1-0
949
2 037

Ble dekket av Camilla Vesteng

Hei! Du kan se denne cupkampen på VG+ klokken 21. Lionel Messi mot Ivan Rakitic. Det kan bli artig dette!
    Barcelona starter slik (4-3-3): ter Stegen - Junior Firpo, Oscar Mingueza, Umtiti, Alba - De Jong, Busquets, Pedri - Messi, Griezmann, Dembele.
    Sevilla starter slik (4-3-3): Bono - Vidal, Koundé, Diego Carlos, Escudero - Fernando, Jordan, Rakitic - Suso, Gomez, En-Nesyri.
    Semifinalene i Copa del Rey spilles med returkamp. Semifinale to mellom disse lagene spilles i Barcelona onsdag 3. mars.
    Det er nummer tre og fire i den spanske ligaen som møtes i denne semifinalen. Barcelona har 43 poeng etter 21 kamper i LaLiga, mens Sevilla har 42 poeng etter like mange kamper.
    Sevilla scorer færre mål enn Barcelona, i ligaen har Barcelona 44 nettkjenninger (det er flest i LaLiga akkurat nå), mens Sevilla har 31 mål.
    Antall stemmer: 1133
    Lagene er på banen. Kapteinene snakker med dommeren.
    Det spyttes og smiles og hoppes før start.
    Barcelona spiller frem. Messi får ballen i fin posisjon for sine driblerier, han tar med seg ballen på en runde. Spiller videre. Sevilla bryter.
    3'
    Firpo og De Jong kombinerer fint, men ballen går litt for fort.
    4'
    Sevilla bygge opp. Drar med seg bakerste leddet. Men du verden for et dårlig gjennomspill. Den tok ter Stegen lett.
    6'
    Sevilla med ballen. Spiller mange pasninger. Jordan spiller en crossball. Etter mange trekk, så bryter gjestene, men Sevilla tar ballen tilbake. Aggressive nå. Men så kommer Messi og tar ballen.
    8'
    Dembele spiller Messi, men det neste trekket mot de Jong sitter ikke.
    10'
    Kjempesjanse for Messi der. Spilles gjennom. Løpet er godt og ballen er på foten til Messi fra Griezmann, men keeper Bono gjør en kjemperedning.
    12'
    Barcelona presser på. De står i kø for å skyte. Alba til slutt der.
    17'
    Barcelona med ballen igjen. Spiller tvers over til Dembele. Han spiller mot midten. Sevilla bryter. Så legger Firpo En-Nesyri i bakken. Frispark.
    18'
    Kounde kommer til avslutning litt skrått fra cirka 14 meter, men til side for mål. NÆRE! Som i nære.
    19'
    Så våknet hjemmelaget rett og slett. Går mot Barcelonas mål igjen. Vidal legger inn. Men de Jong legges i bakken, og da får gjestene frispark.
    21'
    Messi, Firpo, Dembele spiller på høyrekanten. Før spillet vris. Så er det bevnte trio som kombinerer igjen. Messi kommer til avslutningfra ca 18 meter, setter den et godt stykke over mål.
    23'
    Barcelona kommer til innlegg, treffer nesten odet til Firpo, men Sevilla-keeper Bono er med - tar ballen og holder.
    25'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 0 Barcelona
    Mål: Jules Kounde
    Målgivende: Fernando
    Kounde tar med seg ballen, spiller seg gjennom, er lynrask og setter ballen forbi ter Stegen. Rolig og raskt på samme tid fra Kounde. Fabelaktig scoring.
    25'
    Gjestene med ballen nå. Mange trekk. Dembele er særs dribleglad. Får frispark når han snurrer rundt på og med Escudero.
    32'
    Griezmann feller Vidal. Frispark.
    33'
    Sevilla spiller opp. Ned på venstresiden. Innlegget er svakt.
    35'
    Et veldig altfor hardt oppspill fra Sevilla. Forbi alt og alle, også linjen.
    36'
    Sevilla går på de. Og det er ingen grunn til noe annet. Det er over en omgang igjen OG returkamp. Rakitic forsøker et langskudd, går rett i en Barcelonakropp.
    38'
    Nesten så hjemmelaget spiller seg gjennom. Men Barcelona rydder opp ved en heading ut.
