Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    5'
    Guido Carrillo
    Guido Carrillo (Elche CF) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men klarer ikke å score.
    7'
    Dommer Miguel Angel Ortiz Arias venter med å sette i gang spillet fordi Joan Jordan ligger nede.
    9'
    Joan Jordan er tilbake i kampen igjen.
    10'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Elche CF på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark Elche CF.
    15'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Elche CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Papu Gomez
    Sjanse til Sevilla FC! Papu Gomez er nær ved å score, men keeper redder.
    19'
    Elche CF, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Youssef En-Nesyri
    Målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan! Youssef En-Nesyri fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    19'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sevilla fordi Helibelton Palacios får behandling for en skade på banen.
    23'
    Helibelton Palacios ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sevilla.
    25'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    27'
    En av Sevilla FCs spillere går i offside.
    28'
    Spillet på Ramon Sanchez Pizjuan er stoppet midlertidig fordi Jesus Corona ligger nede.
    29'
    Jesus Corona er tilbake på banen igjen.
    30'
    Papu Gomez
    Sevilla FC fosser forover og Papu Gomez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    32'
    I Sevilla slår Pere Milla en corner fra høyre.
    34'
    35'
    Gult kort til Elche CF
    Gonzalo Verdu
    Dommer Miguel Angel Ortiz Arias viser Gonzalo Verdu (Elche CF) det gule kortet.
    35'
    Gerard Gumbau
    Dommer Miguel Angel Ortiz Arias gir Gerard Gumbau (Elche CF) et gult kort.
    36'
    Frisparket tildelt Sevilla FC er farlig nær Elche CFs målområde.
    37'
    38'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Helibelton Palacios (Elche CF) vrir seg av smerte i gresset.
    38'
    Spillerbytte - Elche CF
    Inn: Antonio Barragan
    Ut: Helibelton Palacios
    Antonio Barragan (Elche CF) erstatter Helibelton Palacios som ser ut til å måtte forlate Ramon Sanchez Pizjuan med en skade.
    40'
    Helibelton Palacios kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ramon Sanchez Pizjuan.
    40'
    Frispark for Elche CF på egen banehalvdel.
    41'
    Jesus Corona (Sevilla FC) løfter inn en corner fra venstre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    43'
    Anthony Martial
    Anthony Martial (Sevilla FC) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    43'
    Pere Milla
    Elche CF angriper i Sevilla. Pere Milla avslutter på mål, men greier ikke å score.
    44'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Sevilla FC angriper, men blir avblåst for offside.
    45'
    Hjørnespark til Elche CF
    45'
    Pere Milla
    Målsjanse til Elche CF! Pere Milla treffer mål, men keeper redder.
    45'
    45'
    45'+2
    Det blir farlig! Frispark for Elche CF er nær straffområde.
    45'+2
    I Sevilla får Guido Carrillo (Elche CF) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    45'+3
    45'+3
    Papu Gomez
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Papu Gomez avslutter utenfor.
    45'+3
    Frispark til Elche CF på halvdelen til Sevilla FC.
    45'+4
    45'+5
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Munir El Haddadi
    Ut: Youssef En-Nesyri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sevilla FC. Inn kommer Munir El Haddadi, mens Youssef En-Nesyri tar plass på benken.
    46'
    Kan Sevilla FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    47'
    Miguel Angel Ortiz Arias tildeler Sevilla FC en corner. Marcos Acuna sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Diego Carlos
    Diego Carlos (Sevilla FC) avanserer forover på Ramon Sanchez Pizjuan. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    48'
    48'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Johan Mojica vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    49'
    Elche CF slipper å klare seg uten Johan Mojica som kommer tilbake på banen igjen.
    50'
    I Sevilla slår Marcos Acuna en corner fra høyre.
    53'
    55'
    58'
    Inn: Javier Pastore
    Ut: Fidel
    Bytte for Elche CF. Javier Pastore kommer inn for Fidel på Ramon Sanchez Pizjuan.
    58'
    Inn: Rafa Mir
    Ut: Jesus Corona
    Jesus Corona (Sevilla FC) erstattes av Rafa Mir.
    59'
    Pere Milla
    Målsjanse! Pere Milla (Elche CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Inn: Thomas Delaney
    Ut: Joan Jordan
    Sevilla FC gjør sitt tredje bytte. Joan Jordan erstattes av Thomas Delaney.
    60'
    Hjørnespark til Sevilla
    61'
    Munir El Haddadi
    Munir El Haddadi (Sevilla FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Elche CF.
    65'
    66'
    Miguel Angel Ortiz Arias tildeler Elche CF en corner. Guido Carrillo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Enzo Roco (Elche CF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ramon Sanchez Pizjuan.
    68'
    Edgar Badía
    Edgar Badía (Elche CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    VAR sjekker om det er straffe til Elche CF
    69'
    Ingen straffe til Elche CF
    69'
    Elche CF slipper å klare seg uten Enzo Roco som kommer tilbake på banen i Sevilla.
    70'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 0 Elche CF
    Mål: Papu Gomez
    Mål! Sevilla FC tar ledelsen 1-0 ved Papu Gomez.
    70'
    71'
    72'
    Inn: Kike Perez
    Ut: Enzo Roco
    Enzo Roco, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Kike Perez kommer inn for Elche CF.
    74'
    Inn: Pablo Piatti
    Ut: Pere Milla
    Elche CF bytter ut Pere Milla med Pablo Piatti.
    74'
    Inn: Josan
    Ut: Tete Morente
    Francisco gjør dagens femte bytte i Sevilla, når han tar ut Tete Morente og setter inn Josan.
    74'
    Sevilla 2 - 0 Elche CF
    Mål: Rafa Mir
    Målgivende: Anthony Martial
    Mål! Rafa Mir (Sevilla FC) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på Ramon Sanchez Pizjuan. Anthony Martial sto for den målgivende pasningen.
    75'
    75'
    Målet til Sevilla sjekkes av VAR
    77'
    Målet til Sevilla blir stående
    77'
    Guido Carrillo (Elche CF) slår en corner fra høyre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    78'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Elche CF.
    80'
    Javier Pastore
    Javier Pastore (Elche CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Ramon Sanchez Pizjuan.
    80'
    Sevilla FC avanserer forover i Sevilla. Anthony Martial avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    Inn: Fernando
    Ut: Anthony Martial
    Anthony Martial (Sevilla FC) erstattes av Fernando.
    82'
    Thomas Delaney
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Thomas Delaney fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    87'
    Skudd utenfor mål, Sevilla
    88'
    Enzo Roco
    Enzo Roco (Elche CF) får et gult kort av dommer Miguel Angel Ortiz Arias.
    88'
    Marcos Acuna (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    88'
    Gult kort til Sevilla
    Marcos Acuna
    Marcos Acuna (Sevilla FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.