Dommeren blåser i gang dagens kamp i Antwerpen.
    RFC Seraing tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Gerald Kilota
    RFC Seraing fosser forover og Gerald Kilota fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    Royal Antwerp FC, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Jan Boterberg tildeler RFC Seraing en corner. Youssef Maziz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Radja Nainggolan
    Sjanse til Royal Antwerp FC! Radja Nainggolan er nær ved å score, men keeper redder.
    19'
    RFC Seraing, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Koji Miyoshi (Royal Antwerp FC) løfter inn en corner fra høyre på Bosuilstadion.
    19'
    Frispark for RFC Seraing på egen banehalvdel.
    19'
    I Antwerpen slår Viktor Fischer en corner fra venstre.
    23'
    Radja Nainggolan (Royal Antwerp FC) slår en corner fra høyre side på Bosuilstadion.
    23'
    Michael Frey
    Royal Antwerp FC avanserer forover på Bosuilstadion og Michael Frey kommer til avslutning. Headingen blir klarert av RFC Seraing.
    23'
    23'
    24'
    Youssef Maziz (RFC Seraing) løfter inn en corner fra venstre på Bosuilstadion.
    25'
    Youssef Maziz
    Youssef Maziz (RFC Seraing) kommer seg fri på Bosuilstadion, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til RFC Seraing på egen banehalvdel.
    29'
    34'
    Koji Miyoshi (Royal Antwerp FC) slår en corner fra høyre side på Bosuilstadion.
    35'
    Mbwana Samatta
    Sjanse i Antwerpen! Mbwana Samatta (Royal Antwerp FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    35'
    35'
    36'
    Koji Miyoshi
    Royal Antwerp FC angriper i Antwerpen. Koji Miyoshi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    38'
    38'
    Skudd utenfor mål, Royal Antwerp FC
    38'
    RFC Seraing angriper, men avslutningen til Gerald Kilota går utenfor.
    40'
    I Antwerpen slår Viktor Fischer en corner fra høyre.
    41'
    Viktor Fischer (Royal Antwerp FC) slår en corner fra høyre side på Bosuilstadion.
    42'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    48'
    Michael Frey (Royal Antwerp FC) kommer til en målsjanse på Bosuilstadion, men klarer ikke å score.
    49'
    Royal Antwerp FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Frispark for Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    Ablie Jallow (RFC Seraing) løfter inn en corner fra høyre på Bosuilstadion.
    52'
    Jan Boterberg tildeler Royal Antwerp FC en corner. Viktor Fischer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Mål for RFC Seraing!
    Royal Antwerp FC 0 - 1 RFC Seraing
    Mål: Georges Mikautadze
    Målgivende: Ablie Jallow
    Mål! Georges Mikautadze gir RFC Seraing en 0-1 ledelse. Flott spill fra Ablie Jallow før målet.
    56'
    Viktor Fischer (Royal Antwerp FC) løfter inn en corner fra venstre på Bosuilstadion.
    58'
    I Antwerpen header Michael Frey (Royal Antwerp FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    Frisparket tildelt RFC Seraing er farlig nær Royal Antwerp FCs målområde.
    60'
    Spillerbytte - Royal Antwerp FC
    Inn: Manuel Benson
    Ut: Viktor Fischer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Royal Antwerp FC. Inn kommer Manuel Benson, mens Viktor Fischer tar plass på benken.
    60'
    Inn: Pieter Gerkens
    Ut: Radja Nainggolan
    Radja Nainggolan (Royal Antwerp FC) erstattes av Pieter Gerkens.
    61'
    Skudd utenfor mål, RFC Seraing
    61'
    Pieter Gerkens
    Målsjanse! Pieter Gerkens (Royal Antwerp FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC.
    63'
    Royal Antwerp FC angriper på Bosuilstadion, men Mbwana Samatta header utenfor.
    66'
    Spillerbytte - RFC Seraing
    Inn: Antoine Bernier
    Ut: Morgan Poaty
    Jordi Condom gjør dagens første bytte i Antwerpen, når han tar ut Morgan Poaty og setter inn Antoine Bernier.
    67'
    I Antwerpen slår Youssef Maziz en corner fra venstre.
    69'
    Inn: Johannes Eggestein
    Ut: Koji Miyoshi
    Royal Antwerp FC bytter ut Koji Miyoshi med Johannes Eggestein. Dette er det tredje byttet som Brian Priske gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Jelle Bataille
    Ut: Dorian Dessoleil
    Royal Antwerp FC bytter ut Dorian Dessoleil med Jelle Bataille.
    70'
    72'
    Inn: Marius Mouandilmadji
    Ut: Georges Mikautadze
    RFC Seraing gjør sitt andre bytte. Georges Mikautadze erstattes av Marius Mouandilmadji.
    75'
    Mål for Royal Antwerp FC!
    Royal Antwerp FC 1 - 1 RFC Seraing
    Mål: Michael Frey
    Målgivende: Ritchie De Laet
    Mål! Michael Frey (Royal Antwerp FC) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Det er en fin assist fra Ritchie De Laet.
    75'
    Frispark RFC Seraing.
    77'
    Gult kort til RFC Seraing
    Dommeren gir Youssef Maziz (RFC Seraing) et gult kort.
    77'
    Gult kort til Royal Antwerp FC
    Dinis Almeida
    Dinis Almeida (Royal Antwerp FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Bosuilstadion.
    78'
    RFC Seraing angriper i Antwerpen. Youssef Maziz fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    80'
    Dommer Jan Boterberg venter med å sette i gang spillet fordi Ibrahima Cisse ligger nede.
    80'
    Ibrahima Cisse er på beina igjen og fortsetter kampen på Bosuilstadion.
    81'
    82'
    RFC Seraing angriper, men Jan Boterberg blåser for offside.
    83'
    Manuel Benson (Royal Antwerp FC) slår en corner fra høyre side på Bosuilstadion.
    85'
    86'
    Royal Antwerp FC 2 - 1 RFC Seraing
    Mål: Pieter Gerkens
    Målgivende: Michael Frey
    Mål! Pieter Gerkens header ballen i mål og gir Royal Antwerp FC ledelsen 2-1 på Bosuilstadion. Michael Frey var nest sist på ballen.