Dagens dommer, Christof Dierick, blåser i gang kampen.
    Straffe til Royal Charleroi SC!
    5'
    Rødt kort til K Beerschot VA
    Thibault De Smet
    Rødt kort! Thibault De Smet (K Beerschot VA) sendes i dusjen av dommer Christof Dierick.
    5'
    VAR sjekker om det er straffe til Royal Charleroi SC
    5'
    Dommeren dømmer straffe til Royal Charleroi SC
    5'
    Christof Dierick blåser for straffespark til Royal Charleroi SC. Ryota Morioka bommer!
    6'
    Ryota Morioka
    Sjanse i Charleroi! Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    K Beerschot VA, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Offside! Shamar Nicholson (Royal Charleroi SC) er alene igjennom, men dommer Christof Dierick ser at linjemannen er oppe med flagget.
    7'
    I Charleroi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Christof Dierick tildeler K Beerschot VA en corner. Raphael Holzhauser sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    K Beerschot VA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark K Beerschot VA.
    13'
    Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) løfter inn en corner fra venstre på Stade du Pays de Charleroi.
    15'
    Frispark for Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    15'
    I Charleroi slår Raphael Holzhauser en corner fra høyre.
    16'
    Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) slår en corner fra høyre side på Stade du Pays de Charleroi.
    17'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Charleroi fordi Herve Koffi får behandling for en skade på banen.
    18'
    Herve Koffi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Charleroi.
    19'
    Frispark til K Beerschot VA på halvdelen til Royal Charleroi SC.
    20'
    Raphael Holzhauser
    Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) kommer seg fri på Stade du Pays de Charleroi, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til Royal Charleroi SC
    Martin Wasinski
    Dommeren gir Martin Wasinski (Royal Charleroi SC) et gult kort.
    22'
    Marius Noubissi
    Sjanse til K Beerschot VA! Marius Noubissi er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    Royal Charleroi SC, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Frispark for K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    26'
    Offside! Ali Gholizadeh (Royal Charleroi SC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    29'
    Kayembe
    Målsjanse! Kayembe (Royal Charleroi SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Jackson Tchatchoua
    Jackson Tchatchoua (Royal Charleroi SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    33'
    Anass Zaroury
    Målsjanse til Royal Charleroi SC! Anass Zaroury treffer mål, men keeper redder.
    35'
    35'
    Anass Zaroury (Royal Charleroi SC) header utenfor.
    35'
    Mål for Royal Charleroi SC!
    Royal Charleroi SC 1 - 0 K Beerschot VA
    Mål: Shamar Nicholson
    Målgivende: Kayembe
    Mål! Royal Charleroi SC tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Shamar Nicholson. Det er en fin assist fra Kayembe.
    37'
    Målet til Royal Charleroi SC sjekkes av VAR
    37'
    Målet til Royal Charleroi SC blir stående
    38'
    39'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    40'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til K Beerschot VA.
    41'
    Shamar Nicholson
    Sjanse! Royal Charleroi SC avanserer forover, men Shamar Nicholson avslutter utenfor.
    42'
    43'
    45'
    Royal Charleroi SC angriper i Charleroi. Shamar Nicholson fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Joren Dom (K Beerschot VA) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+2
    Joren Dom er tilbake i kampen igjen.
    45'+3
    Spillerbytte - Royal Charleroi SC
    Inn: Amine Benchaib
    Ut: Ali Gholizadeh
    Ali Gholizadeh (Royal Charleroi SC) erstattes av Amine Benchaib.
    46'
    Spillerbytte - K Beerschot VA
    Inn: Dario Van Den Buijs
    Ut: Lawrence Shankland
    Peter Maes (K Beerschot VA) gjør sitt første bytte for dagen. Dario Van Den Buijs erstatter Lawrence Shankland.
    46'
    46'
    Kayembe (Royal Charleroi SC) løfter inn en corner fra venstre på Stade du Pays de Charleroi.
    48'
    Royal Charleroi SC avanserer forover i Charleroi. Ryota Morioka avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    K Beerschot VA må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Royal Charleroi SC.
    50'
    Gult kort til K Beerschot VA
    Mohamed Halaimia
    Mohamed Halaimia (K Beerschot VA) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    Royal Charleroi SC 2 - 0 K Beerschot VA
    Målgivende: Martin Wasinski
    Mål! Shamar Nicholson gir Royal Charleroi SC en komfortabel 2-0 ledelse. Martin Wasinski sto for den målgivende pasningen.
    52'
    52'
    53'
    Royal Charleroi SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Issa Soumare
    Dommer Christof Dierick viser Issa Soumare (K Beerschot VA) det gule kortet.
    54'
    I Charleroi har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    Royal Charleroi SC har fått straffespark på Stade du Pays de Charleroi!
