Frispark til Columbus Crew på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    1'
    Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Straffe! Dommer Guido Gonzales Jr plasserer ballen på krittmerket for San Jose Earthquakes...
    5'
    VAR sjekker om det er straffe til San Jose Earthquakes
    7'
    Dommeren dømmer straffe til San Jose Earthquakes
    8'
    San Jose Earthquakes scorer på straffe!
    San Jose Earthquakes 1 - 0 Columbus Crew
    Mål: Cristian Espinoza
    Mål! Cristian Espinoza gir San Jose Earthquakes ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    9'
    Skudd utenfor mål, Columbus Crew
    10'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    13'
    Hjørnespark til San Jose Earthquakes
    15'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Eric Remedi
    Eric Remedi (San Jose Earthquakes) pådrar seg et gult kort.
    16'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    17'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    23'
    24'
    Skudd på mål, Columbus Crew
    26'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Hjørnespark til Columbus Crew
    26'
    Frispark Columbus Crew.
    28'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    31'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    32'
    Rødt kort!
    Spilleren på San Jose Earthquakes får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    33'
    Rødt kort til San Jose Earthquakes
    Jamiro Monteiro
    San Jose Earthquakes må klare seg uten Jamiro Monteiro etter at han får et direkte rødt kort!
    33'
    36'
    36'
    37'
    Mål for Columbus Crew!
    San Jose Earthquakes 1 - 1 Columbus Crew
    Mål: Lucas Zelarrayan
    Mål! bortelag utligner ved Lucas Zelarrayan. Stillingen er nå 1-1.
    40'
    Skudd på mål, San Jose Earthquakes
    43'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Skade: San Jose Earthquakes
    45'
    Tilbake fra skade: San Jose Earthquakes
    45'+1
    Jonathan Mensah
    Jonathan Mensah (Columbus Crew) avanserer forover på Paypal Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    45'+2
    45'+2
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    45'+3
    Miguel Berry
    Columbus Crew angriper, men avslutningen til Miguel Berry går utenfor.
    45'+4
    45'+5
    I San Jose har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+6
    Gult kort til Columbus Crew
    Pedro Santos
    Pedro Santos (Columbus Crew) får et gult kort av dommer Guido Gonzales Jr.
    45'+6
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Cade Cowell
    Ut: Eric Remedi
    Matias Jesus Almeyda (San Jose Earthquakes) gjør sitt første bytte for dagen. Cade Cowell erstatter Eric Remedi.
    46'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    47'
    47'
    Inn: Judson
    Ut: Eduardo Lopez
    Eduardo Lopez (San Jose Earthquakes) erstattes av Judson.
    48'
    48'
    48'
    49'
    Derick Etienne
    Columbus Crew angriper. Derick Etienne får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    50'
    50'
    50'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) løfter inn en corner fra høyre på Paypal Park.
    53'
    53'
    54'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Columbus Crew angriper, men blir avblåst for offside.
    57'
    59'
    61'
    61'
    65'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Gyasi Zardes
    Ut: Miguel Berry
    Columbus Crew bytter ut Miguel Berry med Gyasi Zardes. Dette er det første byttet som Caleb Porter gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: James Igbekeme
    Ut: Artur
    Caleb Porter gjør dagens andre bytte i San Jose, når han tar ut Artur og setter inn James Igbekeme.
    66'
    Guido Gonzales Jr tildeler Columbus Crew en corner. Lucas Zelarrayan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    San Jose Earthquakes 1 - 2 Columbus Crew
    Mål: Gyasi Zardes
    Målgivende: Derick Etienne
    Mål! Gyasi Zardes gir Columbus Crew en 1-2 ledelse. Det er en fin assist fra Derick Etienne.
    68'
    69'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Columbus Crew.
    72'
    Inn: Benjamin Kikanovic
    Ut: Jeremy Ebobisse
    Bytte for San Jose Earthquakes. Benjamin Kikanovic kommer inn for Jeremy Ebobisse på Paypal Park.
    72'
    San Jose Earthquakes 1 - 3 Columbus Crew
    Columbus Crew går opp i en 1-3 ledelse etter et mål av Lucas Zelarrayan.
    73'
    75'
    Judson
    Judson (San Jose Earthquakes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    77'
    79'
    Benjamin Kikanovic
    Dommer Guido Gonzales Jr gir Benjamin Kikanovic (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    79'
    Inn: Tommy Thompson
    Ut: Paul Marie
    San Jose Earthquakes bytter ut Paul Marie med Tommy Thompson.
    80'
    80'
    81'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    82'
    James Igbekeme
    James Igbekeme (Columbus Crew) mottar sitt første gule kort for dagen på Paypal Park.
    83'
    83'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Columbus Crew.
    83'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    San Jose Earthquakes 2 - 3 Columbus Crew
    Mål: Francisco Calvo
    Målgivende: Jan Gregus
    Francisco Calvo (San Jose Earthquakes) header ballen i mål og reduserer til 2-3 på Paypal Park. Jan Gregus var nest sist på ballen.
    84'
    86'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side på Paypal Park.
    87'
    87'
    Inn: Aidan Morris
    Ut: Yaw Yeboah
    Caleb Porter (Columbus Crew) gjør sitt tredje bytte for dagen. Aidan Morris erstatter Yaw Yeboah.
    89'
    90'
    Lucas Zelarrayan
    Dommer Guido Gonzales Jr viser Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) det gule kortet.
    90'
    90'+1
    Frispark i en god posisjon for Columbus Crew!
    90'+4
    90'+5
    Jalil Anibaba
    Jalil Anibaba (Columbus Crew) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+5
    90'+6
    San Jose Earthquakes 3 - 3 Columbus Crew
    Mål! Francisco Calvo (San Jose Earthquakes) utligner til 3-3 med en velplassert heading.
    90'+7
    Inn: Jalil Anibaba
    Ut: Lucas Zelarrayan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Columbus Crew. Inn kommer Jalil Anibaba, mens Lucas Zelarrayan tar plass på benken.