0-4
0-5
0-6
    Dagens dommer, Lukas Fahndrich, blåser i gang kampen.
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.
    1'
    Kastriot Imeri (Servette Geneva) løfter inn en corner fra venstre på Stade de Geneve.
    2'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    En av BSC Young Boyss spillere blir avblåst for offside på Stade de Geneve.
    3'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genève fordi Nicolas Moumi Ngamaleu får behandling for en skade på banen.
    7'
    Nicolas Moumi Ngamaleu er på beina igjen og fortsetter kampen.
    9'
    Frispark Servette Geneva.
    9'
    Fabian Rieder
    BSC Young Boys avanserer forover i Genève. Fabian Rieder avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    11'
    I Genève har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Fabian Rieder (BSC Young Boys) slår en corner fra venstre side på Stade de Geneve.
    20'
    20'
    Theo Valls
    Servette Geneva angriper i Genève. Theo Valls avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Fabian Rieder (BSC Young Boys) kommer seg fri på Stade de Geneve, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Lukas Fahndrich tildeler BSC Young Boys en corner. Fabian Rieder sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    Christian Fassnacht
    BSC Young Boys angriper på Stade de Geneve. Christian Fassnacht header utenfor.
    23'
    Wilfried Kanga
    Wilfried Kanga (BSC Young Boys) header mot mål, men ballen går utenfor.
    24'
    I Genève slår Fabian Rieder en corner fra høyre.
    29'
    29'
    Miroslav Stevanovic
    I Genève header Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) mot mål, men ballen går utenfor.
    30'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til Servette Geneva.
    32'
    Gult kort til Young Boys
    Mohamed Camara
    Mohamed Camara (BSC Young Boys) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    32'
    Kastriot Imeri
    Kastriot Imeri (Servette Geneva) kommer til en målsjanse på Stade de Geneve, men klarer ikke å score.
    33'
    Fabian Rieder (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra høyre på Stade de Geneve.
    34'
    Frispark til Servette Geneva på halvdelen til BSC Young Boys.
    35'
    Fabian Rieder (BSC Young Boys) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    38'
    VAR sjekker om det er straffe til Young Boys
    43'
    Dommeren dømmer straffe til Young Boys
    43'
    BSC Young Boys har fått straffespark i Genève!
    43'
    Rødt kort til Servette Geneva
    Jeremy Frick
    Jeremy Frick (Servette Geneva) må forlate banen etter at dommer Lukas Fahndrich trekker fram det røde kortet!
    43'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Edin Omeragic
    Ut: Alex Schalk
    Servette Geneva gjør sitt første bytte. Alex Schalk erstattes av Edin Omeragic.
    45'
    Young Boys scorer på straffe!
    Servette Geneva 0 - 1 Young Boys
    Mål: Nicolas Moumi Ngamaleu
    Nicolas Moumi Ngamaleu dundrer inn et straffespark på Stade de Geneve. Stillingen er nå 0-1.
    45'+2
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    45'+3
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Michel Aebischer
    Ut: Fabian Rieder
    David Wagner (BSC Young Boys) gjør sitt første bytte for dagen. Michel Aebischer erstatter Fabian Rieder.
    46'
    Inn: Felix Mambimbi
    Ut: Meschak Elia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BSC Young Boys. Inn kommer Felix Mambimbi, mens Meschak Elia tar plass på benken.
    46'
    46'
    Mål for Young Boys!
    Servette Geneva 0 - 2 Young Boys
    Mål: Christian Fassnacht
    Målgivende: Felix Mambimbi
    BSC Young Boys går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Christian Fassnacht. Felix Mambimbi var nest sist på ballen.
    48'
    Servette Geneva angriper, men avslutningen til Kastriot Imeri går utenfor.
    50'
    Lukas Fahndrich tildeler BSC Young Boys en corner. Christian Fassnacht sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Servette Geneva 0 - 3 Young Boys
    Mål: Wilfried Kanga
    BSC Young Boys øker ledelsen til 0-3 etter en heading av Wilfried Kanga. Flott spill fra Felix Mambimbi før målet.
