1'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Urho Nissila
    Kuopio PS angriper i Seinajoki. Urho Nissila avslutter på mål, men greier ikke å score.
    6'
    Abdallah Said (Kuopio PS) slår en corner fra høyre side på OmaSP Stadion.
    6'
    Frispark til Kuopio PS på halvdelen til Seinajoen JK.
    7'
    Frispark for Kuopio PS på egen banehalvdel.
    10'
    Seinajoen JK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    11'
    16'
    Rasmus Karjalainen
    Sjanse til Kuopio PS! Rasmus Karjalainen er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Kuopio PS like utenfor Seinajoen JK-området.
    16'
    En av Kuopio PSs spillere blir avblåst for offside.
    18'
    Mål for Seinajoen JK!
    Seinajoen JK 1 - 0 Kuopion Palloseura
    Mål: Vahid Hambo
    Målgivende: Jordan Mustoe
    Seinajoen JK tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Vahid Hambo. Jordan Mustoe sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Kuopio PS på egen banehalvdel.
    19'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    23'
    Frispark Kuopio PS.
    24'
    Lum Rexhepi
    Målsjanse! Lum Rexhepi (Kuopio PS) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Mehmet Hetemaj
    Sjanse i Seinajoki! Mehmet Hetemaj (Seinajoen JK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    I Seinajoki slår Reuben Ayarna en corner fra høyre.
    26'
    27'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    29'
    Matti Klinga
    Matti Klinga (Seinajoen JK) kommer til en målsjanse på OmaSP Stadion, men klarer ikke å score.
    30'
    Mål for Kuopion Palloseura!
    Seinajoen JK 1 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Rasmus Karjalainen
    Mål! Rasmus Karjalainen utligner for Kuopio PS. Stillingen er dermed 1-1 i Seinajoki.
    31'
    Oskari Hamalainen tildeler Kuopio PS en corner. Abdallah Said sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    35'
    Urho Nissila (Kuopio PS) avanserer forover på OmaSP Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt Seinajoen JKet.
    36'
    36'
    Petteri Pennanen
    Målsjanse på OmaSP Stadion! Petteri Pennanen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    36'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Ville Tikkanen
    Ville Tikkanen (Seinajoen JK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    37'
    Abdallah Said (Kuopio PS) løfter inn en corner fra høyre på OmaSP Stadion.
    39'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    39'
    Kuopio PS tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Abdallah Said (Kuopio PS) slår en corner fra venstre side på OmaSP Stadion.
    43'
    44'
    Vahid Hambo
    Seinajoen JK avanserer forover i Seinajoki. Vahid Hambo avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+1
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Johannes Laaksonen
    Ut: Matti Klinga
    Tommi Kautonen gjør dagens første bytte i Seinajoki, når han tar ut Matti Klinga og setter inn Johannes Laaksonen.
    46'
    47'
    Anders Bååth
    Anders Bååth (Seinajoen JK) kommer seg fri på OmaSP Stadion, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Ilmari Niskanen
    Kuopio PS angriper. Ilmari Niskanen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    48'
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki, men blir avblåst for offside.
    48'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ville Tikkanen (Seinajoen JK) vrir seg av smerte i gresset.
    49'
    52'
    Oskari Hamalainen tildeler Seinajoen JK en corner. Reuben Ayarna sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    Johannes Laaksonen
    Seinajoen JK fosser forover og Johannes Laaksonen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Kuopio PS.
    55'
    Mikko Pitkanen
    Mikko Pitkanen (Kuopio PS) header utenfor.
    56'
    Abdallah Said ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    56'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Saku Savolainen
    Ut: Abdallah Said
    Abdallah Said (Kuopio PS) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Saku Savolainen.
    57'
    58'
    58'
    Dani Hatakka
    Dani Hatakka (Seinajoen JK) mottar sitt første gule kort for dagen på OmaSP Stadion.
    58'
    Kuopio PS avanserer forover på OmaSP Stadion og Rasmus Karjalainen kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Seinajoen JK.
    59'
    59'
    61'
    62'
    Inn: Richard Dorman
    Ut: Dani Hatakka
    Bytte for Seinajoen JK. Richard Dorman kommer inn for Dani Hatakka på OmaSP Stadion.
    62'
    Seinajoen JK 1 - 2 Kuopion Palloseura
    Målgivende: Urho Nissila
    I Seinajoki tar Kuopio PSledelsen 1-2 etter et mål av Rasmus Karjalainen. Det er en fin assist fra Urho Nissila.
    63'
    I Seinajoki slår Johannes Laaksonen en corner fra venstre.
    66'
    Urho Nissila (Kuopio PS) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Inn: Ats Purje
    Ut: Rasmus Karjalainen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kuopio PS. Inn kommer Ats Purje, mens Rasmus Karjalainen tar plass på benken.
    69'
    71'
    71'
    76'
    Kuopio PS er på skuddhold på dette frisparket.
    77'
    Skudd på mål, Kuopion Palloseura
    77'
    77'
    Inn: Danny O'Brien
    Ut: Maximo Tolonen
    Tommi Kautonen (Seinajoen JK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Danny O'Brien erstatter Maximo Tolonen.
    79'
    Dommer Oskari Hamalainen gir Mehmet Hetemaj (Seinajoen JK) et gult kort.
    80'
    81'
    81'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    84'
    Vahid Hambo
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki. Vahid Hambo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    86'
    86'
    Reuben Ayarna (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på OmaSP Stadion.
    86'
    Reuben Ayarna
    Reuben Ayarna (Seinajoen JK) avanserer forover på OmaSP Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    86'
    86'
    Oskari Hamalainen tildeler Seinajoen JK en corner. Johannes Laaksonen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.