293
348
    Dagens kamp på Luigi Ferraris i Genova er i gang.
    Morten Thorsby
    Sampdoria angriper og Morten Thorsby får avsluttet. Headingen treffer ikke Inter Milano-målet.
    4'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Sampdoria.
    7'
    Antonio Candreva (Sampdoria) løfter inn en corner fra høyre på Luigi Ferraris.
    10'
    Frispark Inter Milano.
    12'
    Frispark for Inter Milano på egen banehalvdel.
    13'
    Hakan Calhanoglu (Inter Milano) slår en corner fra høyre side på Luigi Ferraris.
    14'
    Daniele Orsato tildeler Inter Milano en corner. Federico Dimarco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Sampdoria må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Inter Milano.
    17'
    Mål for Inter!
    Sampdoria 0 - 1 Inter
    Mål: Federico Dimarco
    Federico Dimarco setter ballen i nettet og Inter Milano leder nå 0-1.
    18'
    En av Sampdorias spillere blir avblåst for offside.
    19'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Sampdoria på egen banehalvdel.
    19'
    Sampdoria tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til Inter
    Marcelo Brozovic
    Marcelo Brozovic (Inter Milano) mottar sitt første gule kort for dagen på Luigi Ferraris.
    22'
    Hakan Calhanoglu
    Målsjanse! Hakan Calhanoglu (Inter Milano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Lautaro Martinez
    Målsjanse på Luigi Ferraris! Lautaro Martinez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    Sampdoria, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    I Genova slår Hakan Calhanoglu en corner fra høyre.
    32'
    33'
    Mål for Sampdoria!
    Sampdoria 1 - 1 Inter
    Mål: Maya Yoshida
    Maya Yoshida scorer og utligningen er et faktum på Luigi Ferraris. 1-1.
    33'
    Frispark for Sampdoria på egen banehalvdel.
    35'
    Gult kort til Sampdoria
    Dommer Daniele Orsato gir Morten Thorsby (Sampdoria) et gult kort.
    35'
    I Genova har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Federico Dimarco (Inter Milano) slår en corner fra venstre side på Luigi Ferraris.
    41'
    Milan Skriniar
    Milan Skriniar (Inter Milano) kommer til en målsjanse på Luigi Ferraris, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Frispark til Sampdoria på halvdelen til Inter Milano.
    43'
    Sampdoria 1 - 2 Inter
    Mål: Lautaro Martinez
    Målgivende: Nicolo Barella
    Mål! Inter Milano tar ledelsen 1-2 ved Lautaro Martinez. Nicolo Barella sto for den målgivende pasningen.
    44'
    Fabio Quagliarella
    Fabio Quagliarella (Sampdoria) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+2
    Sampdoria 2 - 2 Inter
    Mål: Tommaso Augello
    Målgivende: Bartosz Bereszynski
    Utligning! Tommaso Augello setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Bartosz Bereszynski var nest sist på ballen.
    47'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Inter Milano på egen banehalvdel.
    50'
    Inter Milano avanserer forover i Genova. Lautaro Martinez avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Sampdoria angriper på Luigi Ferraris, men Morten Thorsby header utenfor.
    53'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Arturo Vidal
    Ut: Marcelo Brozovic
    Simone Inzaghi (Inter Milano) gjør sitt første bytte for dagen. Arturo Vidal erstatter Marcelo Brozovic.
    54'
    Inn: Danilo D`Ambrosio
    Ut: Ivan Perisic
    Ivan Perisic (Inter Milano) erstattes av Danilo D`Ambrosio.
    54'
    Hakan Calhanoglu (Inter Milano) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Sampdoria like utenfor Inter Milano-området.
    56'
    Frispark Sampdoria.
    57'
    Francesco Caputo
    Sjanse! Sampdoria avanserer forover, men Francesco Caputo avslutter utenfor.
    58'
    Inter Milano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Daniele Orsato tildeler Sampdoria en corner. Antonio Candreva sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    61'
    62'
    Inn: Joaquin Correa
    Ut: Lautaro Martinez
    Bytte for Inter Milano. Joaquin Correa kommer inn for Lautaro Martinez på Luigi Ferraris.
    62'
    Federico Dimarco ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    64'
    66'
    Bartosz Bereszynski
    Bartosz Bereszynski (Sampdoria) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    Inn: Denzel Dumfries
    Ut: Federico Dimarco
    Det virker som Federico Dimarco ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Denzel Dumfries.
    67'
    Spillerbytte - Sampdoria
    Inn: Kristoffer Askildsen
    Ut: Fabio Quagliarella
    Roberto D'Aversa gjør dagens første bytte i Genova, når han tar ut Fabio Quagliarella og setter inn Kristoffer Askildsen.
    68'
    Inn: Stefano Sensi
    Ut: Hakan Calhanoglu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Milano. Inn kommer Stefano Sensi, mens Hakan Calhanoglu tar plass på benken.
    68'
    Joaquin Correa
    Joaquin Correa (Inter Milano) kommer til en målsjanse på Luigi Ferraris, men klarer ikke å score.
    69'
    Sampdoria angriper i Genova, men blir avblåst for offside.
    69'
    Inter Milano fosser fremover, men Daniele Orsato blåser for offside på Luigi Ferraris.
    73'
    Tommaso Augello ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    76'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genova fordi Stefano Sensi får behandling for en skade på banen.
    77'
    Inter Milano slipper å klare seg uten Stefano Sensi som kommer tilbake på banen igjen.
    78'
    Inn: Nicola Murru
    Ut: Tommaso Augello
    Tommaso Augello, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Nicola Murru kommer inn for Sampdoria.
    78'
    Inn: Valerio Verre
    Ut: Mikkel Damsgaard
    Sampdoria bytter ut Mikkel Damsgaard med Valerio Verre.
    78'
    80'
    82'
    Omar Colley
    Omar Colley (Sampdoria) pådrar seg et gult kort.
    82'
    85'
    I Genova slår Antonio Candreva en corner fra høyre.
    87'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Stefano Sensi (Inter Milano) vrir seg av smerte i gresset.
    87'
    88'
    Adrien Silva
    Dommer Daniele Orsato viser Adrien Silva (Sampdoria) det gule kortet.
    88'
    Inn: Ernesto Torregrossa
    Ut: Adrien Silva
    Sampdoria bytter ut Adrien Silva med Ernesto Torregrossa. Dette er det fjerde byttet som Roberto D'Aversa gjør i dagens kamp.
    88'
    89'
    Edin Dzeko
    Dommeren gir Edin Dzeko (Inter Milano) et gult kort.
    89'
    Frisparket tildelt Sampdoria er farlig nær Inter Milanos målområde.
    90'
    Omar Colley
    I Genova header Omar Colley (Sampdoria) mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+1
    Kan Sampdoria utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+3
    Arturo Vidal
    Arturo Vidal (Inter Milano) får et gult kort av dommer Daniele Orsato.
    90'+3
    90'+4
    Nicolo Barella vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'+5
    Nicolo Barella er på beina igjen og fortsetter kampen på Luigi Ferraris.
    90'+7
    90'+7
    Joaquin Correa (Inter Milano) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.