Mål for Seattle Sounders!
    Seattle Sounders 1 - 0 Colorado Rapids
    Mål: Cristian Roldan
    Målgivende: Will Bruin
    Cristian Roldan setter ballen i nettet og Seattle Sounders leder nå 1-0. Will Bruin var nest sist på ballen.
    2'
    Mark-Anthony Kaye
    Mark-Anthony Kaye (Colorado Rapids) prøver å heade ballen i mål på Lumen Field, men mislykkes.
    7'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Jack Price (Colorado Rapids) slår en corner fra venstre side på Lumen Field.
    11'
    Jack Price (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra venstre på Lumen Field.
    11'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Colorado Rapids.
    13'
    Colorado Rapids angriper, men Christopher Penso blåser for offside.
    14'
    Joao Paulo
    Seattle Sounders fosser forover og Joao Paulo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    17'
    Christopher Penso tildeler Seattle Sounders en corner. Joao Paulo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Seattle Sounders 2 - 0 Colorado Rapids
    Mål: Jimmy Medranda
    Målgivende: Joao Paulo
    I Seattle øker Seattle Sounders ledelsen til 2-0 takket være et mål av Jimmy Medranda. Joao Paulo sto for den målgivende pasningen.
    22'
    Gult kort til Colorado Rapids
    Daniel Wilson
    Daniel Wilson (Colorado Rapids) mottar sitt første gule kort for dagen på Lumen Field.
    24'
    Cristian Roldan vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    25'
    Cristian Roldan er tilbake i kampen igjen.
    26'
    Mark-Anthony Kaye (Colorado Rapids) kommer seg fri på Lumen Field, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Fredy Montero
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Fredy Montero fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Andre Shinyashiki
    Sjanse i Seattle! Andre Shinyashiki (Colorado Rapids) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    32'
    I Seattle slår Jack Price en corner fra venstre.
    33'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    33'
    Jack Price (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra høyre på Lumen Field.
    35'
    Frispark Seattle Sounders.
    36'
    38'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    42'
    Seattle Sounders 3 - 0 Colorado Rapids
    Mål: Joao Paulo
    Mål! Seattle Sounders øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Joao Paulo på Lumen Field.
    45'+1
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Diego Rubio
    Ut: Andre Shinyashiki
    Robin Fraser (Colorado Rapids) gjør sitt andre bytte for dagen. Diego Rubio erstatter Andre Shinyashiki.
    46'
    Inn: Lucas Esteves
    Ut: Daniel Wilson
    Colorado Rapids bytter ut Daniel Wilson med Lucas Esteves.
    46'
    Hjørnespark til Colorado Rapids
    47'
    Michael Barrios
    Dommeren gir Michael Barrios (Colorado Rapids) et gult kort.
    49'
    Målet til Seattle Sounders sjekkes av VAR
    50'
    Målet til Seattle Sounders blir annullert
    50'
    55'
    Diego Rubio
    Diego Rubio (Colorado Rapids) pådrar seg et gult kort.
    55'
    Colorado Rapids må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Seattle Sounders.
    55'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    56'
    Christopher Penso tildeler Colorado Rapids en corner. Jack Price sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Rødt kort til Colorado Rapids
    Lucas Esteves
    Rødt kort! Lucas Esteves (Colorado Rapids) blir utvist.
    61'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    64'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    65'
    69'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Kelyn Rowe
    Ut: Joao Paulo
    Seattle Sounders gjør sitt første bytte. Joao Paulo erstattes av Kelyn Rowe.
    69'
    Inn: Shane O'Neill
    Ut: Jimmy Medranda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Shane O'Neill, mens Jimmy Medranda tar plass på benken.