Målsjanse til Royal Charleroi SC! Kayembe treffer mål, men keeper redder.
    Bert Put signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC.
    7'
    Ali Gholizadeh
    Ali Gholizadeh (Royal Charleroi SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Bert Put tildeler KV Oostende en corner. Maxime D'Arpino sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Zech Medley
    Zech Medley (KV Oostende) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Shamar Nicholson
    Sjanse til Royal Charleroi SC! Shamar Nicholson er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    11'
    I Charleroi slår Maxime D'Arpino en corner fra venstre.
    12'
    Royal Charleroi SC angriper. Ali Gholizadeh får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    14'
    Royal Charleroi SCs Shamar Nicholson blåses av for offside på Stade du Pays de Charleroi.
    15'
    Bert Put signaliserer et frispark til KV Oostende på egen banehalvdel.
    21'
    Maxime D'Arpino (KV Oostende) løfter inn en corner fra høyre på Stade du Pays de Charleroi.
    22'
    Makhtar Gueye
    KV Oostende angriper på Stade du Pays de Charleroi, men Makhtar Gueye header utenfor.
    22'
    Frispark KV Oostende.
    23'
    Maxime D'Arpino
    KV Oostende angriper, men avslutningen til Maxime D'Arpino går utenfor.
    24'
    Målet til Royal Charleroi SC sjekkes av VAR
    27'
    Målet til Royal Charleroi SC blir annullert
    29'
    Offside! Shamar Nicholson (Royal Charleroi SC) er alene igjennom, men dommer Bert Put ser at linjemannen er oppe med flagget.
    29'
    Royal Charleroi SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Dommer Bert Put ser at linjemannen løfter flagget, og Royal Charleroi SCs Shamar Nicholson blåses av for offside.
    34'
    Frispark til KV Oostende på halvdelen til Royal Charleroi SC.
    35'
    Kenny Rocha Santos (KV Oostende) slår en corner fra venstre side på Stade du Pays de Charleroi.
    35'
    Frispark for Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    37'
    I Charleroi har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Royal Charleroi SC fosser forover og Shamar Nicholson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    I Charleroi slår Kayembe en corner fra venstre.
    43'
    KV Oostende tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    I Charleroi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Bert Put signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    45'+1
    Kayembe (Royal Charleroi SC) løfter inn en corner fra venstre på Stade du Pays de Charleroi.
    51'
    Bert Put tildeler Royal Charleroi SC en corner. Kayembe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Marco Ilaimaharitra
    Sjanse i Charleroi! Marco Ilaimaharitra (Royal Charleroi SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    Ali Gholizadeh (Royal Charleroi SC) avanserer forover på Stade du Pays de Charleroi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    52'
    52'
    54'
    Frispark til Royal Charleroi SC på halvdelen til KV Oostende.
    55'
    Loic Bessile
    Loic Bessile (Royal Charleroi SC) kommer til en målsjanse på Stade du Pays de Charleroi, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Brecht Capon
    Målsjanse til KV Oostende! Brecht Capon treffer mål, men keeper redder.
    57'
    Royal Charleroi SC, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    Maxime D'Arpino (KV Oostende) slår en corner fra høyre side på Stade du Pays de Charleroi.
    57'
    Thierry Ambrose
    KV Oostende angriper i Charleroi. Thierry Ambrose avslutter på mål, men greier ikke å score.
    59'
    59'
    Maxime D'Arpino (KV Oostende) løfter inn en corner fra venstre på Stade du Pays de Charleroi.
    59'
    Bert Put tildeler KV Oostende en corner. Kenny Rocha Santos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Spillerbytte - Royal Charleroi SC
    Inn: Mamadou Fall
    Ut: Ryota Morioka
    Royal Charleroi SC bytter ut Ryota Morioka med Mamadou Fall.
    63'
    64'
    66'
    Bert Put signaliserer et frispark til KV Oostende.
    68'
    Maxime D'Arpino (KV Oostende) slår en corner fra venstre side på Stade du Pays de Charleroi.
    71'
    Skudd utenfor mål, KV Oostende
    71'
    I Charleroi slår Ali Gholizadeh en corner fra høyre.
    72'
    73'
    Inn: Anass Zaroury
    Ut: Ali Gholizadeh
    Royal Charleroi SC bytter ut Ali Gholizadeh med Anass Zaroury. Dette er det andre byttet som Edward Still gjør i dagens kamp.
    73'
    74'
    Frispark Royal Charleroi SC.
    78'
    Gult kort til KV Oostende
    Makhtar Gueye (KV Oostende) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade du Pays de Charleroi.
    79'
    80'
    Mål for Royal Charleroi SC!
    Royal Charleroi SC 1 - 0 KV Oostende
    Mål: Loic Bessile
    Målgivende: Adem Zorgane
    Mål! Loic Bessile header ballen i mål og gir Royal Charleroi SC ledelsen 1-0 på Stade du Pays de Charleroi. Det er en fin assist fra Adem Zorgane.
    80'
    Sjanse til KV Oostende! Thierry Ambrose er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    82'
    Spillerbytte - KV Oostende
    Inn: David Atanga
    Ut: Kenny Rocha Santos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KV Oostende. Inn kommer David Atanga, mens Kenny Rocha Santos tar plass på benken.
    83'
    84'
    Theo Ndicka
    KV Oostende angriper i Charleroi. Theo Ndicka fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Marco Ilaimaharitra vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    86'
    Zech Medley
    Målsjanse! Zech Medley (KV Oostende) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Herve Koffi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    88'
    Herve Koffi er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade du Pays de Charleroi.