Los Angeles FC angriper i San Jose. Jose Cifuentes fyrer av et skudd som går utenfor.
    Mål for San Jose Earthquakes!
    San Jose Earthquakes 1 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Benjamin Kikanovic
    Målgivende: Eduardo Lopez
    San Jose Earthquakes leder 1-0 etter en scoring av Benjamin Kikanovic. Eduardo Lopez sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    4'
    Hjørnespark til Los Angeles FC
    5'
    San Jose Earthquakes fosser fremover, men Jair Marrufo blåser for offside på Paypal Park.
    6'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Los Angeles FC.
    8'
    Frispark Los Angeles FC.
    9'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    11'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    14'
    Cristian Arango
    Målsjanse! Cristian Arango (Los Angeles FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    15'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    18'
    20'
    21'
    23'
    25'
    Nathan
    Nathan (San Jose Earthquakes) header mot mål, men ballen går utenfor.
    26'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    27'
    28'
    30'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    31'
    Det blir farlig! Frispark for Los Angeles FC er nær straffområde.
    31'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Nathan
    Dommer Jair Marrufo gir Nathan (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    31'
    Cristian Arango (Los Angeles FC) kommer til en målsjanse på Paypal Park, men klarer ikke å score.
    33'
    Cristian Espinoza
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    35'
    35'
    Benjamin Kikanovic
    Sjanse til San Jose Earthquakes! Benjamin Kikanovic er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    37'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    39'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Daniel Crisostomo
    Daniel Crisostomo (Los Angeles FC) pådrar seg et gult kort.
    39'
    Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    44'
    San Jose Earthquakes 2 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Eduardo Lopez
    Målgivende: Marcos Lopez
    Mål! Eduardo Lopez øker San Jose Earthquakess ledelse til 2-0 på Paypal Park. Det er en fin assist fra Marcos Lopez.
    47'
    Spillet på Paypal Park er stoppet midlertidig fordi Nathan ligger nede.
    49'
    52'
    Nathan er tilbake på banen igjen.
    52'
    Eric Remedi
    San Jose Earthquakes angriper og Eric Remedi header ballen i stolpen!
    55'
    Danny Musovski
    Danny Musovski (Los Angeles FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Marco Farfan
    Ut: Sebastien Ibeagha
    Los Angeles FC bytter ut Sebastien Ibeagha med Marco Farfan. Dette er det første byttet som Bob Bradley gjør i dagens kamp.
    58'
    Inn: Raheem Edwards
    Ut: Diego Palacios
    Bob Bradley (Los Angeles FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Raheem Edwards erstatter Diego Palacios.
    58'
    Inn: Bryce Duke
    Ut: Danny Musovski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Los Angeles FC. Inn kommer Bryce Duke, mens Danny Musovski tar plass på benken.
    58'
    Inn: Latif Blessing
    Ut: Moon-hwan Kim
    Los Angeles FC gjør sitt fjerde bytte. Moon-hwan Kim erstattes av Latif Blessing.
    59'
    60'
    61'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Los Angeles FC like utenfor San Jose Earthquakes-området.
    64'
    Luciano Abecasis
    Luciano Abecasis (San Jose Earthquakes) får et gult kort av dommer Jair Marrufo.
    64'
    Bryce Duke
    Los Angeles FC fosser forover og Bryce Duke fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    65'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    En av Los Angeles FCs spillere går i offside.
    66'
    67'
    Raheem Edwards
    På Paypal Park skyter Raheem Edwards (Los Angeles FC) rett i tverrliggeren!
    69'
    71'
    Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Bryce Duke (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra høyre på Paypal Park.
    72'
    74'
    74'
    75'
    Dommeren gir Jose Cifuentes (Los Angeles FC) et gult kort.
    75'
    75'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Tommy Thompson
    Ut: Cristian Espinoza
    San Jose Earthquakes bytter ut Cristian Espinoza med Tommy Thompson.
    76'
    Cristian Arango (Los Angeles FC) prøver å heade ballen i mål på Paypal Park, men mislykkes.
    78'
    78'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    81'
    Inn: Shea Salinas
    Ut: Eduardo Lopez
    Matias Jesus Almeyda gjør dagens andre bytte i San Jose, når han tar ut Eduardo Lopez og setter inn Shea Salinas.
    82'
    85'
    85'
    86'
    Marcos Lopez
    Marcos Lopez (San Jose Earthquakes) mottar sitt første gule kort for dagen på Paypal Park.
    86'
    Mamadou Fall
    Mamadou Fall (Los Angeles FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    87'
    87'
    Inn: Cade Cowell
    Ut: Marcos Lopez
    Marcos Lopez (San Jose Earthquakes) erstattes av Cade Cowell.
    88'
    Inn: Chris Wondolowski
    Ut: Benjamin Kikanovic
    Benjamin Kikanovic (San Jose Earthquakes) erstattes av Chris Wondolowski.
    88'
    San Jose Earthquakes angriper i San Jose, men blir avblåst for offside.
    90'
    90'+2
    90'+3
    I San Jose header Mamadou Fall (Los Angeles FC) mot mål, men ballen går utenfor.