SC Preussen 06 Munster tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til SC Preussen 06 Munster på halvdelen til VfL Wolfsburg.
    4'
    Hjørnespark til SC Preussen 06 Munster
    7'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    9'
    Frisparket tildelt VfL Wolfsburg er farlig nær SC Preussen 06 Munsters målområde.
    10'
    Frispark for SC Preussen 06 Munster på egen banehalvdel.
    11'
    Hjørnespark til Wolfsburg
    14'
    Jan Dahlke
    Målsjanse! Jan Dahlke (SC Preussen 06 Munster) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    15'
    17'
    Wout Weghorst
    Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) header mot mål, men ballen går utenfor.
    17'
    I Münster har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Thorben Deters (SC Preussen 06 Munster) løfter inn en corner fra høyre på Preußenstadion.
    27'
    Christian Dingert tildeler SC Preussen 06 Munster en corner. Thorben Deters sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Alexander Langlitz ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    31'
    Alexander Langlitz ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Münster.
    31'
    VfL Wolfsburg avanserer forover i Münster. Wout Weghorst avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Gult kort til Wolfsburg
    Maximilian Philipp
    Dommer Christian Dingert gir Maximilian Philipp (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    35'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til SC Preussen 06 Munster på egen banehalvdel.
    35'
    Renato Steffen
    Renato Steffen (VfL Wolfsburg) pådrar seg et gult kort.
    35'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    37'
    Renato Steffen (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra høyre på Preußenstadion.
    38'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til SC Preussen 06 Munster.
    40'
    Maxence Lacroix
    Dommeren gir Maxence Lacroix (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    40'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg like utenfor SC Preussen 06 Munster-området.
    42'
    John Anthony Brooks
    I Münster får John Anthony Brooks (VfL Wolfsburg) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    43'
    SC Preussen 06 Munster, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    En av SC Preussen 06 Munsters spillere blir avblåst for offside på Preußenstadion.
    44'
    VfL Wolfsburg angriper. Wout Weghorst får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Josip Brekalo
    Ut: Renato Steffen
    Bytte for VfL Wolfsburg. Josip Brekalo kommer inn for Renato Steffen på Preußenstadion.
    46'
    Nicolai Remberg
    SC Preussen 06 Munster angriper i Münster. Nicolai Remberg fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Målsjanse til VfL Wolfsburg! Wout Weghorst treffer mål, men keeper redder.
    48'
    48'
    Maximilian Philipp (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Preußenstadion.
    49'
    50'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Gult kort til SC Preussen 06 Munster
    Marcel Hoffmeier
    Marcel Hoffmeier (SC Preussen 06 Munster) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til SC Preussen 06 Munster.
    51'
    Ridle Baku
    VfL Wolfsburg angriper, men avslutningen til Ridle Baku går utenfor.
    55'
    Det blir farlig! Frispark for VfL Wolfsburg er nær straffområde.
    55'
    John Anthony Brooks (VfL Wolfsburg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    SC Preussen 06 Munster må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra VfL Wolfsburg.
    58'
    Spillerbytte - SC Preussen 06 Munster
    Inn: Henok Teklab
    Ut: Thorben Deters
    Sascha Hildmann (SC Preussen 06 Munster) gjør sitt første bytte for dagen. Henok Teklab erstatter Thorben Deters.
    59'
    Jules Schwadorf ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    60'
    Inn: Joshua Holtby
    Ut: Jules Schwadorf
    Jules Schwadorf, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Joshua Holtby kommer inn for SC Preussen 06 Munster.
    60'
    Inn: Maximilian Arnold
    Ut: Josuha Guilavogui
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Wolfsburg. Inn kommer Maximilian Arnold, mens Josuha Guilavogui tar plass på benken.
    60'
    Inn: Kevin Mbabu
    Ut: Lukas Nmecha
    Lukas Nmecha (VfL Wolfsburg) erstattes av Kevin Mbabu.
    61'
    63'
    63'
    Nicolai Remberg (SC Preussen 06 Munster) får et gult kort av dommer Christian Dingert.
    63'
    Jules Schwadorf er på beina igjen og fortsetter kampen på Preußenstadion.
    66'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra høyre på Preußenstadion.
    67'
    Inn: Gerrit Wegkamp
    Ut: Jan Dahlke
    SC Preussen 06 Munster bytter ut Jan Dahlke med Gerrit Wegkamp. Dette er det tredje byttet som Sascha Hildmann gjør i dagens kamp.
    68'
    Ridle Baku
    Ridle Baku (VfL Wolfsburg) kommer seg fri på Preußenstadion, men avslutningen går utenfor.
    69'
    69'
    71'
    Josip Brekalo
    VfL Wolfsburg angriper i Münster. Josip Brekalo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    71'
    71'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Preußenstadion.
