4'
    Seattle Sounders scorer på straffe!
    Seattle Sounders 1 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Nicolas Lodeiro
    Seattle Sounders tar ledelsen 1-0 etter et velplassert straffespark av Nicolas Lodeiro.
    5'
    Frispark Seattle Sounders.
    7'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men blir avblåst for offside.
    9'
    En av Seattle Sounderss spillere blir avblåst for offside.
    12'
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Seattle, men blir avblåst for offside.
    17'
    Fredy Montero
    Sjanse til Seattle Sounders! Fredy Montero er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    22'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på Lumen Field.
    24'
    Mål for Seattle Sounders!
    Seattle Sounders 2 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Raul Ruidiaz
    Målgivende: Jimmy Medranda
    Raul Ruidiaz øker Seattle Sounderss ledelse til 2-0! Jimmy Medranda var nest sist på ballen.
    28'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Ryan Gauld
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men klarer ikke å score.
    32'
    I Seattle slår Deiber Caicedo en corner fra venstre.
    33'
    Lukasz Szpala tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Deiber Caicedo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Hjørnespark til Vancouver Whitecaps FC
    37'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    38'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    39'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    40'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Caio Alexandre
    Ut: Leonard Owusu
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt første bytte. Leonard Owusu erstattes av Caio Alexandre.
    46'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    49'
    Nicolas Lodeiro
    Nicolas Lodeiro skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Seattle Sounders.
    51'
    Seattle Sounders 3 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Målgivende: Leo Chu
    Mål! Raul Ruidiaz øker ledelsen til 3-0. Det er en fin assist fra Leo Chu.
    54'
    58'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Lumen Field.
    60'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    61'
    Inn: Adrian Cubas
    Ut: Florian Jungwirth
    Vanni Sartini gjør dagens andre bytte i Seattle, når han tar ut Florian Jungwirth og setter inn Adrian Cubas.
    61'
    Inn: Cristian Dajome
    Ut: Luis Martins
    Luis Martins (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Cristian Dajome.
    61'
    I Seattle slår Nicolas Lodeiro en corner fra høyre.
    62'
    Jimmy Medranda
    Jimmy Medranda (Seattle Sounders) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Will Bruin
    Ut: Raul Ruidiaz
    Seattle Sounders bytter ut Raul Ruidiaz med Will Bruin. Dette er det første byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    64'
    65'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Adrian Cubas
    Dommer Lukasz Szpala gir Adrian Cubas (Vancouver Whitecaps FC) et gult kort.
    65'
    Jackson Ragen
    Seattle Sounders avanserer forover på Lumen Field og Jackson Ragen kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Vancouver Whitecaps FC.
    66'
    66'
    Leo Chu
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Leo Chu fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Deiber Caicedo
    Vancouver Whitecaps FC avanserer forover i Seattle. Deiber Caicedo avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    Inn: Tosaint Ricketts
    Ut: Brian White
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Brian White med Tosaint Ricketts.
    68'
    Caio Alexandre
    Sjanse! Vancouver Whitecaps FC avanserer forover, men Caio Alexandre avslutter utenfor.
    70'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Seattle fordi Jake Nerwinski får behandling for en skade på banen.
    71'
    Inn: Danny Leyva
    Ut: Fredy Montero
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Danny Leyva, mens Fredy Montero tar plass på benken.
    72'
    Inn: Dylan Teves
    Ut: Jimmy Medranda
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt tredje bytte for dagen. Dylan Teves erstatter Jimmy Medranda.
    72'
    Inn: Tristan Blackmon
    Ut: Jake Nerwinski
    Jake Nerwinski, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Tristan Blackmon kommer inn for Vancouver Whitecaps FC.
    75'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men Lukasz Szpala blåser for offside.
    75'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere blir avblåst for offside på Lumen Field.
    76'
    Skudd utenfor mål, Vancouver Whitecaps FC
    77'
    Jake Nerwinski er tilbake på banen igjen.
    77'
    78'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    79'
    Caio Alexandre (Vancouver Whitecaps FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Danny Leyva
    Målsjanse til Seattle Sounders! Danny Leyva treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    Seattle Sounders fosser fremover, men Lukasz Szpala blåser for offside på Lumen Field.
    80'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    83'
    84'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    86'
    87'
    Inn: Abdoulaye Cissoko
    Ut: Nicolas Lodeiro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Abdoulaye Cissoko, mens Nicolas Lodeiro tar plass på benken.
    88'
    Inn: Ethan Dobbelaere
    Ut: Leo Chu
    Bytte for Seattle Sounders. Ethan Dobbelaere kommer inn for Leo Chu på Lumen Field.
    88'
    Seattle Sounders 4 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Alex Roldan
    Målgivende: Danny Leyva
    Seattle Sounders går opp i en 4-0 ledelse etter et mål av Alex Roldan. Danny Leyva sto for den målgivende pasningen.
    89'
    Inn: Ryan Raposo
    Ut: Deiber Caicedo
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt sjette bytte. Deiber Caicedo erstattes av Ryan Raposo.
    89'+1
    Vancouver Whitecaps FC avanserer forover i Seattle. Adrian Cubas avslutter, men treffer ikke mål.