Dagens dommer, Ville Nevalainen, blåser i gang kampen.
    3'
    Mål for Seinajoen JK!
    Seinajoen JK 1 - 0 AC Oulu
    Mål: Nikko Boxall
    Mål! Nikko Boxall header ballen i mål og gir Seinajoen JK ledelsen 1-0 på Omasp Stadion.
    4'
    Nooa Laine
    Nooa Laine (Seinajoen JK) kommer seg fri på Omasp Stadion, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Frispark for AC Oulu på egen banehalvdel.
    13'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    14'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til AC Oulu.
    24'
    Denys Oliynyk
    Seinajoen JK angriper, men avslutningen til Denys Oliynyk går utenfor.
    25'
    Samu Alanko
    AC Oulu avanserer forover i Seinajoki. Samu Alanko avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Offside! Ariel Ngueukam (Seinajoen JK) er alene igjennom, men dommer Ville Nevalainen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    31'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Sergei Eremenko (AC Oulu) slår en corner fra høyre side på Omasp Stadion.
    34'
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki. Denys Oliynyk fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til AC Oulu på egen banehalvdel.
    37'
    Dennis Salanovic
    AC Oulu fosser forover og Dennis Salanovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til AC Oulu.
    41'
    Offside! Dennis Salanovic (AC Oulu) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    41'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    42'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nikko Boxall (Seinajoen JK) vrir seg av smerte i gresset.
    43'
    Seinajoen JK slipper å klare seg uten Nikko Boxall som kommer tilbake på banen igjen.
    44'
    Kan Seinajoen JK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    44'
    Gult kort til AC Oulu
    Magnus Breitenmoser
    Magnus Breitenmoser (AC Oulu) mottar sitt første gule kort for dagen på Omasp Stadion.
    44'
    Pyry Petteri Hannola
    Målsjanse på Omasp Stadion! Pyry Petteri Hannola fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    AC Oulu, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    I Seinajoki slår Pyry Petteri Hannola en corner fra høyre.
    45'
    AC Oulu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Omasp Stadion.
    47'
    48'
    Rodrigo Arciero
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki. Rodrigo Arciero avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    49'
    Tuco
    Seinajoen JK angriper. Ariel Ngueukam får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    49'
    Dommer Ville Nevalainen ser at linjemannen løfter flagget, og Seinajoen JKs Denys Oliynyk blåses av for offside.
    50'
    AC Oulu fosser fremover, men Samu Alanko går rett i offsidefella.
    51'
    Frispark Seinajoen JK.
    54'
    Sergei Eremenko
    Sergei Eremenko (AC Oulu) kommer til en målsjanse på Omasp Stadion, men klarer ikke å score.
    57'
    Ville Nevalainen tildeler Seinajoen JK en corner. Pyry Petteri Hannola sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Seinajoen JK 2 - 0 AC Oulu
    Målgivende: Nooa Laine
    Mål! Nikko Boxall (Seinajoen JK) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på Omasp Stadion. Nooa Laine sto for den målgivende pasningen.
    59'
    Jake Jervis ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    61'
    Jake Jervis kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Omasp Stadion.
    62'
    Ville Nevalainen tildeler AC Oulu en corner. Sergei Eremenko sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Lucky Opara
    AC Oulu angriper i Seinajoki. Lucky Opara fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    64'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Jude Arthur
    Ut: Nooa Laine
    Jani Honkavaara (Seinajoen JK) gjør sitt første bytte for dagen. Jude Arthur erstatter Nooa Laine.
    65'
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) slår en corner fra venstre side på Omasp Stadion.
    66'
    Offside! Ariel Ngueukam blir vinket av og Seinajoen JK må dermed bygge opp et nytt angrep.
    66'
    69'
    Spillerbytte - AC Oulu
    Inn: Obed Malolo
    Ut: Sergei Eremenko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Oulu. Inn kommer Obed Malolo, mens Sergei Eremenko tar plass på benken.
    69'
    Inn: Niklas Jokelainen
    Ut: Samu Alanko
    AC Oulu bytter ut Samu Alanko med Niklas Jokelainen. Dette er det andre byttet som Jyrki Ahola gjør i dagens kamp.
    69'
    70'
    Seinajoen JK angriper, men Pyry Petteri Hannola vinkes av for offside.
    70'
    Tuco
    Sjanse i Seinajoki! Ariel Ngueukam (Seinajoen JK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    Jake Mario Jervis
    Jake Jervis (Seinajoen JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Mål for AC Oulu!
    Seinajoen JK 2 - 1 AC Oulu
    Mål: Usman Sale
    Målgivende: Niklas Jokelainen
    Usman Sale scorer og reduserer til 2-1 på Omasp Stadion. Niklas Jokelainen var nest sist på ballen.
    72'
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) vinkes av for offside i Seinajoki.
    76'
    Inn: Joonas Lepisto
    Ut: Tuco
    Jani Honkavaara gjør dagens andre bytte i Seinajoki, når han tar ut Ariel Ngueukam og setter inn Joonas Lepisto.
    76'
    Inn: Daniel Håkans
    Ut: Pyry Petteri Hannola
    Seinajoen JK bytter ut Pyry Petteri Hannola med Daniel Hakans.
    77'
    I Seinajoki slår Niklas Jokelainen en corner fra venstre.
    77'
    Niklas Jokelainen (AC Oulu) løfter inn en corner fra høyre på Omasp Stadion.
    80'
    Seinajoen JK 2 - 2 AC Oulu
    Mål: Lucky Opara
    Utligning! Lucky Opara setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2.
    80'
    Lucky Opara
    Lucky Opara (AC Oulu) avanserer forover på Omasp Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    80'
    Frispark til AC Oulu på halvdelen til Seinajoen JK.
    81'
    Seinajoen JK 3 - 2 AC Oulu
    Mål: Daniel Håkans
    Mål! Daniel Hakans (Seinajoen JK) scorer med hodet. Dermed er stillingen 3-2 på Omasp Stadion.
    82'
    Inn: Aapo Heikkila
    Ut: Anselmi Mikael Nurmela
    Bytte for AC Oulu. Aapo Heikkila kommer inn for Anselmi Nurmela på Omasp Stadion.
    85'
    Niklas Jokelainen (AC Oulu) slår en corner fra høyre side på Omasp Stadion.
    85'
    Niklas Jokelainen (AC Oulu) løfter inn en corner fra venstre på Omasp Stadion.
    86'
    AC Oulus Aapo Heikkila blåses av for offside på Omasp Stadion.
    86'
    Inn: Gustaf Backaliden
    Ut: Jake Mario Jervis
    Jani Honkavaara (Seinajoen JK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Gustaf Backaliden erstatter Jake Jervis.
    86'
    Inn: Matias Vainionpaa
    Ut: Rodrigo Arciero
    Rodrigo Arciero (Seinajoen JK) erstattes av Matias Vainionpaa.
    87'
    Dommer Ville Nevalainen ser at linjemannen løfter flagget, og Seinajoen JKs Gustaf Backaliden blåses av for offside.