Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    Seinajoen JK fosser fremover, men Petri Viljanen blåser for offside på Omasp Stadion.
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    Frispark Seinajoen JK.
    6'
    En av Kuopion Palloseuras spillere blir avblåst for offside.
    9'
    Emmanuel Ledesma (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Omasp Stadion.
    12'
    Kuopion Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Petri Viljanen tildeler Kuopion Palloseura en corner. Anton Popovitch sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Juho Pirttijoki
    Kuopion Palloseura angriper på Omasp Stadion. Juho Pirttijoki header utenfor.
    16'
    18'
    Frispark i en god posisjon for Kuopion Palloseura!
    19'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Jesse Ost
    Jesse Ost (Seinajoen JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Anton Popovitch
    Anton Popovitch (Kuopion Palloseura) får et gult kort av dommer Petri Viljanen.
    19'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    Seinajoen JK 0 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Urho Nissila
    Urho Nissila setter ballen i nettet og Kuopion Palloseura leder nå 0-1.
    20'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura like utenfor Seinajoen JK-området.
    25'
    Petri Viljanen tildeler Kuopion Palloseura en corner. Anton Popovitch sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Arttu Heinonen
    Kuopion Palloseura angriper, men avslutningen til Arttu Heinonen går utenfor.
    27'
    Målsjanse til Kuopion Palloseura! Juho Pirttijoki treffer mål, men keeper redder.
    28'
    Kuopion Palloseura fosser forover og Arttu Heinonen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Sjanse i Seinajoki! Arttu Heinonen (Kuopion Palloseura) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    32'
    Kuopion Palloseura må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Seinajoen JK.
    38'
    40'
    Emmanuel Ledesma
    Emmanuel Ledesma (Seinajoen JK) kommer til avslutning på Omasp Stadion, men headingen blir reddet.
    41'
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    Emmanuel Ledesma (Seinajoen JK) pådrar seg et gult kort.
    42'
    43'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    45'+1
    Jake Mario Jervis
    Sjanse! Seinajoen JK avanserer forover, men Jake Jervis avslutter utenfor.
    45'+1
    46'
    Diogo Tomas
    Målsjanse til Kuopion Palloseura! Diogo Tomas treffer mål, men keeper redder.
    46'
    Anton Popovitch (Kuopion Palloseura) slår en corner fra høyre side på Omasp Stadion.
    47'
    Emmanuel Ledesma (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på Omasp Stadion.
    48'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    49'
    Cristian Valencia
    Sjanse til Seinajoen JK! Cristian Valencia er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    Frispark Kuopion Palloseura.
    52'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura.
    53'
    Frisparket tildelt Kuopion Palloseura er farlig nær Seinajoen JKs målområde.
    53'
    Målsjanse! Emmanuel Ledesma (Seinajoen JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    58'
    Seinajoen JK avanserer forover i Seinajoki. Emmanuel Ledesma avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Axel Vidjeskog
    Ut: Arttu Heinonen
    Kuopion Palloseura bytter ut Arttu Heinonen med Axel Vidjeskog.
    62'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Tuco
    Ut: Joonas Lepisto
    Seinajoen JK gjør sitt første bytte. Joonas Lepisto erstattes av Tuco.
    62'
    Kuopion Palloseura angriper i Seinajoki, men blir avblåst for offside.
    63'
    65'
    Skudd utenfor mål, Seinajoen JK
    67'
    Skudd på mål, Seinajoen JK
    68'
    68'
    Santeri Haarala
    Santeri Haarala (Kuopion Palloseura) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    71'
    Inn: Denys Oliynyk
    Ut: Jake Mario Jervis
    Jani Honkavaara (Seinajoen JK) gjør sitt andre bytte for dagen. Denys Oliynyk erstatter Jake Jervis.
    71'
    Inn: Aniekpeno Udo
    Ut: Santeri Haarala
    Simo Valakari gjør dagens tredje bytte i Seinajoki, når han tar ut Santeri Haarala og setter inn Aniekpeno Udo.
    72'
    Inn: Lucas Rangel Nunes Goncalves
    Ut: Urho Nissila
    Kuopion Palloseura gjør sitt andre bytte. Urho Nissila erstattes av Rangel.
    72'
    72'
    Inn: Niko Markkula
    Ut: Rodrigo Arciero
    Bytte for Seinajoen JK. Niko Markkula kommer inn for Rodrigo Arciero på Omasp Stadion.
    75'
    Inn: Mehmet Hetemaj
    Ut: Nooa Laine
    Nooa Laine (Seinajoen JK) erstattes av Mehmet Hetemaj.
    75'
    76'
    80'
    Det blir farlig! Frispark for Kuopion Palloseura er nær straffområde.
    81'
    Anton Popovitch (Kuopion Palloseura) løfter inn en corner fra venstre på Omasp Stadion.
    82'
    Anton Popovitch (Kuopion Palloseura) header utenfor.
    82'
    Diogo Tomas
    Diogo Tomas (Kuopion Palloseura) kommer seg fri på Omasp Stadion, men avslutningen går utenfor.
    82'
    Tuco
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki. Tuco avslutter på mål, men greier ikke å score.