I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Mål for Sporting Kansas City!
    Seattle Sounders 0 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Remi Walter
    Målgivende: Luis Martins
    Sporting Kansas City leder 0-1 etter en scoring av Remi Walter. Luis Martins var nest sist på ballen.
    4'
    Gadi Kinda
    Gadi Kinda (Sporting Kansas City) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men klarer ikke å score.
    7'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Seattle Sounders.
    10'
    Frispark Sporting Kansas City.
    13'
    Nicolas Benezet
    Målsjanse til Seattle Sounders! Nicolas Benezet treffer mål, men keeper redder.
    14'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    16'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    I Seattle slår Gadi Kinda en corner fra venstre.
    18'
    Khiry Shelton
    Khiry Shelton (Sporting Kansas City) avanserer forover på Lumen Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    19'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    22'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Sporting Kansas City.
    24'
    Frispark Seattle Sounders.
    25'
    Seattle Sounders angriper, men Ismail Elfath blåser for offside.
    26'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    31'
    Gadi Kinda (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på Lumen Field.
    32'
    Gadi Kinda
    Gadi Kinda (Sporting Kansas City) kommer seg fri på Lumen Field, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    34'
    35'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Joao Paulo
    Joao Paulo (Seattle Sounders) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    Cristian Roldan
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Cristian Roldan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    37'
    Remi Walter
    Remi Walter (Sporting Kansas City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Seattle Sounders angriper på Lumen Field. Cristian Roldan header utenfor.
    39'
    40'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    43'
    Gadi Kinda
    Sjanse i Seattle! Gadi Kinda (Sporting Kansas City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    Ismail Elfath tildeler Sporting Kansas City en corner. Gadi Kinda sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    I Seattle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Lumen Field.
    49'
    Kelyn Rowe
    Dommer Ismail Elfath gir Kelyn Rowe (Seattle Sounders) et gult kort.
    50'
    52'
    Joao Paulo
    Joao Paulo (Seattle Sounders) prøver å heade ballen i mål på Lumen Field, men mislykkes.
    54'
    54'
    Alex Roldan
    Dommeren gir Alex Roldan (Seattle Sounders) et gult kort.
    55'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    55'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Tim Melia
    Tim Melia (Sporting Kansas City) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    56'
    Jimmy Medranda
    Seattle Sounders fosser forover og Jimmy Medranda fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    57'
    57'
    58'
    Mål for Seattle Sounders!
    Seattle Sounders 1 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Nicolas Benezet
    Målgivende: Cristian Roldan
    Nicolas Benezet (Seattle Sounders) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Lumen Field. Cristian Roldan sto for den målgivende pasningen.
    58'
    Seattle Sounders angriper på Lumen Field, men Nicolas Benezet header utenfor.
    60'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    61'
    63'
    Gadi Kinda
    Gadi Kinda (Sporting Kansas City) pådrar seg et gult kort.
    63'
    Cristian Roldan (Seattle Sounders) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    64'
    64'
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Cristian Roldan fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Nouhou Tolo
    Ut: Jimmy Medranda
    Jimmy Medranda (Seattle Sounders) erstattes av Nouhou Tolo.
    65'
    66'
    Seattle Sounders fosser fremover, men Ismail Elfath blåser for offside på Lumen Field.
    67'
    68'
    71'
    Inn: Josh Atencio
    Ut: Nicolas Benezet
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Josh Atencio, mens Nicolas Benezet tar plass på benken.
    72'
    Målsjanse på Lumen Field! Cristian Roldan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    74'
    74'
    Roger Espinoza
    Dommer Ismail Elfath viser Roger Espinoza (Sporting Kansas City) det gule kortet.
    74'
    74'
    75'
    76'
    Yeimar Gomez Andrade
    Yeimar Gomez Andrade (Seattle Sounders) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Seattle Sounders 1 - 2 Sporting Kansas City
    Mål: Johnny Russell
    Målgivende: Roger Espinoza
    Johnny Russell setter ballen i nettet og Sporting Kansas City leder nå 1-2. Det er en fin assist fra Roger Espinoza.