    40'
    Så trenger dommeren hjelp. Med utstyret.
    40'
    Det er lov å skvette litt, når man nesten tror man ser Robert Lewandowski løpe rundt på banen her. Men det er altså Sevillas Sergio Escudero. Makan til likhet i ansiktet og sveis.
    43'
    Litt stillingskrig på midtbanen. Gomez dytter på Dembele, tar ballen og suser oppover.
    44'
    Da er det snart pause på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan i Sevilla. Sevilla spiller bakover. Og på tvers. Gomez setter fart fremover. Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    ENORM REDNING av ter Stegen, Escudero får ballen servert på cirka 15 meter. Han får all verdens tid til å lade skuddfoten. Klinker til, men ter Stegen i full strekk får en hånd på.
    45'+2
    Hvor ansiktslike syns du Bayern Münchens Robert Lewandowski og Sevillas Sergio Escudeo er?
    Antall stemmer: 1045
    Dembele spiller Messi. Sistnevnte skyter. Men blir ikke noe denne gangen heller.
    50'
    Messi igjen. Spiller Pedri. De kommer nesten til innlegg fra linjen. Beholder ballen. de Jong blir spilt gjennom. Han blir tatt av Kounde. Men ble ikke noe straffe... Ble corner.
    52'
    En-Nesyri mot mål i en-mot-en-duell med Firpo. Sterk forsvarsjobb. Der kunne En-Nesyri fort vært alene mot ter Stegen.
    54'
    Messi avslutter igjen. Tar med seg ballen går selv, spiller vegg med de jong. Strålende spill. Strålende Messi. Men keeper Bono er på jobb.
    55'
    Barcelona med corner. Ble ikke noe. Men gjestene presser på nå.
    59'
    Sevilla med hjørnespark nå. Godt slått. Men etter litt frem og tilbake så mæler gjesten den ut.
    61'
    Elendig mottak av Vidal på innlegg fra En-Nesyri. Fryktelig. Kunne blitt en stor sjanse for Sevilla.
    62'
    Messi i duell med Jordan. Messi vil ha tak i ballen. Litt tumulter der. Jordan får armen til Messi på nesen. Jordan går i bakken. Får gult kort.
    64'
    Gult kort til Sevilla
    Joan Jordan
    65'
    Sergio Escudero
    Dembele blir lagt i bakken av Escudero.
    67'
    Messi slår. Innsvingt. Men på Bono. Der burde noen vært hissigere på grøten.
    67'
    Fernando legger Messi i bakken. Frispark.
    68'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Munir El Haddadi
    Ut: Sergio Escudero
    70'
    Inn: Luuk De Jong
    Ut: Youssef En-Nesyri
    70'
    Inn: Karim Rekik
    Ut: Papu Gomez
    70'
    Alba i bakken i feltet til Sevilla. Men duellen med Suso startet utenfor 16-meteren. Dermed er det frispark.
    74'
    Messi slår. Havner hos Dembele. Skuddet går i Sevilla-ben og ut.
    74'
    Dembele avslutter, går via benet til Rekik og over linjen. Corner.
    77'
    Messi delaktig i mye nå. Prøver å drible seg gjennom hele feltet og til mål, nesten.
    77'
    Barcelona var noen millimeter fra å spille seg gjennom foran Sevilla-målet. Nå er det Barcelona-show!
    79'
    Ut: Joan Jordan
    80'
    Barcelona igjen. Du verden for et press. Dembele og Messi (ikke overraskende) involvert i mye.
    82'
    Inn: Oliver Torres
    Ut: Suso
    82'
    Har Messi vært banens beste spiller?
    Ja.
    34%
    Nei.
    38%
    Han er alltid god, men ikke best i kveld.
    28%
    Aleix Vidal
    Feller Mingueza.
    84'
    Sevilla 2 - 0 Barcelona
    Mål: Ivan Rakitic
    Tar med seg ballen, skyter fra cirka ti meter. Dundrer ballen opp i nettaket.
    85'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Riqui Puig
    Ut: Pedri
    87'
    Inn: Trincao
    Ut: Samuel Umtiti
    90'
    Messi blir felt. tar frisparket selv fra 18 meter. Det er nære, men Bono er på den med en hånd. Corner.