1-0
1-1
2-1
    Dagens dommer, Dennis Higler, blåser i gang kampen.
    Dennis Higler tildeler SC Cambuur en corner. Mees Hoedemakers sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Anastasios Douvikas
    Anastasios Douvikas (FC Utrecht) avanserer forover på Cambuur Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    SC Cambuur, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    En av FC Utrechts spillere går i offside.
    13'
    Issa Kallon
    SC Cambuur angriper. Issa Kallon får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    FC Utrecht, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Quinten Timber (FC Utrecht) vinkes av for offside i Leeuwarden.
    17'
    Mål for SC Cambuur!
    SC Cambuur 1 - 0 FC Utrecht
    Mål: Roberts Uldrikis
    Målgivende: Jamie Jacobs
    Mål! SC Cambuur tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Roberts Uldrikis på Cambuur Stadion. Jamie Jacobs var nest sist på ballen.
    21'
    Roberts Uldrikis
    SC Cambuur angriper i Leeuwarden. Roberts Uldrikis fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    SC Cambuur fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    26'
    Frispark for SC Cambuur på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark i en god posisjon for SC Cambuur!
    28'
    Tilbake fra skade: SC Cambuur
    29'
    Othman Boussaid
    Othman Boussaid (FC Utrecht) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Othman Boussaid ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    30'
    Frispark til SC Cambuur på halvdelen til FC Utrecht.
    30'
    Skade: SC Cambuur
    30'
    FC Utrecht slipper å klare seg uten Othman Boussaid som kommer tilbake på banen i Leeuwarden.
    31'
    FC Utrecht fosser forover og Othman Boussaid fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    31'
    31'
    I Leeuwarden har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Mål for FC Utrecht!
    SC Cambuur 1 - 1 FC Utrecht
    Mål: Moussa Sylla
    Mål! Moussa Sylla utligner til 1-1.
    32'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til SC Cambuur.
    33'
    Mitchell Paulissen (SC Cambuur) slår en corner fra venstre side på Cambuur Stadion.
    34'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til FC Utrecht på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark FC Utrecht.
    40'
    En av FC Utrechts spillere blir avblåst for offside.
    44'
    SC Cambuur tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    I Leeuwarden slår Moussa Sylla en corner fra høyre.
    45'+2
    Hjørnespark til SC Cambuur
    45'+4
    45'+5
    Dennis Higler signaliserer et frispark til FC Utrecht like utenfor SC Cambuur-området.
    45'+5
    Dennis Higler tildeler FC Utrecht en corner. Othman Boussaid sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+7
    45'+7
    Spillerbytte - SC Cambuur
    Inn: Michael Breij
    Ut: Mitchell Paulissen
    Henk de Jong (SC Cambuur) gjør sitt første bytte for dagen. Michael Breij erstatter Mitchell Paulissen.
    46'
    47'
    Gult kort til FC Utrecht
    Django Warmerdam
    Django Warmerdam (FC Utrecht) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    47'
    Skudd utenfor mål, SC Cambuur
    50'
    SC Cambuur 2 - 1 FC Utrecht
    Mål: Jamie Jacobs
    Jamie Jacobs dundrer ballen i mål og SC Cambuur tar ledelsen 2-1 på Cambuur Stadion.
    54'
    54'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til FC Utrecht.
    56'
    58'
    Moussa Sylla (FC Utrecht) løfter inn en corner fra høyre på Cambuur Stadion.
    59'
    Willem Janssen
    I Leeuwarden header Willem Janssen (FC Utrecht) mot mål, men ballen går utenfor.
    60'
    60'
    I Leeuwarden slår Othman Boussaid en corner fra venstre.
    61'
    Dommer Dennis Higler venter med å sette i gang spillet fordi Moussa Sylla ligger nede.
    63'
    Moussa Sylla er tilbake i kampen igjen.
    63'
    64'
    Othman Boussaid (FC Utrecht) slår en corner fra venstre side på Cambuur Stadion.
    65'
    Dennis Higler tildeler FC Utrecht en corner. Moussa Sylla sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Joris Overeem
    Joris Overeem (FC Utrecht) prøver å heade ballen i mål på Cambuur Stadion, men mislykkes.
    66'
    66'
    68'
    68'
    Willem Janssen (FC Utrecht) header mot mål, men ballen går utenfor.
    68'
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Sander Van de Streek
    Ut: Othman Boussaid
    FC Utrecht bytter ut Othman Boussaid med Sander Van de Streek. Dette er det første byttet som Rene Hake gjør i dagens kamp.
    69'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til SC Cambuur på egen banehalvdel.
    69'
    70'
    I Leeuwarden slår Mees Hoedemakers en corner fra høyre.
    74'
    FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    Skudd på mål, FC Utrecht
    75'
    75'
    Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    76'
    I Leeuwarden har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    78'
    Skudd på mål, SC Cambuur
    79'
    79'
    Inn: Remco Balk
    Ut: Moussa Sylla
    Rene Hake gjør dagens andre bytte i Leeuwarden, når han tar ut Moussa Sylla og setter inn Remco Balk.
    80'
    Inn: Mimoun Mahi
    Ut: Quinten Timber
    Bytte for FC Utrecht. Mimoun Mahi kommer inn for Quinten Timber på Cambuur Stadion.
    80'
    Bart Ramselaar (FC Utrecht) løfter inn en corner fra venstre på Cambuur Stadion.
    83'
    84'
    Dennis Higler tildeler FC Utrecht en corner. Mimoun Mahi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    Joris Overeem (FC Utrecht) slår en corner fra høyre side på Cambuur Stadion.
    85'
    Inn: Jasper Ter Heide
    Ut: Jamie Jacobs
    SC Cambuur bytter ut Jamie Jacobs med Jasper Ter Heide.
    86'
    Michael Breij
    Michael Breij (SC Cambuur) kommer til en målsjanse på Cambuur Stadion, men klarer ikke å score.
    87'
    89'
    89'
    I Leeuwarden slår Mimoun Mahi en corner fra høyre.
    90'
    Inn: Maxim Gullit
    Ut: David Sambissa
    David Sambissa (SC Cambuur) erstattes av Maxim Gullit.
    90'
    Mees Hoedemakers (SC Cambuur) løfter inn en corner fra høyre på Cambuur Stadion.