    58'
    Stipe Radic
    Stipe Radic (K Beerschot VA) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    58'
    Royal Charleroi SC angriper, men avslutningen til Shamar Nicholson går utenfor.
    59'
    Shamar Nicholson (Royal Charleroi SC) misbruker sjansen fra straffemerket!
    59'
    Mål for K Beerschot VA!
    Royal Charleroi SC 2 - 1 K Beerschot VA
    Mål: Raphael Holzhauser
    Mål! K Beerschot VA reduserer til 2-1 ved Raphael Holzhauser.
    59'
    Royal Charleroi SC 3 - 1 K Beerschot VA
    Mål: Ryota Morioka
    Mål! Ryota Morioka øker ledelsen til 3-1.
    60'
    62'
    62'
    Dommer Christof Dierick gir Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) et gult kort.
    63'
    Mohamed Halaimia (K Beerschot VA) kommer til en målsjanse på Stade du Pays de Charleroi, men klarer ikke å score.
    63'
    Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) slår en corner fra høyre side på Stade du Pays de Charleroi.
    64'
    Jules Van Cleemput
    Målsjanse! Jules Van Cleemput (Royal Charleroi SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Marius Noubissi (K Beerschot VA) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    66'
    Inn: Chris Bedia
    Ut: Anass Zaroury
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Royal Charleroi SC. Inn kommer Chris Bedia, mens Anass Zaroury tar plass på benken.
    67'
    K Beerschot VA angriper i Charleroi. Issa Soumare avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    67'
    Shamar Nicholson (Royal Charleroi SC) vinkes av for offside i Charleroi.
    71'
    Royal Charleroi SC angriper, men avslutningen til Jules Van Cleemput går utenfor.
    72'
    Inn: Musashi Suzuki
    Ut: Marius Noubissi
    K Beerschot VA bytter ut Marius Noubissi med Musashi Suzuki.
    73'
    Inn: Ramiro Vaca
    Ut: Issa Soumare
    K Beerschot VA gjør sitt tredje bytte. Issa Soumare erstattes av Ramiro Vaca.
    73'
    74'
    75'
    Jan Van den Bergh
    Jan Van den Bergh (K Beerschot VA) pådrar seg et gult kort.
    75'
    77'
    Ingen straffe til Royal Charleroi SC
    78'
    Frispark Royal Charleroi SC.
    78'
    Royal Charleroi SC 4 - 1 K Beerschot VA
    Målgivende: Amine Benchaib
    Shamar Nicholson øker Royal Charleroi SCs ledelse til 4-1! Flott spill fra Amine Benchaib før målet.
    78'
    Royal Charleroi SC fosser forover og Jackson Tchatchoua fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    82'
    82'
    Christof Dierick tildeler Royal Charleroi SC en corner. Ryota Morioka sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Stefan Knezevic
    Royal Charleroi SC angriper på Stade du Pays de Charleroi, men Stefan Knezevic header utenfor.
    83'
    Inn: Karim Zedadka
    Ut: Jackson Tchatchoua
    Bytte for Royal Charleroi SC. Karim Zedadka kommer inn for Jackson Tchatchoua på Stade du Pays de Charleroi.
    83'
    Inn: Mamadou Fall
    Ut: Shamar Nicholson
    Royal Charleroi SC bytter ut Shamar Nicholson med Mamadou Fall.
    83'
    Inn: Aboubakar Keita
    Ut: Martin Wasinski
    Edward Still gjør dagens femte bytte i Charleroi, når han tar ut Martin Wasinski og setter inn Aboubakar Keita.
    83'
    Inn: Femi Seriki
    Ut: Mohamed Halaimia
    K Beerschot VA gjør sitt fjerde bytte. Mohamed Halaimia erstattes av Femi Seriki.
    84'
    Amine Benchaib
    Royal Charleroi SC angriper. Amine Benchaib får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    Kayembe
    Sjanse! Royal Charleroi SC avanserer forover, men Kayembe avslutter utenfor.
    86'
    87'
    Musashi Suzuki
    K Beerschot VA angriper på Stade du Pays de Charleroi. Musashi Suzuki header utenfor.
    87'
    Royal Charleroi SC scorer selvmål!
    Royal Charleroi SC 4 - 2 K Beerschot VA
    Mål: Aboubakar Keita
    Selvmål! Aboubakar Keita er dagens uheldigste i Charleroi, der stillingen nå er 4-2.
    88'
    Andre gule kort til K Beerschot VA
    Stipe Radic
    Stipe Radic (K Beerschot VA) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Stade du Pays de Charleroi.
    89'
    89'
    Royal Charleroi SC 5 - 2 K Beerschot VA
    Mål! Ryota Morioka øker Royal Charleroi SCs ledelse til 5-2 på Stade du Pays de Charleroi.