    53'
    Felix Mambimbi
    Felix Mambimbi (BSC Young Boys) avanserer forover på Stade de Geneve. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    Servette Geneva, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    I Genève slår Ulisses Garcia en corner fra høyre.
    56'
    En av BSC Young Boyss spillere går i offside.
    56'
    Servette Geneva angriper i Genève. Miroslav Stevanovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    60'
    Inn: Alexis Antunes
    Ut: Kastriot Imeri
    Bytte for Servette Geneva. Alexis Antunes kommer inn for Kastriot Imeri på Stade de Geneve.
    63'
    Inn: Grejohn Kyei
    Ut: Ronny Rodelin
    Servette Geneva bytter ut Ronny Rodelin med Grejohn Kyei. Dette er det tredje byttet som Alain Geiger gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Nikolas Burgy
    Ut: Mohamed Camara
    Mohamed Camara (BSC Young Boys) erstattes av Nikolas Burgy.
    63'
    Inn: Miralem Sulejmani
    Ut: Nicolas Moumi Ngamaleu
    BSC Young Boys bytter ut Nicolas Moumi Ngamaleu med Miralem Sulejmani.
    63'
    Miralem Sulejmani (BSC Young Boys) slår en corner fra venstre side på Stade de Geneve.
    63'
    Lukas Fahndrich tildeler BSC Young Boys en corner. Miralem Sulejmani sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til Servette Geneva.
    65'
    I Genève slår Theo Valls en corner fra venstre.
    67'
    Gael Clichy
    Målsjanse! Gael Clichy (Servette Geneva) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Nikolas Burgy
    BSC Young Boys angriper. Nikolas Burgy får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    68'
    68'
    Servette Geneva 0 - 4 Young Boys
    Christian Fassnacht setter ballen i mål og øker BSC Young Boyss ledelse til 0-4 i Genève. Det er en fin assist fra Felix Mambimbi.
    69'
    Gult kort til Servette Geneva
    Anthony Sauthier
    Dommer Lukas Fahndrich viser Anthony Sauthier (Servette Geneva) det gule kortet.
    70'
    70'
    Servette Geneva 0 - 5 Young Boys
    Mål! Christian Fassnacht øker ledelsen til 0-5.
    73'
    Inn: Vincent Sierro
    Ut: Christian Fassnacht
    David Wagner gjør dagens femte bytte i Genève, når han tar ut Christian Fassnacht og setter inn Vincent Sierro.
    74'
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) kommer seg fri på Stade de Geneve, men avslutningen går utenfor.
    75'
    Ulisses Garcia
    Målsjanse til BSC Young Boys! Ulisses Garcia treffer mål, men keeper redder.
    76'
    76'
    Miralem Sulejmani (BSC Young Boys) slår en corner fra høyre side på Stade de Geneve.
    76'
    Servette Geneva 0 - 6 Young Boys
    Målgivende: Miralem Sulejmani
    Mål! BSC Young Boys øker ledelsen til 0-6 etter en velplassert heading fra Wilfried Kanga. Miralem Sulejmani sto for den målgivende pasningen.
    76'
    77'
    78'
    Sandro Lauper
    Sandro Lauper (BSC Young Boys) pådrar seg et gult kort.
    78'
    Inn: Yoan Severin
    Ut: Vincent Sasso
    Alain Geiger gjør dagens fjerde bytte i Genève, når han tar ut Vincent Sasso og setter inn Yoan Severin.
    79'
    Miralem Sulejmani (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra høyre på Stade de Geneve.
    80'
    Inn: Moussa Diallo
    Ut: Grejohn Kyei
    Servette Geneva bytter ut Grejohn Kyei med Moussa Diallo. Dette er det femte byttet som Alain Geiger gjør i dagens kamp.
    80'
    Det blir farlig! Frispark for BSC Young Boys er nær straffområde.
    85'
    Målsjanse på Stade de Geneve! Wilfried Kanga fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    88'
    88'
    90'
    Sjanse til BSC Young Boys! Wilfried Kanga er nær ved å score, men keeper redder.
    90'
    90'
    90'
    90'+1
    Michel Aebischer
    Sjanse i Genève! Michel Aebischer (BSC Young Boys) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.