Frispark for Aserbajdsjan på egen banehalvdel.
    Dusan Vlahovic (Serbia) kommer seg fri på Stadium Rajko Mitic, men avslutningen går utenfor.
    Sergej Milinkovic-Savic
    Målsjanse! Sergej Milinkovic-Savic (Serbia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Philip Ozobic
    Aserbajdsjan avanserer forover i Beograd. Philip Ozobic avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Marko Grujic
    Serbia angriper, men avslutningen til Marko Grujic går utenfor.
    23'
    25'
    En av Aserbajdsjans spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Straffe! Dommer Erik Lambrechts plasserer ballen på krittmerket for Serbia...
    28'
    Frispark for Serbia på egen banehalvdel.
    28'
    Gult kort til Aserbajdsjan
    Hojjat Haghverdi
    Hojjat Haghverdi (Aserbajdsjan) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    Serbia scorer på straffe!
    Serbia 1 - 0 Aserbajdsjan
    Mål: Dusan Vlahovic
    Mål! Serbia tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Dusan Vlahovic.
    30'
    Filip Kostic
    Serbia angriper i Beograd. Filip Kostic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    Aserbajdsjan, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Sergej Milinkovic-Savic (Serbia) vinkes av for offside i Beograd.
    42'
    Målet til Serbia sjekkes av VAR
    43'
    Målet til Serbia blir annullert
    43'
    Luka Jovic
    I Beograd får Luka Jovic (Serbia) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    43'
    43'
    44'
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til Serbia.
    45'
    I Beograd har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Mål for Aserbajdsjan!
    Serbia 1 - 1 Aserbajdsjan
    Mål: Emin Makhmudov
    Mål! Emin Makhmudov utligner til 1-1.
    45'+2
    Filip Kostic (Serbia) løfter inn en corner fra venstre på Stadium Rajko Mitic.
    48'
    Frispark til Serbia på halvdelen til Aserbajdsjan.
    49'
    50'
    51'
    På Stadium Rajko Mitic fyrer Sergej Milinkovic-Savic (Serbia) av et skudd - i stolpen!
    52'
    Filip Kostic (Serbia) slår en corner fra høyre side på Stadium Rajko Mitic.
    52'
    Mål for Serbia!
    Serbia 2 - 1 Aserbajdsjan
    Mål! Dusan Vlahovic gir Serbia en 2-1 ledelse.
    52'
    Araz Abdullayev
    Araz Abdullayev (Aserbajdsjan) kommer til en målsjanse på Stadium Rajko Mitic, men klarer ikke å score.
    54'
    Luka Jovic
    Serbia angriper i Beograd. Luka Jovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    56'
    57'
    60'
    Serbia angriper i Beograd. Dusan Vlahovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Aserbajdsjan
    Inn: Tellur Mutallimov
    Ut: Abbas Huseynov
    Aserbajdsjan bytter ut Abbas Huseynov med Tellur Mutallimov. Dette er det første byttet som Gianni De Biasi gjør i dagens kamp.
    63'
    Sjanse i Beograd! Dusan Vlahovic (Serbia) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    64'
    64'
    Serbia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Maksim Medvedev
    Maksim Medvedev (Aserbajdsjan) pådrar seg et gult kort.
    65'
    Spillerbytte - Serbia
    Inn: Aleksandar Mitrovic
    Ut: Luka Jovic
    Bytte for Serbia. Aleksandar Mitrovic kommer inn for Luka Jovic på Stadium Rajko Mitic.
    66'
    Inn: Dusan Tadic
    Ut: Marko Grujic
    Dragan Stojkovic gjør dagens andre bytte i Beograd, når han tar ut Marko Grujic og setter inn Dusan Tadic.
    66'
    Aleksandar Mitrovic
    Målsjanse til Serbia! Aleksandar Mitrovic treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    I Beograd slår Dusan Tadic en corner fra høyre.
    70'
    Erik Lambrechts tildeler Serbia en corner. Dusan Tadic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    Emin Makhmudov (Aserbajdsjan) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadium Rajko Mitic.
    72'
    Inn: Ramil Sheydaev
    Ut: Renat Dadashov
    Gianni De Biasi (Aserbajdsjan) gjør sitt andre bytte for dagen. Ramil Sheydaev erstatter Renat Dadashov.
    73'
    Inn: Anatoliy Nuriev
    Ut: Araz Abdullayev
    Aserbajdsjan bytter ut Araz Abdullayev med Anatoliy Nuriev.
    73'
    Inn: Namik Alaskarov
    Ut: Philip Ozobic
    Aserbajdsjan bytter ut Philip Ozobic med Namik Alaskarov. Dette er det fjerde byttet som Gianni De Biasi gjør i dagens kamp.
    74'
    Emin Makhmudov er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadium Rajko Mitic.
    74'
    Inn: Nemanja Radonjic
    Ut: Filip Kostic
    Filip Kostic (Serbia) erstattes av Nemanja Radonjic.
    75'
    Spillet på Stadium Rajko Mitic er stoppet midlertidig fordi Emin Makhmudov ligger nede.
    76'
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til Aserbajdsjan.
    78'
    Aserbajdsjan slipper å klare seg uten Emin Makhmudov som kommer tilbake på banen igjen.
    79'
    Dusan Tadic (Serbia) løfter inn en corner fra høyre på Stadium Rajko Mitic.
    82'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Serbia får straffe!
    82'
    Serbia 3 - 1 Aserbajdsjan
    Mål: Dusan Tadic
    Dusan Tadic øker Serbias ledelse til 3-1 etter et velplassert straffespark.
    83'
    Inn: Vugar Mustafayev
    Ut: Emin Makhmudov
    Aserbajdsjan gjør sitt femte bytte. Emin Makhmudov erstattes av Vugar Mustafayev.
    84'
    I Beograd slår Dusan Tadic en corner fra venstre.
    86'
    Inn: Filip Mladenovic
    Ut: Darko Lazovic
    Bytte for Serbia. Filip Mladenovic kommer inn for Darko Lazovic på Stadium Rajko Mitic.
    88'
    Inn: Nemanja Maksimovic
    Ut: Dusan Vlahovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Serbia. Inn kommer Nemanja Maksimovic, mens Dusan Vlahovic tar plass på benken.
    88'
    Ramil Sheydaev
    Sjanse! Aserbajdsjan avanserer forover, men Ramil Sheydaev avslutter utenfor.
    90'
    90'+1
    Vugar Mustafayev
    Vugar Mustafayev (Aserbajdsjan) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    Erik Lambrechts tildeler Serbia en corner. Nemanja Radonjic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.