1'
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    2'
    Pyry Petteri Hannola
    Målsjanse til Seinajoen JK! Pyry Petteri Hannola treffer mål, men keeper redder.
    6'
    IFK Mariehamn, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Jake Mario Jervis
    Sjanse! Seinajoen JK avanserer forover, men Jake Jervis avslutter utenfor.
    8'
    Frispark til IFK Mariehamn på halvdelen til Seinajoen JK.
    9'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    13'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Mål for Seinajoen JK!
    Seinajoen JK 1 - 0 IFK Mariehamn
    Mål: Nooa Laine
    Mål! Seinajoen JK tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Nooa Laine på Omasp Stadion.
    15'
    Frispark Seinajoen JK.
    16'
    Tuco
    Seinajoen JK angriper, men avslutningen til Tuco går utenfor.
    17'
    Offside! Murilo (Seinajoen JK) er alene igjennom, men dommer Joni Hyytia ser at linjemannen er oppe med flagget.
    18'
    Seinajoen JK 2 - 0 IFK Mariehamn
    Mål: Tuco
    Målgivende: Denys Oliynyk
    Tuco øker Seinajoen JKs ledelse til 2-0! Denys Oliynyk var nest sist på ballen.
    19'
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Omasp Stadion.
    23'
    Tuco
    Målsjanse! Tuco (Seinajoen JK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Mikko Sumusalo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    24'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Yanga Balison
    Ut: Mikko Sumusalo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Mariehamn. Inn kommer Yanga Balison, mens Mikko Sumusalo tar plass på benken.
    26'
    26'
    Tuco
    Tuco (Seinajoen JK) prøver å heade ballen i mål på Omasp Stadion, men mislykkes.
    28'
    28'
    I Seinajoki slår Pyry Petteri Hannola en corner fra høyre.
    28'
    Joni Hyytia tildeler Seinajoen JK en corner. Pyry Petteri Hannola sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Rodrigo Arciero
    Rodrigo Arciero (Seinajoen JK) header utenfor.
    29'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til IFK Mariehamn like utenfor Seinajoen JK-området.
    30'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    31'
    Cristian Valencia (Seinajoen JK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Omasp Stadion.
    32'
    33'
    Cristian Valencia er på beina igjen og fortsetter kampen.
    34'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    38'
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Jake Jervis (Seinajoen JK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    40'
    Mohammed Abubakari (IFK Mariehamn) slår en corner fra venstre side på Omasp Stadion.
    45'
    45'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til IFK Mariehamn.
    45'+1
    Frispark i en god posisjon for IFK Mariehamn!
    45'+2
    Dommer Joni Hyytia ser at linjemannen løfter flagget, og Seinajoen JKs Denys Oliynyk blåses av for offside.
    45'+3
    I Seinajoki slår Mohammed Abubakari en corner fra høyre.
    47'
    49'
    51'
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki. Jake Jervis avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    52'
    Chibuike Kennedy Igboananike
    Chibuike Kennedy Igboananike (IFK Mariehamn) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Elias Mastokangas (IFK Mariehamn) løfter inn en corner fra venstre på Omasp Stadion.
    54'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    Sjanse til IFK Mariehamn! Chibuike Kennedy Igboananike er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    En av Seinajoen JKs spillere går i offside.
    56'
    57'
    58'
    58'
    Nooa Laine
    Nooa Laine (Seinajoen JK) pådrar seg et gult kort.
    58'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    60'
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Alan Henrique
    Alan Henrique (IFK Mariehamn) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    Alan Henrique ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    61'
    Alan Henrique er tilbake i kampen igjen.
    61'
    63'
    Dommeren gir Rodrigo Arciero (Seinajoen JK) et gult kort.
    64'
    Frispark IFK Mariehamn.
    64'
    Joel Mattsson
    IFK Mariehamn avanserer forover i Seinajoki. Joel Mattsson avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Inn: Eero Tamminen
    Ut: Elias Mastokangas
    Elias Mastokangas (IFK Mariehamn) erstattes av Eero Tamminen.
    66'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Joonas Lepisto
    Ut: Tuco
    Seinajoen JK gjør sitt første bytte. Tuco erstattes av Joonas Lepisto.
    68'
    Inn: Gustaf Backaliden
    Ut: Denys Oliynyk
    Seinajoen JK bytter ut Denys Oliynyk med Gustaf Backaliden.
    68'
    Inn: Daniel Håkans
    Ut: Jake Mario Jervis
    Jani Honkavaara gjør dagens tredje bytte i Seinajoki, når han tar ut Jake Jervis og setter inn Daniel Hakans.
    69'
    Joonas Lepisto
    Seinajoen JK fosser forover og Joonas Lepisto fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    Offside! Niilo Maenpaa blir vinket av og IFK Mariehamn må dermed bygge opp et nytt angrep.
    72'
    IFK Mariehamn angriper. Chibuike Kennedy Igboananike får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    75'
    75'
    I Seinajoki får Alan Henrique (IFK Mariehamn) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    75'
    75'
    76'
    Nikko Boxall
    Sjanse til Seinajoen JK! Nikko Boxall er nær ved å score, men keeper redder.
    76'
    76'
    Inn: Hope Akpan
    Ut: Pyry Petteri Hannola
    Bytte for Seinajoen JK. Hope Akpan kommer inn for Pyry Petteri Hannola på Omasp Stadion.
    77'
    I Seinajoki slår Daniel Hakans en corner fra høyre.
    77'
    Daniel Hakans (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på Omasp Stadion.
    78'
    Rodrigo Arciero (Seinajoen JK) kommer til en målsjanse på Omasp Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Muhamed Tehe Olawale
    Muhamed Tehe Olawale (IFK Mariehamn) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    80'
    80'
    81'
    Eero Tamminen (IFK Mariehamn) løfter inn en corner fra høyre på Omasp Stadion.
    82'
    Eero Tamminen (IFK Mariehamn) slår en corner fra venstre side på Omasp Stadion.
    86'
    86'
    88'
    Inn: Matias Vainionpaa
    Ut: Nooa Laine
    Jani Honkavaara (Seinajoen JK) gjør sitt femte bytte for dagen. Matias Vainionpaa erstatter Nooa Laine.
    88'
    Daniel Hakans (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Omasp Stadion.
    89'
    Yanga Balison
    IFK Mariehamn angriper i Seinajoki. Yanga Balison fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    90'+1
    Chibuike Kennedy Igboananike (IFK Mariehamn) kommer til en målsjanse på Omasp Stadion, men klarer ikke å score.
    90'+2
    Seinajoen JK 3 - 0 IFK Mariehamn
    Mål: Joonas Lepisto
    Målgivende: Daniel Håkans
    Seinajoen JK går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Joonas Lepisto. Daniel Hakans sto for den målgivende pasningen.