Målsjanse til Kuopion Palloseura! Usman Sale treffer mål, men keeper redder.
    3'
    I Seinajoki slår Denys Oliynyk en corner fra venstre.
    6'
    Usman Sale
    Sjanse til Kuopion Palloseura! Usman Sale er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    10'
    En av Seinajoen JKs spillere blir avblåst for offside på Omasp Stadion.
    11'
    Usman Sale
    Kuopion Palloseura angriper. Usman Sale får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    Urho Nissila
    Kuopion Palloseura angriper, men avslutningen til Urho Nissila går utenfor.
    16'
    Ilmari Niskanen
    Målsjanse på Omasp Stadion! Ilmari Niskanen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    Kalle Makinen tildeler Kuopion Palloseura en corner. Ilmari Niskanen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Saku Savolainen
    Saku Savolainen (Kuopion Palloseura) avanserer forover på Omasp Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Tuco
    Sjanse til Seinajoen JK! Tuco er nær ved å score, men keeper redder.
    24'
    Kalle Makinen tildeler Seinajoen JK en corner. Denys Oliynyk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Nikko Boxall
    Nikko Boxall (Seinajoen JK) kommer til en målsjanse på Omasp Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Dommer Kalle Makinen venter med å sette i gang spillet fordi Saku Savolainen ligger nede.
    28'
    Tuco
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki. Tuco avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    Kuopion Palloseura slipper å klare seg uten Saku Savolainen som kommer tilbake på banen i Seinajoki.
    33'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Kuopion Palloseura avanserer forover i Seinajoki. Ilmari Niskanen avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Kalle Makinen signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    37'
    37'
    Frispark til Kuopion Palloseura på halvdelen til Seinajoen JK.
    38'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Mehmet Hetemaj
    Dommeren gir Mehmet Hetemaj (Seinajoen JK) et gult kort.
    38'
    Ilmari Niskanen (Kuopion Palloseura) slår en corner fra venstre side på Omasp Stadion.
    40'
    41'
    41'
    42'
    Tuco
    Sjanse! Seinajoen JK avanserer forover, men Tuco avslutter utenfor.
    44'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    45'+1
    45'+2
    Ilmari Niskanen (Kuopion Palloseura) løfter inn en corner fra høyre på Omasp Stadion.
    45'+5
    Usman Sale
    Kuopion Palloseura fosser forover og Usman Sale fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+5
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Aniekpeno Udo
    Ut: Ats Purje
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kuopion Palloseura. Inn kommer Aniekpeno Udo, mens Ats Purje tar plass på benken.
    46'
    Inn: Nana Boateng
    Ut: Ville Saxman
    Kuopion Palloseura bytter ut Ville Saxman med Nana Boateng.
    46'
    47'
    48'
    I Seinajoki slår Ilmari Niskanen en corner fra høyre.
    49'
    49'
    Usman Sale
    49'
    51'
    Målsjanse til Kuopion Palloseura! Urho Nissila treffer mål, men keeper redder.
    52'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    Seinajoen JK 0 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Petteri Pennanen
    Målgivende: Urho Nissila
    Petteri Pennanen dundrer ballen i mål og Kuopion Palloseura tar ledelsen 0-1 på Omasp Stadion. Urho Nissila var nest sist på ballen.
    53'
    En av Seinajoen JKs spillere blir avblåst for offside.
    55'
    58'
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Dommer Kalle Makinen viser Urho Nissila (Kuopion Palloseura) det gule kortet.
    58'
    Seinajoen JK har fått straffespark i Seinajoki!
    59'
    Seinajoen JK scorer på straffe!
    Seinajoen JK 1 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Niko Markkula
    Mål! hjemmelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Niko Markkula.
    60'
    Målsjanse til Kuopion Palloseura! Saku Savolainen treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    61'
    63'
    63'
    Seinajoen JK angriper, men blir avblåst for offside.
    64'
    Kalle Makinen signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura.
    65'
    70'
    Kuopion Palloseura angriper. Urho Nissila får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    70'
    70'
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) slår en corner fra venstre side på Omasp Stadion.
    71'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Billy Ions
    Ut: Robin Sid
    Seinajoen JK gjør sitt første bytte. Robin Sid erstattes av Billy Ions.
    71'
    Inn: Darvin Chavez
    Ut: Niko Markkula
    Niko Markkula (Seinajoen JK) erstattes av Darvin Chavez.
    71'
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Omasp Stadion.
    72'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    Saku Savolainen (Kuopion Palloseura) får et gult kort av dommer Kalle Makinen.
    73'
    78'
    Sjanse til Kuopion Palloseura! Ilmari Niskanen er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    Nana Boateng
    Kuopion Palloseura fosser forover og Nana Boateng fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.