    72'
    73'
    74'
    Mål for SC Preussen 06 Munster!
    SC Preussen 06 Munster 1 - 0 Wolfsburg
    Mål: Marcel Hoffmeier
    Målgivende: Joshua Holtby
    SC Preussen 06 Munster tar ledelsen 1-0 i Münster etter en heading av Marcel Hoffmeier! Joshua Holtby sto for den målgivende pasningen.
    74'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg.
    75'
    VfL Wolfsburg angriper og John Anthony Brooks får avsluttet. Headingen treffer ikke SC Preussen 06 Munster-målet.
    76'
    77'
    78'
    78'
    Marvin Thiel (SC Preussen 06 Munster) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Preußenstadion.
    80'
    SC Preussen 06 Munster slipper å klare seg uten Marvin Thiel som kommer tilbake på banen igjen.
    81'
    Frispark SC Preussen 06 Munster.
    81'
    Sjanse til VfL Wolfsburg! Maximilian Philipp er nær ved å score, men keeper redder.
    83'
    83'
    Maximilian Philipp (VfL Wolfsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    85'
    86'
    87'
    87'
    Mål for Wolfsburg!
    SC Preussen 06 Munster 1 - 1 Wolfsburg
    Mål: Josip Brekalo
    Målgivende: Kevin Mbabu
    Mål! bortelag utligner ved Josip Brekalo. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Kevin Mbabu.
    90'
    Sjanse! VfL Wolfsburg avanserer forover, men Maximilian Philipp avslutter utenfor.
    90'+2
    1. ekstraomgang
    Inn: Deniz-Fabian Bindemann
    Ut: Henok Teklab
    SC Preussen 06 Munster bytter ut Henok Teklab med Deniz-Fabian Bindemann.
    91'
    Frispark VfL Wolfsburg.
    93'
    Maximilian Arnold
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) kommer til en målsjanse på Preußenstadion, men klarer ikke å score.
    94'
    Inn: Noah Kloth
    Ut: Dennis Daube
    SC Preussen 06 Munster gjør sitt femte bytte. Dennis Daube erstattes av Noah Kloth.
    95'
    Inn: Yannick Gerhardt
    Ut: Jerome Roussillon
    VfL Wolfsburg bytter ut Jerome Roussillon med Yannick Gerhardt.
    98'
    100'
    Deniz-Fabian Bindemann
    SC Preussen 06 Munster fosser forover og Deniz-Fabian Bindemann fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    100'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    100'
    101'
    Skudd på mål, SC Preussen 06 Munster
    101'
    101'
    101'
    Gerrit Wegkamp
    Dommer Christian Dingert viser Gerrit Wegkamp (SC Preussen 06 Munster) det gule kortet.
    101'
    Inn: Sebastiaan Bornauw
    Ut: Maxence Lacroix
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Wolfsburg. Inn kommer Sebastiaan Bornauw, mens Maxence Lacroix tar plass på benken.
    102'
    Inn: Admir Mehmedi
    Ut: Maximilian Philipp
    Mark van Bommel gjør dagens femte bytte i Münster, når han tar ut Maximilian Philipp og setter inn Admir Mehmedi.
    103'
    I Münster slår Maximilian Arnold en corner fra høyre.
    103'
    SC Preussen 06 Munster 1 - 2 Wolfsburg
    Mål: Wout Weghorst
    Målgivende: Sebastiaan Bornauw
    Mål! Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-2 på Preußenstadion. Flott spill fra Sebastiaan Bornauw før målet.
    103'
    Frispark i en god posisjon for SC Preussen 06 Munster!
    104'
    Admir Mehmedi
    Admir Mehmedi (VfL Wolfsburg) kommer seg fri på Preußenstadion, men avslutningen går utenfor.
    105'+1
    2. ekstraomgang
    106'
    John Anthony Brooks (VfL Wolfsburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Preußenstadion.
    106'
    Xaver Schlager
    Xaver Schlager (VfL Wolfsburg) avanserer forover på Preußenstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    107'
    107'
    109'
    111'
    112'
    113'
    114'
    Kan SC Preussen 06 Munster utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    114'
    Joshua Holtby
    Sjanse! SC Preussen 06 Munster avanserer forover, men Joshua Holtby avslutter utenfor.
    115'
    117'
    SC Preussen 06 Munster fosser fremover, men Christian Dingert blåser for offside på Preußenstadion.
    119'
    Simon Scherder
    Simon Scherder (SC Preussen 06 Munster) kommer til en målsjanse på Preußenstadion, men klarer ikke å score.
    120'
    SC Preussen 06 Munster 1 - 3 Wolfsburg
    Mål: Ridle Baku
    Målgivende: Yannick Gerhardt
    I Münster øker VfL Wolfsburg ledelsen til 1-3 takket være et mål av Ridle Baku. Yannick Gerhardt var nest sist på ballen.