Seinajoen JK leder 1-0 etter en scoring av Murilo.
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    8'
    Jari Jarvinen signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    10'
    Jari Jarvinen signaliserer et frispark til FC Inter Turku like utenfor Seinajoen JK-området.
    12'
    Petteri Forsell (FC Inter Turku) slår en corner fra venstre side på Omasp Stadion.
    13'
    Aleksi Paananen
    Aleksi Paananen (FC Inter Turku) header utenfor.
    13'
    Jari Jarvinen signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    14'
    Seinajoen JK fosser fremover, men Jari Jarvinen blåser for offside på Omasp Stadion.
    14'
    Seinajoen JK angriper, men Jari Jarvinen blåser for offside.
    15'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    17'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Joonas Lepisto
    I Seinajoki header Joonas Lepisto (Seinajoen JK) mot mål, men ballen går utenfor.
    20'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til FC Inter Turku.
    22'
    Benjamin Källman
    FC Inter Turku fosser forover og Benjamin Källman fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Jari Jarvinen tildeler FC Inter Turku en corner. Petteri Forsell sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    En av FC Inter Turkus spillere går i offside.
    25'
    Seinajoen JK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    29'
    Frispark FC Inter Turku.
    33'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    39'
    Seinajoen JK angriper, men blir avblåst for offside.
    40'
    Petteri Forsell (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra venstre på Omasp Stadion.
    41'
    42'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Jani Petteri Forsell
    Dommer Jari Jarvinen gir Petteri Forsell (FC Inter Turku) et gult kort.
    42'
    48'
    Seinajoen JK 2 - 0 FC Inter Turku
    Mål: Jake Mario Jervis
    Jake Jervis øker Seinajoen JKs ledelse til 2-0!
    49'
    55'
    Mål for FC Inter Turku!
    Seinajoen JK 2 - 1 FC Inter Turku
    Mål: Matias Ojala
    Mål! FC Inter Turku reduserer til 2-1 ved Matias Ojala.
    56'
    57'
    58'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Jude Arthur
    Dommeren gir Jude Arthur (Seinajoen JK) et gult kort.
    58'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Noah Nurmi
    Ut: Anthony Annan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Inter Turku. Inn kommer Noah Nurmi, mens Anthony Annan tar plass på benken.
    59'
    Kan FC Inter Turku utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    60'
    Alejandro Sanz
    FC Inter Turku avanserer forover i Seinajoki. Alejandro Sanz avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    61'
    En av Seinajoen JKs spillere blir avblåst for offside på Omasp Stadion.
    62'
    Jari Jarvinen signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    63'
    64'
    Noah Nurmi
    Noah Nurmi (FC Inter Turku) pådrar seg et gult kort.
    64'
    FC Inter Turku angriper, men avslutningen til Petteri Forsell går utenfor.
    66'
    Jari Jarvinen signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    67'
    I Seinajoki slår Petteri Forsell en corner fra høyre.
    69'
    Seinajoen JK 2 - 2 FC Inter Turku
    Mål: Benjamin Källman
    Målgivende: Jani Petteri Forsell
    Utligning! Benjamin Källman setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Det er en fin assist fra Petteri Forsell.
    69'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Daniel Håkans
    Ut: Denys Oliynyk
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) erstattes av Daniel Hakans.
    72'
    Jake Jervis (Seinajoen JK) kommer seg fri på Omasp Stadion, men avslutningen går utenfor.
    72'
    73'
    Frisparket tildelt FC Inter Turku er farlig nær Seinajoen JKs målområde.
    74'
    Murilo
    Murilo (Seinajoen JK) får et gult kort av dommer Jari Jarvinen.
    74'
    75'
    Inn: Tuco
    Ut: Joonas Lepisto
    Jani Honkavaara (Seinajoen JK) gjør sitt andre bytte for dagen. Ariel Ngueukam erstatter Joonas Lepisto.
    76'
    Det blir farlig! Frispark for FC Inter Turku er nær straffområde.
    77'
    Ville Tikkanen
    Ville Tikkanen (Seinajoen JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    77'
    Målsjanse til FC Inter Turku! Petteri Forsell treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    En av Seinajoen JKs spillere blir avblåst for offside.
    80'
    81'
    Tuco
    Ariel Ngueukam (Seinajoen JK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    Alejandro Sanz vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    82'
    Alejandro Sanz er på beina igjen og fortsetter kampen på Omasp Stadion.
    82'
    Inn: Brandon James Wilson
    Ut: Pyry Petteri Hannola
    Seinajoen JK bytter ut Pyry Petteri Hannola med Brandon Wilson. Dette er det tredje byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    83'
    Matias Ojala
    Sjanse i Seinajoki! Matias Ojala (FC Inter Turku) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    84'
    84'
    Petteri Forsell (FC Inter Turku) slår en corner fra høyre side på Omasp Stadion.
    84'
    Rick Ketting
    FC Inter Turku angriper på Omasp Stadion. Rick Ketting header utenfor.
    84'
    87'
    Juuso Hamalainen
    FC Inter Turku angriper og Juuso Hamalainen får avsluttet. Headingen treffer ikke Seinajoen JK-målet.
    88'
    89'
    Inn: Jasper Yrjas
    Ut: Aleksi Paananen
    FC Inter Turku bytter ut Aleksi Paananen med Jasper Yrjas.
    90'
    Petteri Forsell (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra høyre på Omasp Stadion.