Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Eduardo Lopez
    Eduardo Lopez (San Jose Earthquakes) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men klarer ikke å score.
    7'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    10'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark Seattle Sounders.
    20'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    21'
    Frisparket tildelt Seattle Sounders er farlig nær San Jose Earthquakess målområde.
    23'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Seattle Sounders like utenfor San Jose Earthquakes-området.
    24'
    Kelyn Rowe
    Sjanse til Seattle Sounders! Kelyn Rowe er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Lumen Field.
    28'
    Kelyn Rowe
    Kelyn Rowe (Seattle Sounders) kommer seg fri på Lumen Field, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Lumen Field.
    28'
    Seattle Sounders angriper, men Kevin Stott blåser for offside.
    29'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    31'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    31'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Jimmy Medranda
    Jimmy Medranda (Seattle Sounders) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    Seattle Sounders må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra San Jose Earthquakes.
    32'
    Reed Baker-Whiting
    Seattle Sounders fosser forover og Reed Baker-Whiting fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    34'
    I Seattle slår Joao Paulo en corner fra venstre.
    36'
    VAR sjekker om det er straffe til Seattle Sounders
    37'
    Ingen straffe til Seattle Sounders
    37'
    Kevin Stott tildeler Seattle Sounders en corner. Joao Paulo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    41'
    San Jose Earthquakes angriper i Seattle, men blir avblåst for offside.
    43'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    Seattle Sounders 0 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Cristian Espinoza
    Målgivende: Florian Jungwirth
    Mål! San Jose Earthquakes tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Cristian Espinoza på Lumen Field. Flott spill fra Florian Jungwirth før målet.
    45'+1
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    46'
    46'
    48'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    49'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Luciano Abecasis
    Dommer Kevin Stott gir Luciano Abecasis (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    49'
    Cristian Espinoza
    Sjanse i Seattle! Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    51'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Joao Paulo
    Joao Paulo (Seattle Sounders) pådrar seg et gult kort.
    53'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Fredy Montero
    Ut: Reed Baker-Whiting
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt første bytte for dagen. Fredy Montero erstatter Reed Baker-Whiting.
    55'
    Kevin Stott tildeler Seattle Sounders en corner. Joao Paulo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Joao Paulo
    Seattle Sounders avanserer forover i Seattle. Joao Paulo avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Seattle fordi Eduardo Lopez får behandling for en skade på banen.
    60'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Lumen Field.
    61'
    Cade Cowell
    Cade Cowell (San Jose Earthquakes) får et gult kort av dommer Kevin Stott.
    62'
    62'
    Eduardo Lopez er tilbake i kampen igjen.
    62'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Marcos Lopez
    Ut: Cade Cowell
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Marcos Lopez, mens Cade Cowell tar plass på benken.
    64'
    Jimmy Medranda (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på Lumen Field.
    65'
    65'
    En av San Jose Earthquakess spillere blir avblåst for offside på Lumen Field.
    66'
    66'
    Målsjanse på Lumen Field! Eduardo Lopez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.