2-2
71'

Pågrunn av tekniske problemer er vi litt i bakleksen, men vi kommer sterkere tilbake.
    1'
    Lagoppstillingene kommer etter hvert. Det er spilt i snart åtte minutter på Stemmemyren og stillingen er fortsatt 0-0.
    9'
    Stor sjanse til Trondheims Ørn. Thompson kommer ut og redder mesterlig når Lisa-Marie Karlseng Utland kommer alene gjennom. Hovland klarer til corner.
    10'
    Mål for Rosenborg!
    Brann 0 - 1 Rosenborg
    Guro Reiten sender gjestene i ledelsen. Passivt forsvarspill gjør at Reiten for avslutte upresset fra ti meter. HUn takker og bukker og banker ballen i nettaket.
    10'
    Ny stor sjanse til trønderne, men igjen er nykommeren Ashley Thompson god og varter opp med en ny sterk redning. Ørn kjører nå!
    12'
    Etter en jevn start de første minuttene, har de gulkledde gjestene tatt fullstendig over.
    15'
    Lang ball fra Hovland gir Sandvikens første sjanse. Keeper Nøstmo slår det høye innlegget til corner. Nøstmo plukker også Mørkesets corner.
    17'
    Sandviken har hevet seg litt etter å ha blitt kjørt voldsomt i en periode. Det er likevel livsfarlig hver gang gjestene angriper.
    19'
    Sandviken-spiller Sara Eriksen får et fortjent gult kort etter en stygg takling.
    24'
    Gult kort til Brann
    24'
    Sandviken får blokkert et nytt farlig skudd fra Karlseng Utland.
    28'
    Bakke skjærer innover og får avsluttet med venstrefoten. Skuddet går derimot til siden for mål.
    30'
    Mål for Brann!
    Brann 1 - 1 Rosenborg
    Elida Knudsen. Nydelig angrep av Sandviken. Giske spiller fri Knudsen. Fra skrått hold banker hun den i hjørnet. Da er vi like langt på Stemmemyren.
    31'
    Etter utligningen har det jevnet seg ut på Stemmemyren. Sandviken er plutselig helt med i kampen.
    37'
    Nå skal lagoppstillingene omsider være oppdatert i systemet.
    38'
    Brann 2 - 1 Rosenborg
    Mål: Karoline Isabell Bakke
    For et mål av Karoline Bakke! Hun kliner ballen opp i krysset fra 16 meter. Fantastisk scoring av venstrevingen. Sandviken så død og begravet ut, men nå har de snudd det!
    39'
    Sandviken har fått blod på tann etter scoringen.
    45'
    45'
    For en omgang! Trondheims Ørn var veldig nærme å gå opp til både 0-2 og 0-3, men Sandviken kom grusomt tilbake, og det er det nyopprykkede laget som går til pause med ledelse.
    Spillerne entrer banen.
    45'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Tina Fremo
    Ut: Kristin Jørgensen
    Ørn ha foretatt et bytte i pausen.
    46'
    Regnet har ankommet Stemmemyren, men resultatet varmer de mange fremmøtte.
    48'
    Den ventede presset fra Trondheims Ørn har foreløpig uteblitt.
    49'
    Fugelsnes kommer fri for bortelaget og sender avgårde en god avslutning. Thompson er med på notene og redder. Amerikaneren har stått en meget god kamp til nå.
    51'
    Trønderne har overtatt initiativet i kampen.
    52'
    174 betalende tilskuere har kommet til Stemmemyren for å se Sandvikens comeback i toppserien. Foreløpig er de meget fornøyd.
    55'
    Stor sjanse til Sandviken. En lang ball utmanøvrerer hele forsvaret til Trondheims Ørn, og Karoline Bakke kommer plutselig alene med keeper Nøstmo. På spretten lobber Bakke over Nøstmo, men også over mål.
    58'
    Sandviken blir spilt lave i øyeblikket.
    64'
    Elida Knudsen jakter et tilbakespill og får en fot på ballen. Uheldigvis treffer hun ikke mål og Ørn-forsvaret slipper med skrekken.
    66'
    Kaptein Hole få avslutte helt upresset fra fem meter, men brenner ballen over. Der er Sandviken heldig.
    69'
    Brann 2 - 2 Rosenborg
    Så kommer utligningen. Fugelsnes kommer rundt på kanten og finner en umarkert Haugstøyl med en markkryper. Hun setter ballen kontrollert i hjørnet.
    71'
    Den svei for Sandviken. Hvordan responderer de på dette?
    73'
    Kampen er helt åpen på Stemmemyren nå.
    74'
    Madeleine Giske vender opp og spiller en fin stikker til spisskollega Elida Knudsen. Knudsen kommer derimot et halvsekund for sent, og keeper plukker gjennomspillet.
    76'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Tina Dalgård
    Ut: Elida Knudsen
    Rent spissbytte for Sandviken.
    77'
    Inn: Ingrid Syrstad Engen
    Ut: Julie Skjeflo Adserø
    79'
    Spillet bølger frem og tilbake, men de store sjansene uteblir.
    81'
    Karoline Bakke kommer til en småfarlig heading, men avslutningen går utenfor. Bakke har hatt en god kamp.
    82'
    Ørn med to store sjanser på rappen. Amerikaneren i buret er heldigvis i det umulige hjørnet.
    87'
    Inn: Camilla Ervik
    Ut: Isabelle Gjerde
    87'
    Det er strekk i begge lagene nå. Det ligger et mål i luften, men til hvem?
    88'
    Det er lagt til minimum to minutter på Stemmemyren.
    90'+1
    Frispark til Sandviken og de flytter alt opp i feltet. Innlegget går over alle og til utspark. Da er det vel over?
    90'+3
    90'+3
    Det ender 2-2 på Stemmemyren. Alt i alt et rettferdig resultat i en underholdende fotballkamp.