Mir87'
2-0
172
67
    Pablo Gonzalez Fuertes signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    2'
    Raul De Tomas
    Målsjanse! Raul De Tomas (RCD Espanyol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    4'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Sevilla FC.
    4'
    Lucas Ocampos
    Lucas Ocampos (Sevilla FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    9'
    Suso (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    10'
    Ivan Rakitic
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 0 RCD Espanyol
    Mål: Youssef En-Nesyri
    Målgivende: Jesus Navas
    Youssef En-Nesyri setter ballen i nettet og Sevilla FC leder nå 1-0. Jesus Navas sto for den målgivende pasningen.
    13'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Sergi Darder
    Målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan! Sergi Darder fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Hjørnespark til RCD Espanyol
    17'
    Pablo Gonzalez Fuertes signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    20'
    21'
    Frispark RCD Espanyol.
    22'
    Raul De Tomas (RCD Espanyol) vinkes av for offside i Sevilla.
    25'
    Joan Jordan
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Joan Jordan avslutter utenfor.
    25'
    27'
    Hjørnespark til Sevilla
    29'
    37'
    Lucas Ocampos (Sevilla FC) avanserer forover på Ramon Sanchez Pizjuan. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Sevilla FC angriper, men avslutningen til Ivan Rakitic går utenfor.
    41'
    Sevilla FC fosser fremover, men Pablo Gonzalez Fuertes blåser for offside på Ramon Sanchez Pizjuan.
    43'
    Suso
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Suso avslutter på mål, men greier ikke å score.
    44'
    44'
    I Sevilla slår Adri Embarba en corner fra høyre.
    45'+1
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Nany Dimata
    Ut: Fran Merida
    RCD Espanyol bytter ut Fran Merida med Nany Dimata. Dette er det første byttet som Vicente Moreno gjør i dagens kamp.
    46'
    Sevilla FC angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    47'
    Sevilla FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    50'
    50'
    51'
    Adria Pedrosa (RCD Espanyol) slår en corner fra venstre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    51'
    Adria Pedrosa (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    52'
    Pablo Gonzalez Fuertes signaliserer et frispark til RCD Espanyol like utenfor Sevilla FC-området.
    53'
    Adria Pedrosa
    RCD Espanyol angriper, men avslutningen til Adria Pedrosa går utenfor.
    53'
    Youssef En-Nesyri ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    54'
    Youssef En-Nesyri kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ramon Sanchez Pizjuan.
    55'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Suso
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sevilla FC. Inn kommer Erik Lamela, mens Suso tar plass på benken.
    55'
    Inn: Fernando
    Ut: Ivan Rakitic
    Sevilla FC bytter ut Ivan Rakitic med Fernando.
    56'
    Gult kort til Sevilla
    Dommer Pablo Gonzalez Fuertes gir Ivan Rakitic (Sevilla FC) et gult kort.
    56'
    Inn: Nicolas Melamed Ribaudo
    Ut: Wu Lei
    RCD Espanyol gjør sitt andre bytte. Wu Lei erstattes av Nicolas Melamed Ribaudo.
    57'
    Pablo Gonzalez Fuertes tildeler Sevilla FC en corner. Marcos Acuna sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    Skudd på mål, Sevilla
    61'
    61'
    62'
    Skudd utenfor mål, RCD Espanyol
    64'
    Andre gule kort til Sevilla
    Thomas Delaney
    Utvisning! Dommer Pablo Gonzalez Fuertes sender Thomas Delaney (Sevilla FC) av banen etter to gule kort.
    65'
    Pablo Gonzalez Fuertes signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    65'
    Thomas Delaney (Sevilla FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Ramon Sanchez Pizjuan.
    65'
    Inn: Rafa Mir
    Ut: Youssef En-Nesyri
    Julen Lopetegui (Sevilla FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Rafa Mir erstatter Youssef En-Nesyri.
    70'
    70'
    71'
    En av Sevilla FCs spillere går i offside.
    73'
    76'
    Inn: Loren Moron
    Ut: Adri Embarba
    Bytte for RCD Espanyol. Loren Moron kommer inn for Adri Embarba på Ramon Sanchez Pizjuan.
    78'
    79'
    Inn: Karim Rekik
    Ut: Lucas Ocampos
    Lucas Ocampos (Sevilla FC) erstattes av Karim Rekik.
    79'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    81'
    Erik Lamela
    Dommer Pablo Gonzalez Fuertes viser Erik Lamela (Sevilla FC) det gule kortet.
    81'
    I Sevilla slår Nicolas Melamed Ribaudo en corner fra høyre.
    85'
    Leandro Cabrera
    Sjanse til RCD Espanyol! Leandro Cabrera er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    85'
    Frisparket tildelt Sevilla FC er farlig nær RCD Espanyols målområde.
    86'
    Sevilla 2 - 0 RCD Espanyol
    Mål: Rafa Mir
    Målgivende: Karim Rekik
    Mål! Sevilla FC øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Rafa Mir på Ramon Sanchez Pizjuan. Flott spill fra Karim Rekik før målet.