Jukkola90'+4
    Kampen har startet.
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    1'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    3'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Tuco
    Seinajoen JK angriper, men avslutningen til Ariel Ngueukam går utenfor.
    7'
    Mål for Seinajoen JK!
    Seinajoen JK 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Tuco
    Målgivende: Murilo
    Mål! Seinajoen JK tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Ariel Ngueukam på Omasp Stadion. Murilo sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til Seinajoen JK.
    12'
    Frispark i en god posisjon for Seinajoen JK!
    17'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Mikael Almen
    Mikael Almen (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    18'
    Joona Veteli
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Joona Veteli avslutter utenfor.
    20'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    En av Seinajoen JKs spillere blir avblåst for offside.
    22'
    23'
    Tuco
    Ariel Ngueukam (Seinajoen JK) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    27'
    Tuco
    Seinajoen JK angriper og Ariel Ngueukam får avsluttet. Headingen treffer ikke Tampereen Ilves-målet.
    28'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    30'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    31'
    Seinajoen JK 2 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Denys Oliynyk
    Denys Oliynyk setter ballen i mål og øker Seinajoen JKs ledelse til 2-0 i Seinajoki.
    32'
    Momodou Sarr
    Momodou Sarr (Tampereen Ilves) kommer seg fri på Omasp Stadion, men avslutningen går utenfor.
    35'
    I Seinajoki slår Joona Veteli en corner fra venstre.
    37'
    Tuomas Ollila (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Omasp Stadion.
    40'
    Tampereen Ilves angriper på Omasp Stadion. Mikael Almen header utenfor.
    40'
    Jake Mario Jervis
    I Seinajoki header Jake Jervis (Seinajoen JK) mot mål, men ballen går utenfor.
    42'
    44'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Doni Arifi
    Ut: Sylvanus Nimely
    Bytte for Tampereen Ilves. Doni Arifi kommer inn for Sylvanus Nimely på Omasp Stadion.
    47'
    Sjanse til Tampereen Ilves! Joona Veteli er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    50'
    Denys Oliynyk
    Seinajoen JK fosser forover og Denys Oliynyk fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Oskari Hamalainen tildeler Tampereen Ilves en corner. Tuomas Ollila sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Frispark Seinajoen JK.
    55'
    Seinajoen JK angriper, men Oskari Hamalainen blåser for offside.
    55'
    Cristian Valencia
    Cristian Valencia (Seinajoen JK) avanserer forover på Omasp Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    57'
    57'
    En av Tampereen Ilvess spillere blir avblåst for offside på Omasp Stadion.
    57'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Matias Vainionpaa
    Ut: Mehmet Hetemaj
    Seinajoen JK bytter ut Mehmet Hetemaj med Matias Vainionpaa. Dette er det første byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    59'
    Cristian Valencia vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    61'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Cristian Valencia er på beina igjen og fortsetter kampen på Omasp Stadion.
    63'
    63'
    64'
    Joona Veteli (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Omasp Stadion.
    65'
    68'
    Inn: Brandon James Wilson
    Ut: Daniel Håkans
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seinajoen JK. Inn kommer Brandon Wilson, mens Daniel Hakans tar plass på benken.
    68'
    Inn: Jude Arthur
    Ut: Pyry Petteri Hannola
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) erstattes av Jude Arthur.
    68'
    Målsjanse til Seinajoen JK! Denys Oliynyk treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    69'
    Seinajoen JK 3 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Tuco
    Målgivende: Cristian Valencia
    Mål! Ariel Ngueukam gir Seinajoen JK en komfortabel 3-0 ledelse. Det er en fin assist fra Cristian Valencia.
    70'
    Inn: Jean Carlos Blanco Becerra
    Ut: Eric Oteng
    Tampereen Ilves gjør sitt andre bytte. Eric Oteng erstattes av Jean Carlos Blanco.
    71'
    Inn: Oiva Jukkola
    Ut: Teemu Jantti
    Tampereen Ilves bytter ut Teemu Jantti med Oiva Jukkola.
    71'
    73'
    Seinajoen JK angriper, men blir avblåst for offside.
    74'
    75'
    Tuure Siira
    Tuure Siira (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    I Seinajoki slår Denys Oliynyk en corner fra venstre.
    77'
    Murilo (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra høyre på Omasp Stadion.
    78'
    Seinajoen JK 4 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Matias Vainionpaa
    Seinajoen JK øker ledelsen til 4-0 etter en heading av Matias Vainionpaa. Murilo var nest sist på ballen.
    78'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Matias Vainionpaa
    Dommer Oskari Hamalainen gir Matias Vainionpaa (Seinajoen JK) et gult kort.
    78'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    80'
    Tuomas Ollila
    Tampereen Ilves angriper. Tuomas Ollila får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    Inn: Rafal Wolsztynski
    Ut: Jake Mario Jervis
    Jake Jervis (Seinajoen JK) erstattes av Rafal Wolsztynski.
    81'
    Inn: Joonas Lepisto
    Ut: Denys Oliynyk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seinajoen JK. Inn kommer Joonas Lepisto, mens Denys Oliynyk tar plass på benken.
    81'
    Tuomas Ollila (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Omasp Stadion.
    83'
    Rodrigo Arciero
    Dommeren gir Rodrigo Arciero (Seinajoen JK) et gult kort.
    86'
    Frispark Tampereen Ilves.
    86'
    Tuco
    Sjanse i Seinajoki! Ariel Ngueukam (Seinajoen JK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    86'
    86'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    87'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til Tampereen Ilves.
    88'
    Inn: Taha Ozcelik
    Ut: Tuure Siira
    Toni Kallio (Tampereen Ilves) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Taha Ozcelik erstatter Tuure Siira.
    88'
    Seinajoen JK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tampereen Ilves.
    90'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Seinajoen JK 4 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Joona Veteli
    Joona Veteli scorer og reduserer til 4-1 på Omasp Stadion.
    90'+1
    Doni Arifi
    Doni Arifi (Tampereen Ilves) pådrar seg et gult kort.
    90'+2
    90'+2
    Seinajoen JK 4 - 2 Tampereen Ilves
    Mål: Oiva Jukkola
    Målgivende: Doni Arifi
    Tampereen Ilves reduserer til 4-2 etter et mål av Oiva Jukkola. Flott spill fra Doni Arifi før målet.