Kartal Yilmaz (Umraniyespor) slår en corner fra høyre side på Samsun 19 Mayis.
    Kutluhan Bilgic signaliserer et frispark til Samsunspor på egen banehalvdel.
    12'
    Skudd utenfor mål, Samsunspor
    13'
    Yasin Oztekin
    Samsunspor avanserer forover i Samsun. Yasin Oztekin avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Frispark for Umraniyespor på egen banehalvdel.
    16'
    Samsunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    Skudd på mål, Umraniyespor
    22'
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    En av Samsunspors spillere blir avblåst for offside.
    22'
    24'
    Yasin Oztekin vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    24'
    Yasin Oztekin er på beina igjen og fortsetter kampen på Samsun 19 Mayis.
    27'
    I Samsun har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Gult kort til Samsunspor
    Ismael Diomande
    Dommer Kutluhan Bilgic viser Ismael Diomande (Samsunspor) det gule kortet.
    28'
    I Samsun slår Kartal Yilmaz en corner fra høyre.
    33'
    33'
    35'
    Kutluhan Bilgic signaliserer et frispark til Samsunspor.
    37'
    Gult kort til Umraniyespor
    Onur Ayik
    Dommer Kutluhan Bilgic gir Onur Ayik (Umraniyespor) et gult kort.
    37'
    I Samsun har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Dommer Kutluhan Bilgic venter med å sette i gang spillet fordi Recep Burak Yilmaz ligger nede.
    40'
    Recep Burak Yilmaz kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Samsun 19 Mayis.
    41'
    41'
    Ali Ulgen
    Målsjanse! Ali Ulgen (Samsunspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Samsunspor angriper i Samsun. Yasin Oztekin fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    47'
    47'
    Hjørnespark til Umraniyespor
    49'
    50'
    Burak Ogur ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    51'
    Burak Ogur er på beina igjen og fortsetter kampen.
    53'
    Kutluhan Bilgic signaliserer et frispark til Umraniyespor på egen banehalvdel.
    55'
    56'
    Frispark for Samsunspor på egen banehalvdel.
    58'
    Spillerbytte - Umraniyespor
    Inn: Yusuf Emre Gultekin
    Ut: Serkan Goksu
    Recep Ucar gjør dagens første bytte i Samsun, når han tar ut Serkan Goksu og setter inn Yusuf Gultekin.
    59'
    59'
    59'
    61'
    63'
    64'
    66'
    Frisparket tildelt Samsunspor er farlig nær Umraniyespors målområde.
    66'
    Skudd på mål, Samsunspor
    67'
    Umraniyespor, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    67'
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Moryke Fofana
    Ut: Melih Okutan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Samsunspor. Inn kommer Moryke Fofana, mens Melih Okutan tar plass på benken.
    68'
    Inn: Lanre Kehinde
    Ut: Onur Ayik
    Recep Ucar (Umraniyespor) gjør sitt andre bytte for dagen. Lanre Kehinde erstatter Onur Ayik.
    70'
    72'
    72'
    Frispark til Samsunspor på halvdelen til Umraniyespor.
    73'
    Frispark Samsunspor.
    74'
    Tomislav Glumac
    Tomislav Glumac (Umraniyespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Samsun 19 Mayis.
    74'
    Mål for Umraniyespor!
    Samsunspor 0 - 1 Umraniyespor
    Mål: Yonathan Del Valle
    Målgivende: Yusuf Emre Gultekin
    Mål! Yonathan Del Valle gir Umraniyespor ledelsen 0-1 i Samsun. Det er en fin assist fra Yusuf Gultekin.
    76'
    78'
    Lanre Kehinde
    Umraniyespor angriper i Samsun. Lanre Kehinde fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Recep Burak Yilmaz (Samsunspor) vrir seg av smerte i gresset.
    80'
    Kutluhan Bilgic signaliserer et frispark til Umraniyespor.
    81'
    Inn: Elhadj Bah
    Ut: Ismael Diomande
    Ismael Diomande (Samsunspor) erstattes av Elhadj Bah.
    81'
    Inn: Berk Taskin
    Ut: Recep Burak Yilmaz
    Samsunspor gjør sitt tredje bytte. Recep Burak Yilmaz erstattes av Berk Taskin.
    82'
    Straffe til Samsunspor!
    84'
    Andre gule kort til Umraniyespor
    Tomislav Glumac (Umraniyespor) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Samsun 19 Mayis.
    84'
    Samsunspor scorer på straffe!
    Samsunspor 1 - 1 Umraniyespor
    Mål: Hasan Kilic
    Mål! Samsunspor får et straffespark i Samsun. Hasan Kilic tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    86'
    Hasan Kilic
    Hasan Kilic (Samsunspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.