Marco Ilaimaharitra (Royal Charleroi SC) løfter inn en corner fra venstre på Stade du Pays de Charleroi.
    5'
    Frispark for KAS Eupen på egen banehalvdel.
    5'
    I Charleroi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Konan N’Dri (KAS Eupen) vrir seg av smerte i gresset.
    7'
    Konan N’Dri er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade du Pays de Charleroi.
    8'
    Bert Put tildeler KAS Eupen en corner. Jerome Deom sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Frispark KAS Eupen.
    9'
    Royal Charleroi SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Bert Put signaliserer et frispark til KAS Eupen.
    11'
    Jens Cools
    KAS Eupen fosser forover og Jens Cools fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    Royal Charleroi SC, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Royal Charleroi SC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    14'
    Frispark til Royal Charleroi SC på halvdelen til KAS Eupen.
    15'
    Marco Ilaimaharitra (Royal Charleroi SC) slår en corner fra venstre side på Stade du Pays de Charleroi.
    19'
    Jules Van Cleemput
    Jules Van Cleemput (Royal Charleroi SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    24'
    I Charleroi slår Ryota Morioka en corner fra høyre.
    27'
    Ryota Morioka
    Målsjanse til Royal Charleroi SC! Ryota Morioka treffer mål, men keeper redder.
    27'
    Eupen, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Bert Put signaliserer et frispark til KAS Eupen på egen banehalvdel.
    29'
    Shamar Nicholson
    Royal Charleroi SC angriper og Shamar Nicholson får avsluttet. Headingen treffer ikke KAS Eupen-målet.
    32'
    Bert Put signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC.
    33'
    Bert Put tildeler Royal Charleroi SC en corner. Kayembe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Jerome Deom (KAS Eupen) slår en corner fra høyre side på Stade du Pays de Charleroi.
    39'
    I Charleroi slår Jerome Deom en corner fra høyre.
    39'
    Bert Put signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    40'
    41'
    Karim Zedadka
    Målsjanse på Stade du Pays de Charleroi! Karim Zedadka fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    44'
    45'+1
    Shamar Nicholson (Royal Charleroi SC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    Målsjanse! Shamar Nicholson (Royal Charleroi SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Jerome Deom (KAS Eupen) løfter inn en corner fra høyre på Stade du Pays de Charleroi.
    51'
    Royal Charleroi SC angriper, men avslutningen til Jules Van Cleemput går utenfor.
    53'
    53'
    54'
    I Charleroi har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    Frispark Royal Charleroi SC.
    61'
    Smail Prevljak
    Sjanse i Charleroi! Smail Prevljak (KAS Eupen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    KAS Eupen angriper i Charleroi. Smail Prevljak avslutter på mål, men greier ikke å score.
    63'
    63'
    Spillerbytte - Eupen
    Inn: Sibiry Keita
    Ut: Jerome Deom
    Bytte for KAS Eupen. Sibiry Keita kommer inn for Jerome Deom på Stade du Pays de Charleroi.
    64'
    Inn: Isaac Nuhu
    Ut: Konan N’Dri
    KAS Eupen bytter ut Konan N’Dri med Isaac Nuhu. Dette er det andre byttet som Stefan Kramer gjør i dagens kamp.
    64'
    Spillerbytte - Royal Charleroi SC
    Inn: Anass Zaroury
    Ut: Adem Zorgane
    Royal Charleroi SC bytter ut Adem Zorgane med Anass Zaroury.
    64'
    65'
    Frispark til KAS Eupen på halvdelen til Royal Charleroi SC.
    67'
    67'
    Dommer Bert Put venter med å sette i gang spillet fordi Herve Koffi ligger nede.
    68'
    Herve Koffi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Charleroi.
    70'
    Bert Put signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC like utenfor KAS Eupen-området.
    71'
    Anass Zaroury (Royal Charleroi SC) slår en corner fra venstre side på Stade du Pays de Charleroi.
    74'
    Kan Royal Charleroi SC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    75'
    Gult kort til Eupen
    Julien Ngoy
    Dommer Bert Put viser Julien Ngoy (KAS Eupen) det gule kortet.
    75'
    Bert Put tildeler KAS Eupen en corner. Andreas Beck sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    Mål for Royal Charleroi SC!
    Royal Charleroi SC 1 - 0 Eupen
    Mål: Shamar Nicholson
    Mål! Shamar Nicholson gir Royal Charleroi SC en 1-0 ledelse.
    78'
    Jens Cools
    Dommer Bert Put gir Jens Cools (KAS Eupen) et gult kort.
    78'
    Jonathan Heris
    Sjanse! KAS Eupen avanserer forover, men Jonathan Heris avslutter utenfor.
    81'
    Royal Charleroi SC 2 - 0 Eupen
    Mål: Ali Gholizadeh
    Mål! Ali Gholizadeh øker ledelsen til 2-0.
    84'
    Frispark for Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    85'
    Inn: Guillaume Gillet
    Ut: Ali Gholizadeh
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Royal Charleroi SC. Inn kommer Guillaume Gillet, mens Ali Gholizadeh tar plass på benken.
    86'
    Inn: Silas Gnaka
    Ut: Julien Ngoy
    Stefan Kramer (KAS Eupen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Silas Gnaka erstatter Julien Ngoy.
    86'
    Inn: Leonardo Rocha
    Ut: Andreas Beck
    KAS Eupen gjør sitt fjerde bytte. Andreas Beck erstattes av Leonardo Rocha.
    86'
    Royal Charleroi SC 3 - 0 Eupen
    Mål: Jules Van Cleemput
    Målgivende: Ryota Morioka
    I Charleroi øker Royal Charleroi SC ledelsen til 3-0 takket være et mål av Jules Van Cleemput. Flott spill fra Ryota Morioka før målet.
    87'
    KAS Eupen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'
    Sjanse! KAS Eupen avanserer forover, men Smail Prevljak avslutter utenfor.
    90'+1
    Kayembe
    Kayembe (Royal Charleroi SC) avanserer forover på Stade du Pays de Charleroi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+2
    90'+2
    Inn: Martin Wasinski
    Ut: Jules Van Cleemput
    Jules Van Cleemput (Royal Charleroi SC) erstattes av Martin Wasinski.
    90'+3
    Inn: Jackson Tchatchoua
    Ut: Karim Zedadka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Royal Charleroi SC. Inn kommer Jackson Tchatchoua, mens Karim Zedadka tar plass på benken.
    90'+3
    Kayembe (Royal Charleroi SC) løfter inn en corner fra venstre på Stade du Pays de Charleroi.