Frispark til St. Truidense VV på halvdelen til Royal Charleroi SC.
    4'
    I Charleroi har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    7'
    Royal Charleroi SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    10'
    VAR sjekker om det er straffe til Royal Charleroi SC
    12'
    Ingen straffe til Royal Charleroi SC
    13'
    Lawrence Visser har tildelt Royal Charleroi SC et hjørnespark.
    14'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC.
    17'
    Dorian Dessoleil
    Royal Charleroi SC angriper, men avslutningen til Dorian Dessoleil går utenfor.
    18'
    Anass Zaroury
    Anass Zaroury (Royal Charleroi SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Frispark Royal Charleroi SC.
    20'
    Wolke Janssens ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    23'
    St. Truidense VV slipper å klare seg uten Wolke Janssens som kommer tilbake på banen igjen.
    24'
    Hjørnespark til Royal Charleroi SC.
    25'
    26'
    Christian Bruls
    Christian Bruls (St. Truidense VV) avanserer forover på Stade du Pays de Charleroi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    27'
    Royal Charleroi SC, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) vrir seg av smerte i gresset.
    29'
    Ko Matsubara vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    29'
    Ko Matsubara ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Charleroi.
    30'
    Ryota Morioka er på beina igjen og fortsetter kampen.
    30'
    Frispark for Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    31'
    Gult kort til St. Truidense
    Chris Durkin
    Chris Durkin (St. Truidense VV) pådrar seg et gult kort.
    31'
    32'
    Kayembe (Royal Charleroi SC) løfter inn en corner fra venstre på Stade du Pays de Charleroi.
    33'
    Sjanse til Royal Charleroi SC! Anass Zaroury er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    St. Truidense, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    34'
    Maximiliano Caufriez
    Maximiliano Caufriez (St. Truidense VV) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'
    I Charleroi slår Stan Van Dessel en corner fra høyre.
    40'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark St. Truidense VV.
    43'
    Gult kort til Royal Charleroi SC
    Ali Gholizadeh
    Dommer Lawrence Visser viser Ali Gholizadeh (Royal Charleroi SC) det gule kortet.
    43'
    45'+4
    Aboubakary Koita
    Aboubakary Koita fra St. Truidense VV har fått et gult kort i pausen.
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til St. Truidense VV.
    46'
    Lawrence Visser tildeler Royal Charleroi SC en corner. Kayembe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Spillerbytte - St. Truidense
    Inn: Nelson Balongo
    Ut: Aboubakary Koita
    St. Truidense VV bytter ut Aboubakary Koita med Nelson Balongo. Dette er det første byttet som Bernd Hollerbach gjør i dagens kamp.
    49'
    Nelson Balongo
    St. Truidense VV angriper i Charleroi. Nelson Balongo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    52'
    Stan Van Dessel (St. Truidense VV) slår en corner fra høyre side på Stade du Pays de Charleroi.
    52'
    I Charleroi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    55'
    56'
    Målsjanse! Anass Zaroury (Royal Charleroi SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Spillerbytte - Royal Charleroi SC
    Inn: Shamar Nicholson
    Ut: Chris Bedia
    Bytte for Royal Charleroi SC. Shamar Nicholson kommer inn for Chris Bedia på Stade du Pays de Charleroi.
    58'
    58'
    Ali Gholizadeh (Royal Charleroi SC) kommer til en målsjanse på Stade du Pays de Charleroi, men klarer ikke å score.
    59'
    Christian Bruls (St. Truidense VV) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    Wolke Janssens
    Wolke Janssens (St. Truidense VV) header ballen mot mål, men Royal Charleroi SC klarerer.
    61'
    61'
    62'
    65'
    Frispark til Royal Charleroi SC på halvdelen til St. Truidense VV.
    65'
    St. Truidense VV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Ryota Morioka
    Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade du Pays de Charleroi.
    66'
    Stan Van Dessel
    Sjanse! St. Truidense VV avanserer forover, men Stan Van Dessel avslutter utenfor.
    67'
    Målet til Royal Charleroi SC sjekkes av VAR
    68'
    Målet til Royal Charleroi SC blir annullert
    69'
    Inn: Jackson Tchatchoua
    Ut: Jules Van Cleemput
    Edward Still gjør dagens andre bytte i Charleroi, når han tar ut Jules Van Cleemput og setter inn Jackson Tchatchoua.
    69'
    Inn: Guillaume Gillet
    Ut: Ali Gholizadeh
    Edward Still (Royal Charleroi SC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Guillaume Gillet erstatter Ali Gholizadeh.
    69'
    En av Royal Charleroi SCs spillere blir avblåst for offside.
    69'
    70'
    Marco Ilaimaharitra (Royal Charleroi SC) løfter inn en corner fra høyre på Stade du Pays de Charleroi.
    72'
    Lawrence Visser tildeler St. Truidense VV en corner. Stan Van Dessel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.