FC Haka Valkeakoski tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Dommeren gir Anel Rashkaj (Seinajoen JK) et gult kort.
    5'
    Matej Hradecky vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    6'
    Saibou Keita (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra høyre side på Omasp Stadion.
    9'
    Frispark til FC Haka Valkeakoski på halvdelen til Seinajoen JK.
    10'
    Denys Oliynyk
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) pådrar seg et gult kort.
    10'
    Matej Hradecky er tilbake på banen igjen.
    11'
    Eero Markkanen
    FC Haka Valkeakoski angriper og Eero Markkanen får avsluttet. Headingen treffer ikke Seinajoen JK-målet.
    11'
    Samuel Chidi
    Målsjanse til FC Haka Valkeakoski! Samuel Chidi treffer mål, men keeper redder.
    12'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski.
    12'
    Nikko Boxall
    Nikko Boxall (Seinajoen JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    13'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Mehmet Hetemaj
    Ut: Matej Hradecky
    Matej Hradecky (Seinajoen JK) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Mehmet Hetemaj.
    17'
    Frisparket tildelt Seinajoen JK er farlig nær FC Haka Valkeakoskis målområde.
    22'
    Gult kort til FC Haka Valkeakoski
    Mohamed Kamara
    Medo (FC Haka Valkeakoski) får et gult kort av dommer Antti Munukka.
    22'
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki. Denys Oliynyk avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    FC Haka Valkeakoski, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Offside! Eero Markkanen blir vinket av og FC Haka Valkeakoski må dermed bygge opp et nytt angrep.
    25'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark Seinajoen JK.
    27'
    Serge Atakayi (Seinajoen JK) vinkes av for offside i Seinajoki.
    28'
    28'
    Eero Markkanen (FC Haka Valkeakoski) kommer seg fri på Omasp Stadion, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Dommer Antti Munukka ser at linjemannen løfter flagget, og Seinajoen JKs Serge Atakayi blåses av for offside.
    30'
    31'
    Antti Munukka tildeler Seinajoen JK en corner. Denys Oliynyk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    I Seinajoki slår Denys Oliynyk en corner fra høyre.
    36'
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Omasp Stadion.
    37'
    Seinajoen JK angriper, men Denys Oliynyk vinkes av for offside.
    37'
    FC Haka Valkeakoski angriper, men Antti Munukka blåser for offside.
    38'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    39'
    Tuco
    Tuco (Seinajoen JK) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    44'
    Offside! Denys Oliynyk (Seinajoen JK) er alene igjennom, men dommer Antti Munukka ser at linjemannen er oppe med flagget.
    45'
    Frispark for FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    45'+1
    Eero Markkanen (FC Haka Valkeakoski) løfter inn en corner fra venstre på Omasp Stadion.
    45'+2
    48'
    48'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Seinajoen JK like utenfor FC Haka Valkeakoski-området.
    48'
    Mehmet Hetemaj
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki. Mehmet Hetemaj fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Anton Popovitch (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra venstre side på Omasp Stadion.
    51'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    Antti Munukka tildeler FC Haka Valkeakoski en corner. Eero Markkanen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Anton Popovitch (FC Haka Valkeakoski) løfter inn en corner fra høyre på Omasp Stadion.
    58'
    Spillerbytte - FC Haka Valkeakoski
    Inn: Antto Hilska
    Ut: Saibou Keita
    Saibou Keita (FC Haka Valkeakoski) erstattes av Antto Hilska.
    58'
    Inn: Daniel Håkans
    Ut: Billy Ions
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seinajoen JK. Inn kommer Daniel Hakans, mens Billy Ions tar plass på benken.
    59'
    Inn: Robin Sid
    Ut: Keaton Isaksson
    Jani Honkavaara (Seinajoen JK) gjør sitt andre bytte for dagen. Robin Sid erstatter Keaton Isaksson.
    59'
    Mål for FC Haka Valkeakoski!
    Seinajoen JK 0 - 1 FC Haka Valkeakoski
    Mål: Samuel Chidi
    Samuel Chidi setter ballen i nettet og FC Haka Valkeakoski leder nå 0-1.
    59'
    FC Haka Valkeakoski fosser fremover, men Jacob Bushue går rett i offsidefella.
    63'
    Målsjanse på Omasp Stadion! Eero Markkanen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    64'
    Anton Popovitch (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra høyre side på Omasp Stadion.
    65'
    I Seinajoki slår Anton Popovitch en corner fra høyre.
    65'
    Målsjanse! Eero Markkanen (FC Haka Valkeakoski) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    70'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    72'
    Inn: Tino Purme
    Ut: Mohamed Kamara
    FC Haka Valkeakoski bytter ut Medo med Tino Purme. Dette er det andre byttet som Teemu Tainio gjør i dagens kamp.
    72'
    75'
    Frispark FC Haka Valkeakoski.
    76'
    Antti Munukka signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    77'
    Mål for Seinajoen JK!
    Seinajoen JK 1 - 1 FC Haka Valkeakoski
    Mål: Tuco
    Tuco utligner til 1-1 på Omasp Stadion.
    78'
    FC Haka Valkeakoski avanserer forover i Seinajoki. Eero Markkanen avslutter, men treffer ikke mål.