Kuopion Palloseura angriper på Omasp Stadion. Aniekpeno Udo header utenfor.
    2'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura.
    4'
    Mohammad Al-Emara tildeler Seinajoen JK en corner. Pyry Petteri Hannola sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Mål for Seinajoen JK!
    Seinajoen JK 1 - 0 Kuopion Palloseura
    Mål: Denys Oliynyk
    Målgivende: Pyry Petteri Hannola
    Denys Oliynyk dundrer ballen i mål og Seinajoen JK tar ledelsen 1-0 på Omasp Stadion. Det er en fin assist fra Pyry Petteri Hannola.
    8'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark til Kuopion Palloseura på halvdelen til Seinajoen JK.
    18'
    Jordan Sebban
    Kuopion Palloseura fosser forover og Jordan Sebban fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    23'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Frispark Kuopion Palloseura.
    25'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Cristian Valencia
    Dommer Mohammad Al-Emara gir Cristian Valencia (Seinajoen JK) et gult kort.
    25'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    29'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Murilo
    Seinajoen JK angriper, men avslutningen til Murilo går utenfor.
    32'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    Seinajoen JK 1 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Tim Vayrynen
    Målgivende: Aniekpeno Udo
    Tim Vayrynen scorer og utligningen er et faktum på Omasp Stadion. 1-1. Flott spill fra Aniekpeno Udo før målet.
    36'
    Seinajoen JK 2 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Jake Mario Jervis
    Seinajoen JK leder 2-1 etter en scoring av Jake Jervis. Pyry Petteri Hannola var nest sist på ballen.
    38'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    41'
    Cristian Valencia ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Felipe Aspegren
    Ut: Daniel Carrillo
    Bytte for Kuopion Palloseura. Felipe Aspegren kommer inn for Daniel Carrillo på Omasp Stadion.
    45'
    Cristian Valencia kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Omasp Stadion.
    45'
    Skudd på mål, Seinajoen JK
    45'+1
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Anton Popovitch
    Kuopion Palloseura angriper i Seinajoki. Anton Popovitch avslutter på mål, men greier ikke å score.
    46'
    46'
    49'
    Denys Oliynyk
    Sjanse! Seinajoen JK avanserer forover, men Denys Oliynyk avslutter utenfor.
    51'
    53'
    53'
    I Seinajoki slår Pyry Petteri Hannola en corner fra venstre.
    55'
    Skudd utenfor mål, Seinajoen JK
    55'
    Målsjanse! Denys Oliynyk (Seinajoen JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    60'
    Hjørnespark til Kuopion Palloseura
    65'
    Skudd på mål, Kuopion Palloseura
    66'
    66'
    Skudd utenfor mål, Kuopion Palloseura
    71'
    74'
    Straffe! Dommer Mohammad Al-Emara plasserer ballen på krittmerket for Kuopion Palloseura...
    76'
    Kuopion Palloseura scorer på straffe!
    Seinajoen JK 2 - 2 Kuopion Palloseura
    Mål! bortelaget utligner til 2-2 takket være et straffespark av Tim Vayrynen.
    77'
    Inn: Tommi Jyry
    Ut: Axel Vidjeskog
    Kuopion Palloseura bytter ut Axel Vidjeskog med Tommi Jyry. Dette er det andre byttet som Simo Valakari gjør i dagens kamp.
    77'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Rafal Wolsztynski
    Ut: Tuco
    Jani Honkavaara (Seinajoen JK) gjør sitt første bytte for dagen. Rafal Wolsztynski erstatter Ariel Ngueukam.
    78'
    Hjørnespark til Seinajoen JK
    80'
    80'
    80'
    Jude Arthur
    Jude Arthur (Seinajoen JK) mottar sitt første gule kort for dagen på Omasp Stadion.
    81'
    81'
    Taneli Hamalainen
    Taneli Hamalainen (Kuopion Palloseura) avanserer forover på Omasp Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    82'
    82'
    Murilo
    Dommeren gir Murilo (Seinajoen JK) et gult kort.
    83'
    85'
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Diogo Tomas
    Diogo Tomas (Kuopion Palloseura) får et gult kort av dommer Mohammad Al-Emara.
    85'
    87'
    87'
    Seinajoen JK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kuopion Palloseura.
    87'
    Santeri Haarala
    Santeri Haarala (Kuopion Palloseura) kommer til en målsjanse på Omasp Stadion, men klarer ikke å score.
    88'
    Inn: Joonas Lepisto
    Ut: Denys Oliynyk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seinajoen JK. Inn kommer Joonas Lepisto, mens Denys Oliynyk tar plass på benken.