0-2
0-3
1-3
    Dagens dommer, Sergei Ivanov, blåser i gang kampen.
    Douglas Santos (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra høyre på Kazan Arena.
    13'
    Artem Dzyuba
    FK Zenit St Petersburg angriper og Artem Dzyuba får avsluttet. Headingen treffer ikke FK Rubin Kazan-målet.
    13'
    Spillet på Kazan Arena er stoppet midlertidig fordi Filip Uremovic ligger nede.
    14'
    Filip Uremovic er tilbake på banen igjen.
    17'
    Malcom
    FK Zenit St Petersburg angriper i Kazan. Malcom fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Malcom
    Målsjanse til FK Zenit St Petersburg! Malcom treffer mål, men keeper redder.
    24'
    FK Rubin Kazan, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Rubin Kazan 0 - 1 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Artem Dzyuba
    Målgivende: Claudinho
    Mål! Artem Dzyuba gir FK Zenit St Petersburg ledelsen 0-1 i Kazan. Claudinho var nest sist på ballen.
    24'
    Hjørnespark til FK Zenit St Petersburg
    27'
    Yaroslav Rakitskiy
    Sjanse! FK Zenit St Petersburg avanserer forover, men Yaroslav Rakitskiy avslutter utenfor.
    27'
    Spillerbytte - FK Rubin Kazan
    Inn: Konstantin Nizhegorodov
    Ut: Filip Uremovic
    FK Rubin Kazan bytter ut Filip Uremovic som ikke ser ut til å kunne fortsette. Leonid Slutskiy blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Konstantin Nizhegorodov.
    27'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til FK Rubin Kazan.
    28'
    FK Rubin Kazan 0 - 2 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Claudinho
    Målgivende: Malcom
    Mål! FK Zenit St Petersburg øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Claudinho på Kazan Arena. Malcom sto for den målgivende pasningen.
    29'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    31'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark FK Rubin Kazan.
    40'
    FK Rubin Kazan 0 - 3 FK Zenit St Petersburg
    Målgivende: Daler Kuzyaev
    Artem Dzyuba setter ballen i mål og øker FK Zenit St Petersburgs ledelse til 0-3 i Kazan. Flott spill fra Daler Kuzyaev før målet.
    43'
    Målet til FK Zenit St Petersburg sjekkes av VAR
    44'
    Målet til FK Zenit St Petersburg blir stående
    45'
    Hjørnespark til FK Rubin Kazan
    45'+1
    Djordje Despotovic
    FK Rubin Kazan angriper. Djordje Despotovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    46'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    46'
    48'
    49'
    50'
    Gult kort til FK Rubin Kazan
    Konstantin Nizhegorodov
    Dommeren gir Konstantin Nizhegorodov (FK Rubin Kazan) et gult kort.
    50'
    Malcom
    FK Zenit St Petersburg angriper i Kazan. Malcom avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    51'
    Sergei Ivanov tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Claudinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Daler Kuzyaev
    FK Zenit St Petersburg angriper på Kazan Arena. Daler Kuzyaev header utenfor.
    54'
    Aleksey Sutormin
    Sjanse til FK Zenit St Petersburg! Aleksey Sutormin er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    Khvicha Kvaratskhelia
    FK Rubin Kazan avanserer forover i Kazan. Khvicha Kvaratskhelia avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Offside! Artem Dzyuba (FK Zenit St Petersburg) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    58'
    Khvicha Kvaratskhelia (FK Rubin Kazan) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Kazan Arena.
    59'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kazan fordi Wilmar Barrios får behandling for en skade på banen.
    59'
    Khvicha Kvaratskhelia er tilbake i kampen igjen.
    60'
    FK Zenit St Petersburg slipper å klare seg uten Wilmar Barrios som kommer tilbake på banen igjen.
    60'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    63'
    FK Zenit St Petersburg fosser fremover, men Aleksey Sutormin går rett i offsidefella.
    65'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Yaroslav Rakitskiy (FK Zenit St Petersburg) pådrar seg et gult kort.
    66'
    I Kazan har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    67'
    FK Zenit St Petersburg scorer selvmål!
    FK Rubin Kazan 1 - 3 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Dmitri Chistyakov
    Selvmål! En sønderknust Dmitri Chistyakov kan bli kampens syndebukk på Kazan Arena etter å ha rotet ballen i eget mål. 1-3.
    67'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    68'
    FK Rubin Kazan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    73'
    Inn: Soltmurad Bakaev
    Ut: Khvicha Kvaratskhelia
    Khvicha Kvaratskhelia, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Soltmurad Bakaev kommer inn for FK Rubin Kazan.
    73'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Aleksandr Yerokhin
    Ut: Malcom
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Malcom med Aleksandr Yerokhin. Dette er det første byttet som Sergey Semak gjør i dagens kamp.
    75'
    Hwang In-beom
    Dommer Sergei Ivanov viser In-beom Hwang (FK Rubin Kazan) det gule kortet.
    76'
    79'
    Claudinho
    FK Zenit St Petersburg fosser forover og Claudinho fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    84'
    Wendel
    Målsjanse på Kazan Arena! Wendel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    86'
    86'
    Inn: German Onugha
    Ut: Djordje Despotovic
    FK Rubin Kazan bytter ut Djordje Despotovic med German Onugha.
    86'
    Inn: Andrey Mostovoy
    Ut: Artem Dzyuba
    Sergey Semak (FK Zenit St Petersburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Andrey Mostovoy erstatter Artem Dzyuba.
    87'
    89'
    German Onugha (FK Rubin Kazan) vinkes av for offside i Kazan.
    89'
    Inn: Kirill Kravtsov
    Ut: Wendel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Zenit St Petersburg. Inn kommer Kirill Kravtsov, mens Wendel tar plass på benken.
    90'
    Inn: Daniil Krugovoy
    Ut: Aleksey Sutormin
    Aleksey Sutormin (FK Zenit St Petersburg) erstattes av Daniil Krugovoy.
    90'
    90'
    90'+1
    Georgi Zotov
    Georgi Zotov må stå over en kamp for FK Rubin Kazan etter å ha fått gult kort av dommer Sergei Ivanov.
    90'+2
    90'+2
    90'+2
    Aleksandr Yerokhin
    Sjanse til FK Zenit St Petersburg! Aleksandr Yerokhin er nær ved å score, men keeper redder.