Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    I Seattle slår Joao Paulo en corner fra høyre.
    Mål for Seattle Sounders!
    Seattle Sounders 1 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Shane O'Neill
    Målgivende: Kelyn Rowe
    Mål! Shane O'Neill header ballen i mål og gir Seattle Sounders ledelsen 1-0 på Lumen Field. Det er en fin assist fra Kelyn Rowe.
    5'
    Fredy Montero
    Seattle Sounders angriper, men avslutningen til Fredy Montero går utenfor.
    7'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    9'
    Seattle Sounders 2 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Nicolas Benezet
    Målgivende: Will Bruin
    Nicolas Benezet øker Seattle Sounderss ledelse til 2-0! Will Bruin var nest sist på ballen.
    14'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Lumen Field.
    16'
    Jimmy Medranda
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Jimmy Medranda fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Deiber Caicedo
    Kjempesjanse! Deiber Caicedo (Vancouver Whitecaps FC) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    18'
    Vancouver Whitecaps FC fosser fremover, men Brian White går rett i offsidefella.
    18'
    Nicolas Benezet
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Nicolas Benezet avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Sjanse i Seattle! Nicolas Benezet (Seattle Sounders) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    21'
    21'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på Lumen Field.
    24'
    Ted Unkel tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra venstre på Lumen Field.
    25'
    Ted Unkel tildeler Seattle Sounders en corner. Joao Paulo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    31'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    35'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Bruno Gaspar
    Dommeren gir Bruno Gaspar (Vancouver Whitecaps FC) et gult kort.
    35'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til Seattle Sounders.
    36'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    38'
    I Seattle slår Joao Paulo en corner fra venstre.
    40'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Lumen Field.
    41'
    41'
    41'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Yeimar Gomez Andrade
    Dommer Ted Unkel viser Yeimar Gomez Andrade (Seattle Sounders) det gule kortet.
    42'
    Nicolas Benezet (Seattle Sounders) pådrar seg et gult kort.
    43'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Seattle Sounders 2 - 1 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Brian White
    Målgivende: Ryan Gauld
    Mål! Brian White holder Vancouver Whitecaps FCet inne i kampen med en redusering til 2-1. Flott spill fra Ryan Gauld før målet.
    45'+1
    50'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    53'
    Seattle Sounders 3 - 1 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Will Bruin
    Seattle Sounders går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Will Bruin.
    55'
    Sjanse til Seattle Sounders! Nicolas Benezet er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    Seattle Sounders angriper, men blir avblåst for offside.
    58'
    Fredy Montero (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men klarer ikke å score.
    59'
    59'
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Fredy Montero avslutter utenfor.
    61'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    61'
    62'
    Ted Unkel tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    65'
    Will Bruin
    Will Bruin (Seattle Sounders) avanserer forover på Lumen Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    68'
    Abdoulaye Cissoko
    Abdoulaye Cissoko (Seattle Sounders) prøver å heade ballen i mål på Lumen Field, men mislykkes.