1-1
    Dagens dommer, Joseph Dickerson, blåser i gang kampen.
    Frispark LA Galaxy.
    2'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    3'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Seattle Sounders like utenfor LA Galaxy-området.
    5'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    6'
    Sebastian Lletget
    Sebastian Lletget (LA Galaxy) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    En av LA Galaxys spillere blir avblåst for offside.
    12'
    14'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Seattle fordi Nouhou Tolo får behandling for en skade på banen.
    16'
    Nouhou Tolo er på beina igjen og fortsetter kampen.
    18'
    I Seattle slår Sebastian Lletget en corner fra venstre.
    19'
    Mål for LA Galaxy!
    Seattle Sounders 0 - 1 LA Galaxy
    Mål: Chicharito
    Målgivende: Nick DePuy
    Chicharito setter ballen i nettet og LA Galaxy leder nå 0-1. Nick DePuy sto for den målgivende pasningen.
    19'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    20'
    Raul Ruidiaz
    I Seattle får Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    20'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til LA Galaxy.
    23'
    Nicolas Lodeiro
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Nicolas Lodeiro avslutter utenfor.
    25'
    25'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Sebastian Lletget (LA Galaxy) slår en corner fra venstre side på Lumen Field.
    29'
    Joseph Dickerson tildeler Seattle Sounders en corner. Joao Paulo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    34'
    36'
    Seattle Sounders avanserer forover i Seattle. Raul Ruidiaz avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    LA Galaxy angriper. Sebastian Lletget får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+2
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Sebastian Lletget (LA Galaxy) løfter inn en corner fra venstre på Lumen Field.
    45'+3
    Frispark Seattle Sounders.
    46'
    48'
    Rayan Raveloson
    Målsjanse til LA Galaxy! Rayan Raveloson treffer mål, men keeper redder.
    48'
    48'
    Chicharito
    LA Galaxy angriper, men avslutningen til Chicharito går utenfor.
    48'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Shane O'Neill
    Ut: Nouhou Tolo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Shane O'Neill, mens Nouhou Tolo tar plass på benken.
    49'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Seattle Sounders får straffe av Joseph Dickerson på Lumen Field.
    50'
    Seattle Sounders scorer på straffe!
    Seattle Sounders 1 - 1 LA Galaxy
    Mål: Raul Ruidiaz
    Raul Ruidiaz setter ballen i mål fra straffemerket på Lumen Field. Dermed står det 1-1 i Seattle.
    51'
    Seattle Sounders må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra LA Galaxy.
    52'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    53'
    54'
    Målsjanse! Rayan Raveloson (LA Galaxy) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Seattle Sounders angriper på Lumen Field. Raul Ruidiaz header utenfor.
    59'
    Dommer Joseph Dickerson venter med å sette i gang spillet fordi Raul Ruidiaz ligger nede.
    60'
    Inn: Jordan Morris
    Ut: Raul Ruidiaz
    Jordan Morris (Seattle Sounders) erstatter Raul Ruidiaz som muligens er skadet.
    60'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    62'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Samuel Grandsir
    Ut: Efrain Alvarez
    LA Galaxy bytter ut Efrain Alvarez med Samuel Grandsir. Dette er det første byttet som Greg Vanney gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Victor Vazquez
    Ut: Sebastian Lletget
    Bytte for LA Galaxy. Victor Vazquez kommer inn for Sebastian Lletget på Lumen Field.
    63'
    Joseph Dickerson tildeler Seattle Sounders en corner. Joao Paulo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Kelyn Rowe
    Dommeren gir Kelyn Rowe (Seattle Sounders) et gult kort.
    65'
    65'
    Cristian Roldan
    Cristian Roldan (Seattle Sounders) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    68'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Lumen Field.
    69'
    Inn: Fredy Montero
    Ut: Nicolas Lodeiro
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt tredje bytte for dagen. Fredy Montero erstatter Nicolas Lodeiro.
    73'
    Inn: Nicolas Benezet
    Ut: Bradley Shaun Smith
    Bradley Shaun Smith (Seattle Sounders) erstattes av Nicolas Benezet.
    74'
    75'
    Inn: Sacha Kljestan
    Ut: Jonathan Dos Santos
    Greg Vanney gjør dagens tredje bytte i Seattle, når han tar ut Jonathan Dos Santos og setter inn Sacha Kljestan.
    77'
    80'
    Xavier Arreaga
    I Seattle header Xavier Arreaga (Seattle Sounders) mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    Gult kort til LA Galaxy
    Jonathan Bond
    Jonathan Bond (LA Galaxy) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'+3
    84'
    I Seattle slår Joao Paulo en corner fra høyre.
    86'
    Cristian Roldan (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men klarer ikke å score.
    87'
    Inn: Daniel Steres
    Ut: Chicharito
    LA Galaxy gjør sitt fjerde bytte. Chicharito erstattes av Daniel Steres.
    87'
    LA Galaxy fosser forover og Rayan Raveloson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    89'
    89'
    Frispark til LA Galaxy på halvdelen til Seattle Sounders.
    89'
    90'+1
    Julian Araujo
    Dommer Joseph Dickerson gir Julian Araujo (LA Galaxy) et gult kort.
    90'+2
    90'+2
    Yeimar Gomez Andrade
    Seattle Sounders avanserer forover og Yeimar Gomez Andrade kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    90'+2
    90'+2
    Joseph Dickerson tildeler LA Galaxy en corner. Jonathan Bond sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.