Rodrygo
    Rodrygo (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Olimpiysky National Sports Complex, men klarer ikke å score.
    40'
    Srdjan Jovanovic signaliserer et frispark til FC Shakhtar Donetsk på egen banehalvdel.
    40'
    Toni Kroos (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Olimpiysky National Sports Complex.
    42'
    Karim Benzema (Real Madrid) avanserer forover på Olimpiysky National Sports Complex. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    42'
    I Kiev slår Toni Kroos en corner fra høyre.
    42'
    Spillerbytte - FC Shakhtar Donetsk
    Inn: Marlos
    Ut: Tete
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Shakhtar Donetsk. Inn kommer Marlos, mens Tete tar plass på benken.
    46'
    Inn: Marcos Antonio
    Ut: Manor Solomon
    Bytte for FC Shakhtar Donetsk. Marcos Antonio kommer inn for Manor Solomon på Olimpiysky National Sports Complex.
    46'
    Frispark Real Madrid.
    46'
    Gult kort til FC Shakhtar Donetsk
    Marcos Antonio
    Dommer Srdjan Jovanovic gir Marcos Antonio (FC Shakhtar Donetsk) et gult kort.
    46'
    Dommer Srdjan Jovanovic venter med å sette i gang spillet fordi Casemiro ligger nede.
    47'
    Casemiro er tilbake i kampen igjen.
    48'
    Mål for Real Madrid!
    FC Shakhtar Donetsk 0 - 2 Real Madrid
    Mål: Vinicius Junior
    Målgivende: Luka Modric
    Real Madrid går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Vinicius Junior. Flott spill fra Luka Modric før målet.
    51'
    I Kiev har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    Fernando
    FC Shakhtar Donetsk angriper. Fernando får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    FC Shakhtar Donetsk 0 - 3 Real Madrid
    Mål! Vinicius Junior gir Real Madrid en komfortabel 0-3 ledelse.
    56'
    Hjørnespark til FC Shakhtar Donetsk
    61'
    Alan Patrick (FC Shakhtar Donetsk) slår en corner fra høyre side på Olimpiysky National Sports Complex.
    61'
    61'
    Pedrinho
    Pedrinho (FC Shakhtar Donetsk) kommer seg fri på Olimpiysky National Sports Complex, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Frispark til Real Madrid på halvdelen til FC Shakhtar Donetsk.
    64'
    FC Shakhtar Donetsk 0 - 4 Real Madrid
    Mål: Rodrygo
    Målgivende: Vinicius Junior
    Mål! Real Madrid øker ledelsen til 0-4 etter en scoring av Rodrygo på Olimpiysky National Sports Complex. Vinicius Junior var nest sist på ballen.
    65'
    Målsjanse! Vinicius Junior (Real Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Marlos
    FC Shakhtar Donetsk angriper i Kiev. Marlos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    Alan Patrick (FC Shakhtar Donetsk) løfter inn en corner fra høyre på Olimpiysky National Sports Complex.
    68'
    Dodo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    69'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Marcelo
    Ut: Ferland Mendy
    Carlo Ancelotti gjør dagens første bytte i Kiev, når han tar ut Ferland Mendy og setter inn Marcelo.
    69'
    FC Shakhtar Donetsk slipper å klare seg uten Dodo som kommer tilbake på banen i Kiev.
    70'
    Real Madrid fosser forover og Karim Benzema fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    70'
    70'
    En av FC Shakhtar Donetsks spillere blir avblåst for offside.
    71'
    Marcelo
    Real Madrid angriper i Kiev. Marcelo fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Inn: Mykhailo Mudryk
    Ut: Fernando
    FC Shakhtar Donetsk bytter ut Fernando med Mykhailo Mudryk. Dette er det tredje byttet som Roberto De Zerbi gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Viktor Korniienko
    Ut: Ismaily
    Roberto De Zerbi (FC Shakhtar Donetsk) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Viktor Korniienko erstatter Ismaily.
    75'
    77'
    Inn: Federico Valverde
    Ut: Toni Kroos
    Real Madrid gjør sitt andre bytte. Toni Kroos erstattes av Federico Valverde.
    78'
    Inn: Eduardo Camavinga
    Ut: Luka Modric
    Real Madrid bytter ut Luka Modric med Eduardo Camavinga.
    78'
    Inn: Marco Asensio
    Ut: Rodrygo
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Marco Asensio erstatter Rodrygo.
    78'
    Real Madrid angriper, men avslutningen til Vinicius Junior går utenfor.
    79'
    Inn: Taras Stepanenko
    Ut: Alan Patrick
    Bytte for FC Shakhtar Donetsk. Taras Stepanenko kommer inn for Alan Patrick på Olimpiysky National Sports Complex.
    79'
    Srdjan Jovanovic signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    86'
    Inn: Jesus Vallejo
    Ut: Eder Militao
    Eder Militao (Real Madrid) erstattes av Jesus Vallejo.
    87'
    Marco Asensio (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Olimpiysky National Sports Complex.
    90'+1
    FC Shakhtar Donetsk 0 - 5 Real Madrid
    Mål: Karim Benzema
    Målgivende: Marco Asensio
    I Kiev øker Real Madrid ledelsen til 0-5 takket være et mål av Karim Benzema. Marco Asensio sto for den målgivende pasningen.