0-3
O'Neill (sm)51'
1-3
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Jackson Yueill (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side på Paypal Park.
    2'
    Judson
    Målsjanse! Judson (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    7'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Seattle Sounders.
    8'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Josh Atencio
    Josh Atencio (Seattle Sounders) avanserer forover på Paypal Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Allen Chapman tildeler San Jose Earthquakes en corner. Eduardo Lopez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    15'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    17'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    18'
    Det blir farlig! Frispark for Seattle Sounders er nær straffområde.
    21'
    Jimmy Medranda
    Jimmy Medranda (Seattle Sounders) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    24'
    Mål for Seattle Sounders!
    San Jose Earthquakes 0 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Raul Ruidiaz
    Målgivende: Cristian Roldan
    Mål! Seattle Sounders tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Raul Ruidiaz på Paypal Park. Det er en fin assist fra Cristian Roldan.
    25'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Judson
    Judson (San Jose Earthquakes) pådrar seg et gult kort.
    27'
    I San Jose slår Carlos Fierro en corner fra venstre.
    33'
    38'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Raul Ruidiaz
    Dommer Allen Chapman viser Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) det gule kortet.
    38'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    38'
    Danny Leyva (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på Paypal Park.
    40'
    40'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Seattle Sounders...
    41'
    Seattle Sounders scorer på straffe!
    San Jose Earthquakes 0 - 2 Seattle Sounders
    Raul Ruidiaz øker Seattle Sounderss ledelse til 0-2 etter et velplassert straffespark.
    42'
    Spillet på Paypal Park er stoppet midlertidig fordi Raul Ruidiaz ligger nede.
    45'+1
    Raul Ruidiaz er tilbake på banen igjen.
    45'+3
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Cade Cowell
    Ut: Oswaldo Alanis
    San Jose Earthquakes bytter ut Oswaldo Alanis med Cade Cowell.
    46'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Leo Chu
    Ut: Raul Ruidiaz
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) erstattes av Leo Chu.
    46'
    Inn: Nouhou Tolo
    Ut: Xavier Arreaga
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt andre bytte for dagen. Nouhou Tolo erstatter Xavier Arreaga.
    46'
    Inn: Joao Paulo
    Ut: Josh Atencio
    Seattle Sounders gjør sitt tredje bytte. Josh Atencio erstattes av Joao Paulo.
    46'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    49'
    San Jose Earthquakes 0 - 3 Seattle Sounders
    Mål: Cristian Roldan
    Målgivende: Jimmy Medranda
    Mål! Cristian Roldan øker ledelsen til 0-3. Jimmy Medranda sto for den målgivende pasningen.
    49'
    Seattle Sounders scorer selvmål!
    San Jose Earthquakes 1 - 3 Seattle Sounders
    Mål: Shane O'Neill
    51'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Eduardo Lopez
    San Jose Earthquakes angriper i San Jose. Eduardo Lopez fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Inn: Chris Wondolowski
    Ut: Carlos Fierro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Chris Wondolowski, mens Carlos Fierro tar plass på benken.
    54'
    Inn: Andy Rios
    Ut: Shea Salinas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Andy Rios, mens Shea Salinas tar plass på benken.
    54'
    Eduardo Lopez (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Paypal Park.
    55'
    Inn: Luciano Abecasis
    Ut: Judson
    San Jose Earthquakes gjør sitt fjerde bytte. Judson erstattes av Luciano Abecasis.
    55'
    Allen Chapman tildeler San Jose Earthquakes en corner. Eduardo Lopez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    I San Jose slår Eduardo Lopez en corner fra høyre.
    55'
    Eduardo Lopez (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Paypal Park.
    55'
    Chris Wondolowski
    San Jose Earthquakes avanserer forover i San Jose. Chris Wondolowski avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    59'
    60'
    62'
    Danny Leyva
    Målsjanse på Paypal Park! Danny Leyva fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    Inn: Jack Skahan
    Ut: Eduardo Lopez
    San Jose Earthquakes bytter ut Eduardo Lopez med Jack Skahan. Dette er det femte byttet som Matias Jesus Almeyda gjør i dagens kamp.
    69'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Paypal Park.
    69'
    San Jose Earthquakes avanserer forover og Chris Wondolowski kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    71'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    Inn: Abdoulaye Cissoko
    Ut: Jimmy Medranda
    Jimmy Medranda (Seattle Sounders) erstattes av Abdoulaye Cissoko.
    72'
    I San Jose slår Jackson Yueill en corner fra høyre.
    72'
    74'
    Kan San Jose Earthquakes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    76'
    Fredy Montero
    Fredy Montero (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Paypal Park, men klarer ikke å score.
    77'
    Jackson Yueill (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Paypal Park.
    78'
    San Jose Earthquakes avanserer forover på Paypal Park og Chris Wondolowski kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Seattle Sounders.
    78'
    78'
    Inn: Alex Roldan
    Ut: Cristian Roldan
    Brian Schmetzer gjør dagens femte bytte i San Jose, når han tar ut Cristian Roldan og setter inn Alex Roldan.
    82'
    83'
    Alex Roldan
    Alex Roldan (Seattle Sounders) mottar sitt første gule kort for dagen på Paypal Park.
    84'
    85'
    86'
    San Jose Earthquakes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Seattle Sounders.
    90'
    90'+3
    Benjamin Kikanovic
    Benjamin Kikanovic (San Jose Earthquakes) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.