Ritchie De Laet (Royal Antwerp FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Bosuilstadion.
    Royal Antwerp FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    8'
    Birger Verstraete
    Sjanse i Antwerpen! Birger Verstraete (Royal Antwerp FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    9'
    Union St.Gilloise, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra høyre på Bosuilstadion.
    13'
    Skudd utenfor mål, Union St.Gilloise
    14'
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) slår en corner fra venstre side på Bosuilstadion.
    14'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    15'
    15'
    Royal Antwerp FCs Sam Vines blåses av for offside på Bosuilstadion.
    15'
    18'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC.
    19'
    Gult kort til Union St.Gilloise
    Siebe Van Der Heyden
    Siebe Van Der Heyden (Union Saint-Gilloise) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    19'
    Deniz Undav
    Deniz Undav (Union Saint-Gilloise) avanserer forover på Bosuilstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    21'
    Royal Antwerp FC, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Bram Van Driessche tildeler Royal Antwerp FC en corner. Birger Verstraete sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Frispark Royal Antwerp FC.
    23'
    I Antwerpen slår Birger Verstraete en corner fra venstre.
    32'
    Teddy Teuma
    Sjanse! Union Saint-Gilloise avanserer forover, men Teddy Teuma avslutter utenfor.
    38'
    40'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Deniz Undav
    Deniz Undav (Union Saint-Gilloise) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Skudd på mål, Union St.Gilloise
    44'
    44'
    I Antwerpen slår Teddy Teuma en corner fra venstre.
    44'
    Bjorn Engels ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    47'
    Bjorn Engels ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Antwerpen.
    49'
    Spillerbytte - Royal Antwerp FC
    Inn: Dinis Almeida
    Ut: Bjorn Engels
    Brian Priske (Royal Antwerp FC) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Dinis Almeida erstatter Bjorn Engels som sannsynligvis er skadet.
    49'
    Frispark til Royal Antwerp FC på halvdelen til Union Saint-Gilloise.
    49'
    Mål for Union St.Gilloise!
    Royal Antwerp FC 0 - 1 Union St.Gilloise
    Mål: Deniz Undav
    Målgivende: Jean Thierry Lazare Amani
    Deniz Undav setter ballen i nettet og Union Saint-Gilloise leder nå 0-1. Jean Thierry Lazare Amani sto for den målgivende pasningen.
    50'
    Birger Verstraete (Royal Antwerp FC) løfter inn en corner fra høyre på Bosuilstadion.
    53'
    54'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    55'
    Radja Nainggolan
    Royal Antwerp FC avanserer forover i Antwerpen. Radja Nainggolan avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Inn: Michael Frey
    Ut: Alhassan Yusuf
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Royal Antwerp FC. Inn kommer Michael Frey, mens Alhassan Yusuf tar plass på benken.
    61'
    61'
    Koji Miyoshi
    Royal Antwerp FC angriper, men avslutningen til Koji Miyoshi går utenfor.
    63'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Guillaume Francois (Union Saint-Gilloise) vrir seg av smerte i gresset.
    64'
    Guillaume Francois kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Bosuilstadion.
    64'
    Spillet på Bosuilstadion er stoppet midlertidig fordi Koji Miyoshi ligger nede.
    65'
    Jean Thierry Lazare Amani ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    65'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Matthew Sorinola
    Ut: Guillaume Francois
    Union Saint-Gilloise bytter ut Guillaume Francois som ikke ser ut til å kunne fortsette. Felice Mazzu blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Matthew Sorinola.
    66'
    Frispark Union Saint-Gilloise.
    66'
    Jean Thierry Lazare Amani er på beina igjen og fortsetter kampen på Bosuilstadion.
    67'
    Koji Miyoshi er på beina igjen og fortsetter kampen på Bosuilstadion.
    67'
    67'
    Royal Antwerp FC fosser fremover, men Michael Frey går rett i offsidefella.
    68'
    70'
    Michel-Ange Balikwisha (Royal Antwerp FC) vinkes av for offside i Antwerpen.
    70'
    Frispark for Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    72'
    73'
    Radja Nainggolan (Royal Antwerp FC) slår en corner fra venstre side på Bosuilstadion.
    74'
    74'
    Inn: Johannes Eggestein
    Ut: Mbwana Samatta
    Mbwana Samatta (Royal Antwerp FC) erstattes av Johannes Eggestein.
    75'
    Inn: Pieter Gerkens
    Ut: Birger Verstraete
    Royal Antwerp FC bytter ut Birger Verstraete med Pieter Gerkens. Dette er det fjerde byttet som Brian Priske gjør i dagens kamp.
    75'
    Bram Van Driessche tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Teddy Teuma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    76'
    76'
    Royal Antwerp FC 0 - 2 Union St.Gilloise
    Målgivende: Dante Vanzeir
    Union Saint-Gilloise går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Deniz Undav. Flott spill fra Dante Vanzeir før målet.
    77'
    Jean Butez
    Jean Butez (Royal Antwerp FC) får et gult kort av dommer Bram Van Driessche.
    78'
    Deniz Undav
    Deniz Undav (Union Saint-Gilloise) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    78'
    I Antwerpen slår Radja Nainggolan en corner fra høyre.
    80'
    Skudd på mål, Royal Antwerp FC
    82'
    82'
    Hjørnespark til Royal Antwerp FC
    83'
    Michel-Ange Balikwisha ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    84'
    Inn: Damien Marcq
    Ut: Jean Thierry Lazare Amani
    Felice Mazzu (Union Saint-Gilloise) gjør sitt andre bytte for dagen. Damien Marcq erstatter Jean Thierry Lazare Amani.
    86'
    Michel-Ange Balikwisha ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Antwerpen.
    86'
    90'
    90'+1
    Inn: Jonas Bager
    Ut: Dante Vanzeir
    Felice Mazzu gjør dagens tredje bytte i Antwerpen, når han tar ut Dante Vanzeir og setter inn Jonas Bager.
    90'+1
    Deniz Undav
    Union Saint-Gilloise angriper i Antwerpen. Deniz Undav fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    Union Saint-Gilloise tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+3
    Michael Frey
    Dommer Bram Van Driessche viser Michael Frey (Royal Antwerp FC) det gule kortet.
    90'+3
    Dommer Bram Van Driessche venter med å sette i gang spillet fordi Bart Nieuwkoop ligger nede.