VAR sjekker om det er straffe til Heerenveen
    10'
    Heerenveen scorer på straffe!
    SC Cambuur 0 - 1 Heerenveen
    Mål: Henk Veerman
    Mål! Henk Veerman gir SC Heerenveen ledelsen 0-1 på Cambuur Stadion. Målet kom på et straffespark.
    10'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    11'
    Rødt kort til SC Cambuur
    Doke Schmidt
    Utvisning! SC Cambuurs Doke Schmidt får rødt kort og sendes av banen.
    12'
    SC Heerenveen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    14'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til SC Cambuur.
    14'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Spillerbytte - SC Cambuur
    Inn: Jhondly Van Der Meer
    Ut: Nick Doodeman
    Henk de Jong gjør dagens første bytte i Leeuwarden, når han tar ut Nick Doodeman og setter inn Jhondly Van Der Meer.
    16'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    18'
    Tibor Halilovic
    SC Heerenveen fosser forover og Tibor Halilovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    19'
    SC Cambuur, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Anthony Musaba
    Målsjanse på Cambuur Stadion! Anthony Musaba fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    19'
    19'
    Gult kort til Heerenveen
    Milan Van Ewijk
    Milan Van Ewijk (SC Heerenveen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    21'
    Frispark i en god posisjon for SC Cambuur!
    22'
    I Leeuwarden har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Frispark til SC Cambuur på halvdelen til SC Heerenveen.
    26'
    SC Heerenveen angriper, men Danny Makkelie blåser for offside.
    28'
    Frisparket tildelt SC Cambuur er farlig nær SC Heerenveens målområde.
    30'
    Mål for SC Cambuur!
    SC Cambuur 1 - 1 Heerenveen
    Mål: Roberts Uldrikis
    Målgivende: Robin Maulun
    Roberts Uldrikis (SC Cambuur) header ballen i mål og utligner til 1-1. Robin Maulun sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Hjørnespark til Heerenveen
    32'
    Joey Veerman (SC Heerenveen) slår en corner fra høyre side på Cambuur Stadion.
    34'
    Rami Kaib
    Sjanse! SC Heerenveen avanserer forover, men Rami Kaib avslutter utenfor.
    34'
    35'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til SC Cambuur like utenfor SC Heerenveen-området.
    35'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til SC Cambuur på egen banehalvdel.
    38'
    SC Heerenveen avanserer forover i Leeuwarden. Anthony Musaba avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Anthony Musaba (SC Heerenveen) kommer til avslutning på Cambuur Stadion - i stolpen! Oi, oi, oi.
    44'
    Danny Makkelie tildeler SC Heerenveen en corner. Joey Veerman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Hamdi Akujobi
    Ut: Milan Van Ewijk
    Bytte for SC Heerenveen. Hamdi Akujobi kommer inn for Milan Van Ewijk på Cambuur Stadion.
    46'
    50'
    Henk Veerman
    SC Heerenveen angriper i Leeuwarden. Henk Veerman fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    SC Cambuur tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    54'
    Sjanse til SC Heerenveen! Anthony Musaba er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    Anthony Musaba (SC Heerenveen) kommer til en målsjanse på Cambuur Stadion, men klarer ikke å score.
    57'
    58'
    Calvin Mac-Intosch
    Målsjanse til SC Cambuur! Calvin Mac-Intosch treffer mål, men keeper redder.
    58'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Spillet på Cambuur Stadion er stoppet midlertidig fordi Siem De Jong ligger nede.
    60'
    Siem De Jong er på beina igjen og fortsetter kampen på Cambuur Stadion.
    61'
    Tibor Halilovic (SC Heerenveen) kommer seg fri på Cambuur Stadion, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Inn: Mitchell Paulissen
    Ut: Jamie Jacobs
    Jamie Jacobs (SC Cambuur) erstattes av Mitchell Paulissen.
    65'
    Joey Veerman (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra høyre på Cambuur Stadion.
    67'
    Nicolas Madsen
    SC Heerenveen avanserer forover i Leeuwarden. Nicolas Madsen avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    SC Heerenveen angriper i Leeuwarden. Tibor Halilovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    Inn: Benjamin Nygren
    Ut: Siem De Jong
    SC Heerenveen bytter ut Siem De Jong med Benjamin Nygren. Dette er det andre byttet som Johnny Jansen gjør i dagens kamp.
    70'
    74'
    75'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til SC Cambuur.
    75'
    79'
    Inn: Maxim Gullit
    Ut: Erik Schouten
    Henk de Jong (SC Cambuur) gjør sitt tredje bytte for dagen. Maxim Gullit erstatter Erik Schouten.
    80'
    Inn: Filip Stevanovic
    Ut: Anthony Musaba
    SC Heerenveen gjør sitt tredje bytte. Anthony Musaba erstattes av Filip Stevanovic.
    80'
    Inn: Marco Tol
    Ut: Issa Kallon
    Bytte for SC Cambuur. Marco Tol kommer inn for Issa Kallon på Cambuur Stadion.
    80'
    Roberts Uldrikis
    Roberts Uldrikis (SC Cambuur) avanserer forover på Cambuur Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    Mål for Heerenveen!
    SC Cambuur 1 - 2 Heerenveen
    Målgivende: Rami Kaib
    Mål! Henk Veerman header ballen i mål og gir SC Heerenveen ledelsen 1-2 på Cambuur Stadion. Flott spill fra Rami Kaib før målet.
    83'
    Skudd på mål, Heerenveen
    83'
    83'
    87'
    88'
    89'
    Jhondly Van Der Meer
    SC Cambuur angriper i Leeuwarden. Jhondly Van Der Meer fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    Sven Van Beek vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'+1
    Sven Van Beek er tilbake på banen igjen.
    90'+1
    90'+2
    Alex Bangura
    SC Cambuur angriper. Alex Bangura får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.